Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23.787
Ευτυχως όμως λίγες φορές εχει συμβείΌταν φτάνει εκεί το πράγμα και ζορίζεσαι και λες αυτή την κουβέντα από μέσα σου γάμησέ τα
Ευτυχως όμως λίγες φορές εχει συμβείΌταν φτάνει εκεί το πράγμα και ζορίζεσαι και λες αυτή την κουβέντα από μέσα σου γάμησέ τα
Κλασσικό ναυαγιοΚαι δεν δεχοταν καμία αλλη γνωμη,ολο αντιρρήσεις μου εφερνε οταν του ειπα οτι δεν γινεται να ταιριαξουμε ολοι με ολους,σαν φραστικη επίθεση μου εκανε
Τον αλανας θα λέειΓια ποιον απ'ολους λες γιατι ειμαστε πολλοι και πεφτει και "νουθετημα".....
Εγω πάντως δεν θα το ανεβασω,στα ταπεινα 80 ευρω την ωρα θα μείνω,ξέρω τι κανω. Και θα ερχεται ο κοσμος,και θα δινω τον καλύτερό μου εαυτο,και αν μας βγει,μας βγήκεΕννοείται φίλε ότι ισχύει αυτό που λες αν και όπως είδες δεν τις έβαλα όλες στο ίδιο σακί. Και πολύ καλά ξηγιούνται. Κακά τα ψέματα όμως μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και κάποιες που δεν λειτουργούν με κριτήρια και επιλογές. Έστω κι αν είναι η μειοψηφία και δυστυχώς είναι κρίμα.
Δηλαδή ποια η διαφορά αν δουλεύει μέσω αυτού του site ή αν δουλεύει μέσω κάποιου social media και κοπανάει τις τιμές; Το λέω γιατί κι εδώ κάποιες κοπέλες με άλλο κασέ είχαν ξεκινήσει και σιγά σιγά το ανέβαζαν
Οπως ειχαν πει καποιοι,ναυαγιο χειροτερο και απ αυτό της Φαλκονέρας χαχαχαΚλασσικό ναυαγιο
Δεσποινίς κάτι σας ζήτησα.Τον αλανας θα λέει
Ναι,το είδαΔεσποινίς κάτι σας ζήτησα.
Που το θυμήθηκες βρε διαολάκι;Εγω πάντως δεν θα το ανεβασω,στα ταπεινα 80 ευρω την ωρα θα μείνω,ξέρω τι κανω. Και θα ερχεται ο κοσμος,και θα δινω τον καλύτερό μου εαυτο,και αν μας βγει,μας βγήκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οπως ειχαν πει καποιοι,ναυαγιο χειροτερο και απ αυτό της Φαλκονέρας χαχαχα
Επικές ατακες τις θυμάμαιΠου το θυμήθηκες βρε διαολάκι;![]()
Έλα ντε ξεχνιέται τέτοιο μαργαριτάρι;Επικές ατακες τις θυμάμαι![]()
Η σωστή κοινωνική πολιτική έτσι εφαρμόζεται. Με προσιτές τιμές για όλουςΕγω πάντως δεν θα το ανεβασω,στα ταπεινα 80 ευρω την ωρα θα μείνω,ξέρω τι κανω. Και θα ερχεται ο κοσμος,και θα δινω τον καλύτερό μου εαυτο,και αν μας βγει,μας βγηκε
Το ποιο πιθανό είναι να βγει στο τέλος ταινία με όνομα η βαρώνη Μιχαουζεν.Θα μπορούσαμε να το αναθέσουμε και στην Sirina Productions, για μία επική τρίωρη ταινία (με τέτοιο τίτλο), με έμφαση στο Πίπα Κώλο Εμπλοκή.
Πέρα των άλλων, θα είχε και 2-3 αράπηδες μέσα, μια νορμάλ και μια XXL παρτουζα, bukkake πάρτυ κτλ.
η περιεργια λεει σκοτωσε τη γατα......... @pastelios πηρες κ εδω μεζε?!?! Πες μας κ δυο λογακια πως πηγε, μην τα κρατατε μεσα σας!!!!![]()
περιπου ετσι.........χχαχαχαχαΕικαζω πως εχει παρει σβαρνα ολες τις κοπελες γυρνωντας απο το νησι και που χρονος για κριτικη![]()
με το που ανοιγει η πορτα απο το πρωτο γεια πολλες φορες.......Επίσης κι εμείς με το που βγαίνει από το μπάνιο ή με το που πέφτουμε στο κρεβάτι λέμε "πεταμένα λεφτά στην καριόλα"!!
....αααα μαλιστα, οκη περιεργια λεει σκοτωσε τη γατα.....![]()