Διαγραμμένο μέλος 248220
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Τρέλα είσαι...Πάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Τρέλα είσαι...Πάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Πολύ φοβάμαι ότι μόλις γυρίσεις με τόσα pm θα γίνει μάχη για το ποιός θα στο πρωτοβγαλειΠάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Ναι θα κάνω παλι τις επομενες μερεςΤαν λαινς βλέπω, πήρες χρώμα παντού, απόλαυσες μπάνια να υποθέσω...
Ναι και θα αρχισουν πάλι τα παραπονα γτ καθυστερω να απαντησω,και δυστυχώς δεν θα γινεται να ικανοποιηθούν άπαντεςΠολύ φοβάμαι ότι μόλις γυρίσεις με τόσα pm θα γίνει μάχη για το ποιός θα στο πρωτοβγαλει
Είναι οι πελάτες σου όμως.Δεν ειμαι της ποδολαγνείας
Άσε την Αθήνα και έλα εξωτερικό…Δεν θέλω να φανταστω τι θα γίνει πάλι απο μηνυματα οταν γυρισω Αθήνα
Έχω ακόμα να πάρω αντρες απο την πατρίδαΆσε την Αθήνα και έλα εξωτερικό…
Κι εμείς ψυχούλα έχουμε!!!Έχω ακόμα να πάρω αντρες απο την πατρίδα
Μάλλον με έχει συμπαθήσει η μαυρόγατα σαν ανθρωπο-χαρακτήραΑρχαίε Θεέ, παρατηρώ ότι αν και εκτός ενδιαφέροντος η συγκεκριμένη κορασίδα, όλο εδώ τρίβει τον κωλαράκο της η συμπαθής μαυρόγατα
Να τολμήσω να προβλέψω *αδελφοποίηση Δομοκού και Ιεράς πόλης του Μεσολογγίου;;;;
Και να σκεφτείς άλλες τις ενοχλει η μυρωδιά του τσιγάρου,σκέψου δηλαδή τι θα λεγανε γ μυρωδια φουλ ποτού,φαινόταν οτι τα κέρατά του είχε πιειΛυπάμαι πραγματικά για οτι έζησες.
Δηλώνω εθελοντήςΠάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Και εσύ και πολλοί άλλοι,πάρτε σειρά χαχα,να δω πόση ουρά θα μαζευτείΔηλώνω εθελοντής
Θα σας καυλώνω οσο μπορώΔώσε μας πόνο Αγγελικούλα!!!!!
Πάει τον χάσαμε και εμείς τον ύπνο μας με αυτά που βλέπουμεΚάτι γ βραδυ,που δεν μπορώ ν κοιμηθώ απ τη ζέστη
Μετά ομως θα βγάλω ρουχαλάκια,γυμνή μου αρέσει να ειμαιΔεν βάζεις ένα ρουχαλάκια και να έρθεις να χαρώ το κορμάκι σου μωρό μου επιτέλους,,,μην γκρινιάξω..
Βαλε κ τον καυσωνα,42 βαθμούς είχαμε σημερα κ τωρα εχω ανάψειΠάει τον χάσαμε και εμείς τον ύπνο μας με αυτά που βλέπουμε
Εμείς να δεις πόσο έχουμε ανάψειΒαλε κ τον καυσωνα,42 βαθμούς είχαμε σημερα κ τωρα εχω ανάψει