karaflo trixompalaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2022
- Like
- 1.464
- Πόντοι
- 206
Είμαι όλος αυτιάΑν εδωσες ομως λογο ,Ή αν εκανες λαθος και δεν το κατάλαβες;
Είμαι όλος αυτιάΑν εδωσες ομως λογο ,Ή αν εκανες λαθος και δεν το κατάλαβες;
Πολλές φορές η καυλα σε οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια. Τουλάχιστον θα πάνε χαρούμενοι. Ας το δούμε έτσιΝαι αλλά να τους υπακούει και το σωμα τους,και τα χαπια αυτα κάνουν κακο και βαρανε στην καρδια
Ο πιο ανωδυνος θανατος πάντωςΠολλές φορές η καυλα σε οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια. Τουλάχιστον θα πάνε χαρούμενοι. Ας το δούμε έτσι
Σίγουρα ο πιο ευτυχισμένοςΟ πιο ανωδυνος θανατος πάντως
για τα λεφτα αγαπητεΣε αυτήν την ηλικία, λίγοι γαμανε ακόμα καλά, δυνατά και ποιοτικά.
Μόνο με βοήθεια από χάπι/α, οι περισσότερες τουλάχιστον περιπτώσεις.
Απορώ γιατί έκλεισες ραντεβού εξαρχής μαζί του.
Πετυχημενο επισης το σχολιο π ειπες "για ραντεβού ηρθε ή για κατηχηση
Ααα εδώ έχεις άδικο... όχι και συνέχεια... τόσες πρόσφατες σελίδες scrollαρουμε και εσύ τίποτα δεν μας ανεβάζεις...Α αφου με είδε κ απο κοντα ,δεν ειπε γ ψευτικες,απλά ειπε οτι βυζια και κωλο ανεβαζω συνεχεια
Eίπες τη μαγικη λέξη,οχι πως δεν το ξέρουν και τα μέλη εδω μέσα οτι παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο το χρήμα που τους καθόμαστε. Και για τις άλλες του χωρου μην είναι σημαντικος παραγοντας,μονο που εγώ ειμαι ειλικρινής και τα λέω ευθεωςγια τα λεφτα αγαπητε
και παρα πολυ καλα κανεις κουκλα μου..[ειλικρίνεια- ευθύτητα ειναι σπανιο προσόν ]Eίπες τη μαγικη λέξη,οχι πως δεν το ξέρουν και τα μέλη εδω μέσα οτι παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο το χρήμα που τους καθόμαστε. Και για τις άλλες του χωρου μην είναι σημαντικος παραγοντας,μονο που εγώ ειμαι ειλικρινής και τα λέω ευθεως
Οχι οτι δεν το ξέρετε και εσείς οι ιδιοι σχετικά με το θέμα των λεφτωνκαι παρα πολυ καλα κανεις κουκλα μου..[ειλικρίνεια- ευθύτητα ειναι σπανιο προσόν ]
Εμεις ξερουμε οτι οντας μελη του μπου σημαινει οτι ειμεθα επιτυχημενοι,λεφταδες,κουκλοι και με ενα μ.ο. 24 ποντοι.Οχι οτι δεν το ξέρετε και εσείς οι ιδιοι σχετικά με το θέμα των λεφτων
τι δουλειά έχει εσυ εδω ;Εμεις ξερουμε οτι οντας μελη του μπου σημαινει οτι ειμεθα επιτυχημενοι,λεφταδες,κουκλοι και με ενα μ.ο. 24 ποντοι.
Και οτι μας θετε σαν τρελες και οτι απλα εμεις αφηνουμε ενα φιλοδωρημα στο τελος γιατι ειμεθα απλες.
Περναω που και που γιατι εχει γλεντιτι δουλειά έχει εσυ εδω ;
καποια απατη και ψυρισμα εχει μυριστει ο απατεωναςτι δουλειά έχει εσυ εδω ;
Αυτο ειναι για εμενα ή για τον Νιπλη?καποια απατη και ψυρισμα εχει μυριστει ο απατεωνας
καποια απατη και ψυρισμα εχει μυριστει ο απατεωνας
4μηνο με 6 μηνο είναι περίπου. Σε μένα πλήρης ίαση στο 8μηνοΣωστά είπας. Το 4μηνο το ανέφερα γιατί είναι ένας μέσος επαρκής χρόνος επούλωσης για χειρουργικού τύπου επεμβάσεις στα δόντια (εμφυτεύματα, ακροριζεκτομές κλπ). Ακόμα και το χέρι στο στόμα μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις. Ας ρωτήσει το γιατρό της καλύτερα.
γκαραντι...εχει γουστο να τρωει τα λεφτά του θείου
Αχ και να ξέρατε οτι καποιες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"Εμεις ξερουμε οτι οντας μελη του μπου σημαινει οτι ειμεθα επιτυχημενοι,λεφταδες,κουκλοι και με ενα μ.ο. 24 ποντοι.
Και οτι μας θετε σαν τρελες και οτι απλα εμεις αφηνουμε ενα φιλοδωρημα στο τελος γιατι ειμεθα απλες.