Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.257
- Πόντοι
- 11.146
...το ξεχασα ρε μαγκα μου!!! Βγαινανε κ πολλα παρομοια εκεινη την εποχη!Μοντατόρε όχι;;;
...το ξεχασα ρε μαγκα μου!!! Βγαινανε κ πολλα παρομοια εκεινη την εποχη!Μοντατόρε όχι;;;
Είπα να αναλύσω όλες τις εκδοχέςΣε καμία περίπτωση δεν εννοεί αυτό!!
Σοβαρά μιλάω.
Την οποία ευχαριστήθηκαΓεώτρηση
Δεν υπάρχει τέτοια περιπτωση,εδω σε αλλους και αλλους και δεν έχω κάνει τετοιο δώροΑν σου κάνει δώρο ένα διωρακι, ψήνεσαι να πας;
Αισιοδοξία που την έχεις πάντωςΒάζουμε πλάτη μαν να βοηθήσουμε τον @feragamo να τον δεχτεί για ραντεβού η Αγγέλω
Ότι μπορούμε κάνουμε
Δεν κοιτάω μονο αυτό,κοιτάω και την επικοινωνία που ειχα με τον αλλον και το πώς ήταν απέναντί μουΚαι μα μου βάλει κ χάλια κριτικη!
Δε μου όργωσε τις τρύπες δεν ακούστηκα στη πλατεία Καραϊσκάκη δε με κραξανε οι απέναντι πολυκατοικίες βαριότανε δε του σηκώθηκε κλπ κλπ
Τωρα ισως εχει στην black friday προσφορές,για μία εβδομάδα,την τελευταία του ΝοεμβρίουΑγγελική δειξε τον δρόμο!!! Γινε μπροσταρισα!!! Δώσε πόνο και προσφορές στα καλά παιδιά. Θα το κάνεις σαν τις πιτσαρίες. Για σπέσιαλ πελάτες στους δυο ο ένας δώρο. Και στο τέλος του ραντεβού θα προσφέρεις και πίτσες δώρο.
Οχι,δεν εγινε αυτο,ας βγει να μιλήσει και ο παρτενερ,ποτέ με κανεναν δεν έγινε χωρις,μπορουν να το επιβεβαιώσουν και οσοι με είδανεΒρε παιδιά, κανένας δε σχολίασε ότι στο βίντεο η κοπέλα πηδιέται ακάποτα; Εκτός κι αν δεν βλέπω καλά.
Τυχερή είναι η ΑγγέλωΒρε παιδιά, κανένας δε σχολίασε ότι στο βίντεο η κοπέλα πηδιέται ακάποτα; Εκτός κι αν δεν βλέπω καλά.
Για τι πράγμα είμαι τυχερη; Πες μας να καταλάβουμεΤυχερή είναι η Αγγέλω
Γιατί δεν μπορώ να δω θρίλερ ώστε να σχολιάσω
Που δεν βλέπω θριλερ (βίντεο σου) και εάν είναι αλήθεια για το ακαποτο ...Για τι πράγμα είμαι τυχερη; Πες μας να καταλάβουμε
Γιατι σε έβαλε κανένας να το δεις; Εδω αλλες τρισχειρότερες και εχουν φωτο κ βιντεοΠου δεν βλέπω θριλερ (βίντεο σου) και εάν είναι αλήθεια για το ακαποτο ...
Κάτι θα βρισκουν πάντα να μου την λενεΜάγκες χαλαρώστε λίγο. Ακάποτο δεν υπάρχει σε καμία των περιπτώσεων. Ξαναδείτε προσεκτικά το βίντεο. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο ο πρώτος που θα την έκραζε θα ήμουν εγώ. Δεν παίζουμε με τη υγεία επ'ουδενί λόγω
Με τα δικά σου τα χάλια να ασχολείσαι...Γιατι σε έβαλε κανένας να το δεις; Εδω αλλες τρισχειρότερες και εχουν φωτο κ βιντεο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάτι θα βρισκουν πάντα να μου την λενε
Τράβα σε αυτές τοτεΜε τα δικά σου τα χάλια να ασχολείσαι...
Όλες οι άλλες είναι καλύτερες
Λείπουν για τριήμεροΤράβα σε αυτές τοτε
Θα ερθουν ,υπομονήΛείπουν για τριήμερο
Είπε η δις χειρότερη που έχει κ φωτο κ videoΓιατι σε έβαλε κανένας να το δεις; Εδω αλλες τρισχειρότερες και εχουν φωτο κ βιντεο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάτι θα βρισκουν πάντα να μου την λενε
Ρε αυτές θα έρθουνΘα ερθουν ,υπομονή
Δεν θα μου πεις εσύ τι να κάνωΡε αυτές θα έρθουν
Το θέμα είναι εσύ να ξεκουμπιστεις
Δεν θα σε ρωτήσω,οτι θέλω θα έχωΕίπε η δις χειρότερη που έχει κ φωτο κ video
Ντροπή να κρίνεις άλλες συναδέλφισσες σου .
Αν ήσουν σωστή πες με ονόματα ποιες είναι οι Τρις χειρότερες …