Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.263
Σε λίγο νουμεράκι μην πάρετε όπως στις δημόσιες υπηρεσίεςΕμείς να δεις πόσο έχουμε ανάψει
Σε λίγο νουμεράκι μην πάρετε όπως στις δημόσιες υπηρεσίεςΕμείς να δεις πόσο έχουμε ανάψει
Θα χρειαστούμε βύσμα για να εξυπηρετηθουμε πιο γρήγορα;Σε λίγο νουμεράκι μην πάρετε όπως στις δημόσιες υπηρεσίες
Αναλογα το νουμεράκι που θα τύχετε χαχαΘα χρειαστούμε βύσμα για να εξυπηρετηθουμε πιο γρήγορα;
Νταξει μας απογειωσες.Τότε που ακόμα είχα μεγάλα νύχια,προσπαθώ να τα ξαναμεγαλώσω έτσι,και δεν τα καταφέρνω,μου σπάνε(ξέρω,εσείς δεν θα δώσετε τόση σημασία στα νύχια χιχι)
Κάπου εδώ μετά από αυτό το βίντεο λέμε καλημέρα γιατί τον χάσαμε οριστικά τον ύπνο μαςΤότε που ακόμα είχα μεγάλα νύχια,προσπαθώ να τα ξαναμεγαλώσω έτσι,και δεν τα καταφέρνω,μου σπάνε(ξέρω,εσείς δεν θα δώσετε τόση σημασία στα νύχια χιχι)
Έξω κοιμάσαι ;Κάτι γ βραδυ,που δεν μπορώ ν κοιμηθώ απ τη ζέστη
Ναι του βαράω χαστουκακια ιδίως οταν ερχομαι σε οργασμοΝταξει μας απογειωσες.
Αλλη μια μαλακια πριν κοιμηθουμε.ωραια βυζακια και ωραιες μουνοχειλαρες.κοπανα το να μαλακωσει μωρακλα
Οχι,σε δωμάτιοΈξω κοιμάσαι ;
Δεν θα κοιμηθείς αραΚάπου εδώ μετά από αυτό το βίντεο λέμε καλημέρα γιατί τον χάσαμε οριστικά τον ύπνο μας
Την αλλη τρυπουλα δειξε μαςΝαι του βαράω χαστουκακια ιδίως οταν ερχομαι σε οργασμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι,σε δωμάτιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θα κοιμηθείς αρα
Κοριτσάρα πάει ο ύπνοςΤότε που ακόμα είχα μεγάλα νύχια,προσπαθώ να τα ξαναμεγαλώσω έτσι,και δεν τα καταφέρνω,μου σπάνε(ξέρω,εσείς δεν θα δώσετε τόση σημασία στα νύχια χιχι)
Πάει χάθηκε ο ύπνος. Το μάτι ορθάνοιχτο και η ψωλη σημαίαΔεν θα κοιμηθείς αρα
Δε χρειάζεται να βγει, απλά να παραμεριστειΠάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Και στα σούπερ μαρκετς στα τυροκομικά - αλλαντικά κι αν έχει νουμερακια...Σε λίγο νουμεράκι μην πάρετε όπως στις δημόσιες υπηρεσίες
Μάλλον με έχει συμπαθήσει η μαυρόγατα σαν ανθρωπο-χαρακτήρα
Βάλε ένα νέο βίντεο και με κοντά νύχιαΤότε που ακόμα είχα μεγάλα νύχια,προσπαθώ να τα ξαναμεγαλώσω έτσι,και δεν τα καταφέρνω,μου σπάνε(ξέρω,εσείς δεν θα δώσετε τόση σημασία στα νύχια χιχι)
Kαλημέρα,εγω μια χαρά κοιμήθηκα πάντωςΠάει χάθηκε ο ύπνος. Το μάτι ορθάνοιχτο και η ψωλη σημαία
Και σκάτε και απ τη ζέστηκαλημερα καυλα! εσυ κοιμασαι κι εμεις ταλαιπορουμαστε!
Αυτό είναι το λιγότερο....Και σκάτε και απ τη ζέστη
Και γω τραβηξα μια για το βιντεακι σου και κοιμηθηκα σα πουλακιKαλημέρα,εγω μια χαρά κοιμήθηκα πάντως