nikosvita314
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Κοριτσάρα μου επειδή δεν ξέρω τί παίζει εδώ πως στέλνω μήνυμα κτλ αν θες στείλε μου το τηλ σου να τά πούμε από εκεί κ οπότε βολεύει κανονίζουμε ραντεβού να γουστάρουμε.
Aυτοι δεν ειναι μελη του σαη....μουνοπανα επισκεπτες ειναι.Αχ και να ξέρατε οτι καποιες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"
Απλα ειναι ρε ο τρουμπακηςΝου σου αν παρεις ποτε τον τρουμπακη πελατη....Τα λεφτα μπροστα και πριν ανοιξει η πορτα.
Σαν τον χθεσινό τυπά που πήγε να κάνει το νήμα της κοπέλας μπάχαλο ο καραγκιόζαροςAυτοι δεν ειναι μελη του σαη....μουνοπανα επισκεπτες ειναι.
Όταν φτάνει εκεί το πράγμα και ζορίζεσαι και λες αυτή την κουβέντα από μέσα σου γάμησέ ταΑχ και να ξέρατε οτι καποιες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"
Για ποιον απ'ολους λες γιατι ειμαστε πολλοι και πεφτει και "νουθετημα".....Σαν τον χθεσινό τυπά που πήγε να κάνει το νήμα της κοπέλας μπάχαλο ο καραγκιόζαρος
Όλες έτσι ξεκίνησαν. Δίκιο έχεις σε αυτό. Για κάποιες όμως έγινε δεύτερη φύση τους και με τα χρόνια το κάνουν όχι μόνο για τα λεφτά αλλά γιατί χωρίς πουτσα δεν μπορούν. Μην τις αδικείςEίπες τη μαγικη λέξη,οχι πως δεν το ξέρουν και τα μέλη εδω μέσα οτι παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο το χρήμα που τους καθόμαστε. Και για τις άλλες του χωρου μην είναι σημαντικος παραγοντας,μονο που εγώ ειμαι ειλικρινής και τα λέω ευθεως
Γεμάτος ο τόπος από τέτοιους.Αχ και να ξέρατε οτι καποιες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"
Αν θυμάμαι καλώς το nickname του νομίζω alanas λεγόταν που του την είχες πει κι εσύΓια ποιον απ'ολους λες γιατι ειμαστε πολλοι και πεφτει και "νουθετημα".....
Ο Ζαν Κλωντ Βιταμ τριγυρνουσε συνηθως στα πολιτικα νηματα και εκανε μπαχαλα,περιεργο που εμφανιστηκε σε νημα κοπελας και παλι βλεπω παραμενει καραγκιοζηςΑν θυμάμαι καλώς το nickname του νομίζω alanas λεγόταν που του την είχες πει κι εσύ
Μόνο καλό; Και κάτι παραπάνω να λες. Ανέχεστε τον καθένα όπως και να'ναι με το χαρακτήρα του ή οτιδήποτε άλλο. Ηρωίδες είστε κάνοντας αυτό το αρχαίο επάγγελμα διότι θέλει ατσάλινα νεύρα και γερό στομάχι
νυμφομανής ψωλαρπάκτρα![]()
Βουτυράκιας είναι και τον λες βιτάμ;Ο Ζαν Κλωντ Βιταμ τριγυρνουσε συνηθως στα πολιτικα νηματα και εκανε μπαχαλα,περιεργο που εμφανιστηκε σε νημα κοπελας και παλι βλεπω παραμενει καραγκιοζης
Όσο μεγαλύτερη ηλικία, τόσες περισσότερες παραξενιές και ιδιοτροπίες.
Εννοείται φίλε ότι ισχύει αυτό που λες αν και όπως είδες δεν τις έβαλα όλες στο ίδιο σακί. Και πολύ καλά ξηγιούνται. Κακά τα ψέματα όμως μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και κάποιες που δεν λειτουργούν με κριτήρια και επιλογές. Έστω κι αν είναι η μειοψηφία και δυστυχώς είναι κρίμα.ΔΕΝ ανέχονται πια τον καθένα φίλε, κι να σου πω καλά κάνουν.
Μπαίνουν, ξεκινούν, αποκτούν τον κύκλο τους και μετά προσθέτουν όταν και όποτε θελήσουν και κάποιους λίγους καινούργιους πελάτες.
Η μεγάλη πλειοψηφία έτσι κάνει πλέον, μόνο ΑΝ καμία έχει κανένα νταβα από πίσω, ή τρέχει σαν τρελή από πρωί μέχρι βράδυ, πηγαίνοντας σε κάθε πελάτη, που στέλνει μήνυμα για ραντεβού.
Οι υπόλοιπες είπαμε πως το δουλεύουν πλέον.
Α και υπάρχουν και άλλες, που έχουν φύγει τελείως από εδώ μέσα, αλλά συνεχίζουν αλλού (πχ Telegram), κι με τελείως άλλο κασέ.
Μου έλεγε ανεξάρτητη, παλιά με ενεργό νήμα εδώ, "300+ την ώρα εκεί, 120, ή άντε 150 την ώρα παλιά μέσω Μπου. Σιγά ΜΗΝ ασχοληθώ ξανά με το τελευταίο".
Kαι ομως σε κάποιες συνευρέσεις εγω έχω χυσει ποτάμια,είτε το πιστεύετε είτε όχιΞεχασες να σημειωσεις πως μας ερωτευονται ανεπανορθωτα και χυνουν ποταμια στις συνευρεσεις μας.![]()
Χαχα το καταλαβες βλεπω.... @pastelios πηρες κ εδω μεζε?!?! Πες μας κ δυο λογακια πως πηγε, μην τα κρατατε μεσα σας!!!!![]()
Σίγουρα πάντως εχει τυχει να τελειωσει νωριτερα το ραντεβου γτ δεν μας βγηκε,αλλα μολις ανοιξει η πορτα να μου πουν φυγε,αυτό δεν μου εχει τυχειΣίγουρα το λες αυτό για τους μάλακες . Υπαρχουν αντίστοιχα κ κάποιοι που σε έχουν διώξει από το ραντεβού γιατί αλλιώς σε περίμεναν και αλλιώς είσαι εμφανισιακά ?
Εμ δεν τα εχω διαβάσει και εγω στις κριτικες που εχω δει και τη λεξη φόλα πόσες φορες;Επίσης κι εμείς με το που βγαίνει από το μπάνιο ή με το που πέφτουμε στο κρεβάτι λέμε "πεταμένα λεφτά στην καριόλα"!!
Δεν τον εχω δει,δεν ξέρωΝου σου αν παρεις ποτε τον τρουμπακη πελατη....Τα λεφτα μπροστα και πριν ανοιξει η πορτα.
Μονο εγώ μπόρεσα και το έκανα αυτόΈνας συντονιστής/διαχειριστής δεν υπάρχει να βάλει μια τάξη;
Σε 417 σελίδες πελαγώνεις!!!!