troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.521
- Πόντοι
- 5.506
νου σου τον βιρλα....αν τον παρεις ποτε πελατη κρυψε τα ασημικαΑχ και να ξέρατε οτι καποιες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"
νου σου τον βιρλα....αν τον παρεις ποτε πελατη κρυψε τα ασημικαΑχ και να ξέρατε οτι καποιες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"
Κάτι τέτοιο γίνεται εμφανές από το ύφος του προσώπουΑχ και να ξέρατε οτι καποιες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"
οντως???Αχ και να ξέρατε οτι καποιες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"
Βεβαια εγω το ζω και καυλωνω πραγματι αμα ταιριαξω με τον παρτενερΚάτι τέτοιο γίνεται εμφανές από το ύφος του προσώπου
Με σένα παντως οχι
Ξεχασες να σημειωσεις πως μας ερωτευονται ανεπανορθωτα και χυνουν ποταμια στις συνευρεσεις μας.Εμεις ξερουμε οτι οντας μελη του μπου σημαινει οτι ειμεθα επιτυχημενοι,λεφταδες,κουκλοι και με ενα μ.ο. 24 ποντοι.
Και οτι μας θετε σαν τρελες και οτι απλα εμεις αφηνουμε ενα φιλοδωρημα στο τελος γιατι ειμεθα απλες.
ο βιρλας ειναι απεξω και κλεβει τα ποταμια και τα πουλαει στην ευδαπΞεχασες να σημειωσεις πως μας ερωτευονται ανεπανορθωτα και χυνουν ποταμια στις συνευρεσεις μας.![]()
Σαφώς, αλλά αυτά τα πράγματα δεν τα υπολογίζεις...Βεβαια εγω το ζω και καυλωνω πραγματι αμα ταιριαξω με τον παρτενερ
Το εσιαξαΑχ και να ξέρατε οτικαποιεςτις περισσοτερες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"
Χρυσες δουλειες θα κανει τωρα με την αυξηση, ειδε την ευκαιρια!!!ο βιρλας ειναι απεξω και κλεβει τα ποταμια και τα πουλαει στην ευδαπ
οντως???
.... @pastelios πηρες κ εδω μεζε?!?! Πες μας κ δυο λογακια πως πηγε, μην τα κρατατε μεσα σας!!!!Με σένα παντως οχι
Α τον μπουστη τη σιγανοπαπαδια…..... @pastelios πηρες κ εδω μεζε?!?! Πες μας κ δυο λογακια πως πηγε, μην τα κρατατε μεσα σας!!!!![]()
...δεν ξερω μαγκα μου, απο τα συμφραζομενα της Αγγελικης το υποθετω! Γι αυτο ρωταωΑ τον μπουστη τη σιγανοπαπαδια….
Εικαζω πως εχει παρει σβαρνα ολες τις κοπελες γυρνωντας απο το νησι και που χρονος για κριτικη...δεν ξερω μαγκα μου, απο τα συμφραζομενα της Αγγελικης το υποθετω! Γι αυτο ρωταω
Σίγουρα το λες αυτό για τους μάλακες . Υπαρχουν αντίστοιχα κ κάποιοι που σε έχουν διώξει από το ραντεβού γιατί αλλιώς σε περίμεναν και αλλιώς είσαι εμφανισιακά ?Αχ και να ξέρατε οτι καποιες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"
Τι; Έχει εδώ το βιντεάκι με την παρτουζα στην παραλία;;;;τι δουλειά έχει εσυ εδω ;![]()
Επίσης κι εμείς με το που βγαίνει από το μπάνιο ή με το που πέφτουμε στο κρεβάτι λέμε "πεταμένα λεφτά στην καριόλα"!!Αχ και να ξέρατε οτι καποιες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"
Νου σου αν παρεις ποτε τον τρουμπακη πελατη....Τα λεφτα μπροστα και πριν ανοιξει η πορτα.Αχ και να ξέρατε οτι καποιες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"