eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.433
- Πόντοι
- 1.056
καλημερα κουκλαKαλημέρα,εγω μια χαρά κοιμήθηκα πάντως
καλημερα κουκλαKαλημέρα,εγω μια χαρά κοιμήθηκα πάντως
Καλημέρα με υγεία!καλημερα κουκλα
Πανέμορφο μουνάκι!Τότε που ακόμα είχα μεγάλα νύχια,προσπαθώ να τα ξαναμεγαλώσω έτσι,και δεν τα καταφέρνω,μου σπάνε(ξέρω,εσείς δεν θα δώσετε τόση σημασία στα νύχια χιχι)
Γαμησε το τοτε αφου σου άρεσεΠανέμορφο μουνάκι!
Γαμησε το τοτε αφου σου άρεσε
για πολύ πουτσα κ κάρφωμα αυτό το μουνάκι οκ..Τότε που ακόμα είχα μεγάλα νύχια,προσπαθώ να τα ξαναμεγαλώσω έτσι,και δεν τα καταφέρνω,μου σπάνε(ξέρω,εσείς δεν θα δώσετε τόση σημασία στα νύχια χιχι)
Αν έρθεις στην Πάτρα και θα το γαμήσω και θα το γλύψω!Γαμησε το τοτε αφου σου άρεσε
Ναι του βαράω χαστουκακια ιδίως οταν ερχομαι σε οργασμο
....επιθετικο marketingΓαμησε το τοτε αφου σου άρεσε
Ελπίζω κάποια στιγμηΑν έρθεις στην Πάτρα και θα το γαμήσω και θα το γλύψω!
Καλησπέρα μπορείς να στείλεις νούμεροΕλπίζω κάποια στιγμη
Θέλω μεγάλα νύχια... Και φυσικά τι μουνόχειλα είναι αυτά!!!!Τότε που ακόμα είχα μεγάλα νύχια,προσπαθώ να τα ξαναμεγαλώσω έτσι,και δεν τα καταφέρνω,μου σπάνε(ξέρω,εσείς δεν θα δώσετε τόση σημασία στα νύχια χιχι)
Αγγελική σε φαντάζομαι να μένεις με τους γονείς Αθήνα. Θα δείχνεις μια μαζεμένη ευγενική κοπελίτσα της διπλανής πόρτας. Κανεις μια part time εργασία με πρόγραμμα επιδοτούμενο. Πιθανόν να έχεις έναν φίλο στην ηλικία σου, μπορεί όμως να ξενερώνεις γενικά και να είσαι μόνη. Κάθε μέρα στο σπίτι,στην δουλειά σου, και όπου βρίσκεσαι σκέφτεσαι το τελευταίο διάστημα τώρα που πήρες το κολάι, τα bourdela.com και τις πουτσες μας. Είσαι συνεχώς καυλωμένη και θέλεις ραντεβού να σβήσεις την καύλα σου. Για τις πουτσες από ότι καταλαβαίνω δεν έχεις πρόβλημα. Σου αρέσουν οι σκληρές και πάντα έτοιμες να σε ανοίξουν. Δεν έχεις πρόβλημα με την ηλικία αν και προτιμάς κατά βάθος 40+ γαμιαδες. Τώρα που πήγες στο εξοχικό σου, είσαι με τους γονείς σου. Πρέπει να βαριέσαι λίγο. Σκέφτεσαι πουτσεε αλλά είσαι πιο χαλαρά τώρα. Το μουνι σου και ο κόλος σου πρέπει να έχουν πάρει φωτιά. Πάλι γσμιεσαι αλλά πιο χαλαρά. Αναρωτιέμαι πόσο χαρακτηρα πρεπει χεις για να απαντάς εδώ μεσα ενώ ο κύκλος σου σε βλέπει, οι δικοί σου άνθρωποι. Λογικά είσαι αποφασισμένη και πολύ συνηδητοποιημενη όταν είσαι με κόσμο γνωστό σου και γράφεις εδώ στην παρέα μας.
....επιθετικο marketing
....δν το παιζω δυσκολος ωρε!!!! Διαφορετικο target group, γουστα, καβλεςΕσύ να τα βλέπεις αυτά, που το παίζεις δύσκολος...
Ναι το συγκεκριμένο προϊόν το χρειάζεται.επιθετικο marketing
Δεν κάνεις και πολλά ραντεβού άλλωστε....δν το παιζω δυσκολος ωρε!!!! Διαφορετικο target group, γουστα, καβλες
Ωραίος είσαι ρε φίλε ,πραγματικά μου άρεσε και γέλασα με το σχόλιο σου ,με την καλή εννοια βέβαια . Εξού και το ονομά σου εδώ να υποθέσω ?Αγγελική σε φαντάζομαι να μένεις με τους γονείς Αθήνα. Θα δείχνεις μια μαζεμένη ευγενική κοπελίτσα της διπλανής πόρτας. Κανεις μια part time εργασία με πρόγραμμα επιδοτούμενο. Πιθανόν να έχεις έναν φίλο στην ηλικία σου, μπορεί όμως να ξενερώνεις γενικά και να είσαι μόνη. Κάθε μέρα στο σπίτι,στην δουλειά σου, και όπου βρίσκεσαι σκέφτεσαι το τελευταίο διάστημα τώρα που πήρες το κολάι, τα bourdela.com και τις πουτσες μας. Είσαι συνεχώς καυλωμένη και θέλεις ραντεβού να σβήσεις την καύλα σου. Για τις πουτσες από ότι καταλαβαίνω δεν έχεις πρόβλημα. Σου αρέσουν οι σκληρές και πάντα έτοιμες να σε ανοίξουν. Δεν έχεις πρόβλημα με την ηλικία αν και προτιμάς κατά βάθος 40+ γαμιαδες. Τώρα που πήγες στο εξοχικό σου, είσαι με τους γονείς σου. Πρέπει να βαριέσαι λίγο. Σκέφτεσαι πουτσεε αλλά είσαι πιο χαλαρά τώρα. Το μουνι σου και ο κόλος σου πρέπει να έχουν πάρει φωτιά. Πάλι γσμιεσαι αλλά πιο χαλαρά. Αναρωτιέμαι πόσο χαρακτηρα πρεπει χεις για να απαντάς εδώ μεσα ενώ ο κύκλος σου σε βλέπει, οι δικοί σου άνθρωποι. Λογικά είσαι αποφασισμένη και πολύ συνηδητοποιημενη όταν είσαι με κόσμο γνωστό σου και γράφεις εδώ στην παρέα μας. Θέλω πολύ να σε γνωρίσω και να περάσουμε καλά. Η πουτσα μου είναι πάντα όρθια για σένα!
Αν θέλεις κουκλίτσα κάνε έναν σχολιασμό, γλαφυρό, με τις κατάλληλες ξέρεις για να μας καθηλώσεις πιο πολυ
Οχι δεν ειμαι με γονεις τωρα σε διακοπες,με συγγενεις ειμαι απλά,και κανενας δικος μου δεν με εχει δει,θα μου το ειχαν πει αν ήτανΑγγελική σε φαντάζομαι να μένεις με τους γονείς Αθήνα. Θα δείχνεις μια μαζεμένη ευγενική κοπελίτσα της διπλανής πόρτας. Κανεις μια part time εργασία με πρόγραμμα επιδοτούμενο. Πιθανόν να έχεις έναν φίλο στην ηλικία σου, μπορεί όμως να ξενερώνεις γενικά και να είσαι μόνη. Κάθε μέρα στο σπίτι,στην δουλειά σου, και όπου βρίσκεσαι σκέφτεσαι το τελευταίο διάστημα τώρα που πήρες το κολάι, τα bourdela.com και τις πουτσες μας. Είσαι συνεχώς καυλωμένη και θέλεις ραντεβού να σβήσεις την καύλα σου. Για τις πουτσες από ότι καταλαβαίνω δεν έχεις πρόβλημα. Σου αρέσουν οι σκληρές και πάντα έτοιμες να σε ανοίξουν. Δεν έχεις πρόβλημα με την ηλικία αν και προτιμάς κατά βάθος 40+ γαμιαδες. Τώρα που πήγες στο εξοχικό σου, είσαι με τους γονείς σου. Πρέπει να βαριέσαι λίγο. Σκέφτεσαι πουτσεε αλλά είσαι πιο χαλαρά τώρα. Το μουνι σου και ο κόλος σου πρέπει να έχουν πάρει φωτιά. Πάλι γσμιεσαι αλλά πιο χαλαρά. Αναρωτιέμαι πόσο χαρακτηρα πρεπει χεις για να απαντάς εδώ μεσα ενώ ο κύκλος σου σε βλέπει, οι δικοί σου άνθρωποι. Λογικά είσαι αποφασισμένη και πολύ συνηδητοποιημενη όταν είσαι με κόσμο γνωστό σου και γράφεις εδώ στην παρέα μας. Θέλω πολύ να σε γνωρίσω και να περάσουμε καλά. Η πουτσα μου είναι πάντα όρθια για σένα!
Αν θέλεις κουκλίτσα κάνε έναν σχολιασμό, γλαφυρό, με τις κατάλληλες ξέρεις για να μας καθηλώσεις πιο πολυ
Αναλυτικός πάντως οπως είδεςΩραίος είσαι ρε φίλε ,πραγματικά μου άρεσε και γέλασα με το σχόλιο σου ,με την καλή εννοια βέβαια . Εξού και το ονομά σου εδώ να υποθέσω ?
Οχι δεν εχω γκομενο,αν είχα θα ημουν μονο με αυτονΓκόμενο δεν νομίζω να έχει, ειδικά από την στιγμή που έχει και πρωινή δουλειά/απασχόληση.
Από κει πέρα τι να κάνει ένας γκόμενος, όταν μπορεί να πηδιεται σαν τρελή όλη μέρα...