Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 3.736
- Πόντοι
- 446
Εγώ απλά δίνω τροφή για σκέψηΔεν θα μου πεις εσύ τι να κάνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θα σε ρωτήσω,οτι θέλω θα έχω
Εγώ απλά δίνω τροφή για σκέψηΔεν θα μου πεις εσύ τι να κάνω
Και εγω απλά λεω οτι δεν έχεις τι να κάνεις και ασχολείσαι μαζί μουΕγώ απλά δίνω τροφή για σκέψη
Καλά πες για ποιες λες που έχεις μανία με 2-3 αλλιώς λες παπαριεςΔεν θα μου πεις εσύ τι να κάνω
Είπαμε λείπουν τριήμεροΚαι εγω απλά λεω οτι δεν έχεις τι να κάνεις και ασχολείσαι μαζί μου
Οχι δεν σου λέωΚαλά πες για ποιες λες που έχεις μανία με 2-3 αλλιώς λες παπαριες
Βρε παιδιά, κανένας δε σχολίασε ότι στο βίντεο η κοπέλα πηδιέται ακάποτα; Εκτός κι αν δεν βλέπω καλά.
Ποιο γκρουπ μωρε,τι λες;Μαλλον ειχες ξεκινήσει να δουκευεις σε γκρουπ κ σε πέταξαν έξω λόγω εμφάνισης …άσε κάτι ξέρουμε κ εμεις …
Α γεια σου
Άσε τα ξέρουμε δε χρειάζεται .Οχι δεν σου λέω
Καλά τα λες, δε γουστάρουν, δεν τους καυλωνει , δεν είναι ο τύπος τους αλλά όλο μαζί της ασχολούνται.Όλο εδώ μου είστε κουφάλες
Που σας χάνω πού σας βρίσκω γύρω γύρω εδώ γυρνάτε
Σωστός ο @Odin
Σελίδα #495πού είναι το βίντεο;
Ε είδες που τα λεγα εγω;Καλά τα λες, δε γουστάρουν, δεν τους καυλωνει , δεν είναι ο τύπος τους αλλά όλο μαζί της ασχολούνται.
Και άμα ψάξεις τα μηνυματα τους,θα δεις ότι πόσα απ αυτά,αφορούν το νήμα μου,αλλά σε αυτο το σχόλιο ούτε που θα ξέρουν τι να απαντήσουνΣωστός ο @Odin
Αντί να σχολιάσουν τις κραυγές, το ότι ο πρωκτός της είναι έτοιμος να δεχθεί σε βάθος το μόριο του παίκτη, ότι η κοπέλα έχει το τέλειο κωλο για μπάτσες , σχολιάζουν το δήθεν ακαποτο.
Ρε παίδες αν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε πάτε αλλου.
Υπάρχουν κ αυτοί που την βρίσκουν με αυτό τον σωματότυπο .
Γνήσια ελληνίδα είναι !
Με τα πιασίματα της, με συμμετοχή στην πράξη κ το βασικότερο , να γουστάρει την κάθε στιγμή.
Θέλετε μοντέλα ; Υπάρχουν.
Αφήστε μας στη ησυχία κ την Καυλα που μας βγάζει η Αγγέλω.
Ευχαριστούμε κ σημειώστε ότι δεν θα στεναχωρηθούμε που δε θα ακούσουμε τα σχόλια σας.
Τί πατσοκωλαρα έχεις μωρή καβλιαρα2 βίντεο μαζεμένα σήμερα
Καποια ναυάγια μόνο αυτά δεν είπαν ακομα,και ούτε ξέρουν τι γράφουνΘα συμφωνήσω με το μέλος @fatherl. Ας δίνουμε βάση στα του αγώνα που δίνει η κοπέλα και απ'ότι φαίνεται την ιδρώνει τη φανέλα. Τα στησίματά της, οι φωνές που βγάζει καθώς τον τρώει η εν γένει συμμετοχή της κλπ. και όχι στον αν έχει πιασίματα ή είναι αδύνατη. Στο κάτω κάτω ούτε κουλή είναι ούτε κουτσή όπως επίσης ούτε λεπρή είναι ούτε σύφιλη έχει
Ούτε εγώ δεν θυμάμαιΑγγελική μπράβο σου, έχεις και μουνάρα, και κωλάρα και ωραίο βυζί. Μήπως γνωρίζετε σε ποιες άλλες σελίδες έχει η Αγγελική βίντεο πέρα από τη 316 και τη πρόσφατη? Ευχαριστώ