petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Αν σου κάνει δώρο ένα διωρακι, ψήνεσαι να πας;Ευχαριστώ Αγγελω μου τι δώρο θα μου κανεις ?
Αν σου κάνει δώρο ένα διωρακι, ψήνεσαι να πας;Ευχαριστώ Αγγελω μου τι δώρο θα μου κανεις ?
Γαμιολα και εσυΑν σου κάνει δώρο ένα διωρακι, ψήνεσαι να πας;
Μη βρίζεις μαν χρονιαρες μέρες, δεν κάνειΓαμιολα και εσυ
Ε για αύριο λεωΜη βρίζεις μαν χρονιαρες μέρες, δεν κάνει
ΓεώτρησηΒίντεο δεν θέλατε; Θα το έχετε. Για να σας μπει καλά και το τριήμερο
Και στα παπαρια μας και αν δεν μπει,θα έρθουμε να σκίσουμε αυτό το ποίημα για κωλο και θα τα ξεχάσουμε όλαΒίντεο δεν θέλατε; Θα το έχετε. Για να σας μπει καλά και το τριήμερο
Φανταζεσαι να μου κανει για να με γνωρισει κιόλας από κοντά να δει ποσο λάθος κανει για εμενα ?Αν σου κάνει δώρο ένα διωρακι, ψήνεσαι να πας;
Ψήνεσαι.Φανταζεσαι να μου κανει για να με γνωρισει κιόλας από κοντά να δει ποσο λάθος κανει για εμενα ?
Θα βαλω όμως αντικειμενική κριτικη όχι promo κ παπαριες …
Φανταζεσαι να μου κανει για να με γνωρισει κιόλας από κοντά να δει ποσο λάθος κανει για εμενα ?
Θα βαλω όμως αντικειμενική κριτικη όχι promo κ παπαριες …
Ψήνεσαι.
Το βλέπω.
Εδώ αναπτύσσεται ειδύλλιο,το έχω πει
Νά βοηθήσω και εγώ τότε νά πώ μια καλή κουβένταΒάζουμε πλάτη μαν να βοηθήσουμε τον @feragamo να τον δεχτεί για ραντεβού η Αγγέλω
Ότι μπορούμε κάνουμε
Όλοι οι καλοί χωράνεΝά βοηθήσω και εγώ τότε νά πώ μια καλή κουβέντα
Διαβαζεις αρλεκιν ΑγγελωΟταν εγω σας τα λεω,γτ στενή ειμαι,και τα σκληρα εργαλεία τα νιωθω γ τα καλά μεσα μου,και πονος γλυκός,και καυλα ταυτόχρονα
Το έριξες και εσύ στο άρλεκιν όπως ο από πάνω ?....και λεει, να κατσει να παει ο μαγκας, να περασει ζορικα, να γουσταρει, να φαει κολλημα και να ΜΗΝ γουσταρει τελικα η Αγγελικουλα!!! Εκει θα εχουμε δραματα
...εγω μεγαλωσα με τα ορθοδοξα αναγνωσματα! Ταρατατα, Ζακουλα και ΒαβελΤο έριξες και εσύ στο άρλεκιν όπως ο από πάνω ?
Μοντατόρε όχι;;;...εγω μεγαλωσα με τα ορθοδοξα αναγνωσματα! Ταρατατα, Ζακουλα και Βαβελ
Και μα μου βάλει κ χάλια κριτικη!....και λεει, να κατσει να παει ο μαγκας, να περασει ζορικα, να γουσταρει, να φαει κολλημα και να ΜΗΝ γουσταρει τελικα η Αγγελικουλα!!! Εκει θα εχουμε δραματα
...."σου βαζω τγια"Και μα μου βάλει κ χάλια κριτικη!
Δε μου όργωσε τις τρύπες δεν ακούστηκα στη πλατεία Καραϊσκάκη δε με κραξανε οι απέναντι πολυκατοικίες βαριότανε δε του σηκώθηκε κλπ κλπ