Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.452
Και εσύ να περάσεις τέλειαΚαλά νέα περάσεις στις διακοπές σου... Και προσοχή κυκλοφορούν αλήτες!!! Χαχαχαχα
Και εσύ να περάσεις τέλειαΚαλά νέα περάσεις στις διακοπές σου... Και προσοχή κυκλοφορούν αλήτες!!! Χαχαχαχα
Καλησπέρα και καλό μήνα,μέχρι Κυριακή θα κάνω ραντεβου,καθως εχω να δω και παρέες πριν φύγω απο Αθήνα. Καλές διακοπές να έχετε και να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτεΠου
Που καλά;Καλησπέρα και καλό μήνα,μέχρι Κυριακή θα κάνω ραντεβου,καθως εχω να δω και παρέες πριν φύγω απο Αθήνα. Καλές διακοπές να έχετε και να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε
Είμαι ήδη διακοπές σε συνδιασμο με δουλειά!!! Όλα είναι τέλεια!!! Μόνο που δε μπορούμε να... Ξέρεις...Και εσύ να περάσεις τέλεια
Έχει πέσει γαμησι εδώ..Είμαι ήδη διακοπές σε συνδιασμο με δουλειά!!! Όλα είναι τέλεια!!! Μόνο που δε μπορούμε να... Ξέρεις...
Εδώ να δεις.... Δεν προλαβαίνω τις καπότες...Έχει πέσει γαμησι εδώ..
Έχεις κανένα στανταρακι ;Εδώ να δεις.... Δεν προλαβαίνω τις καπότες...
Ναι ρε... Ένα κομπρεσέρ makita.... Γαμαει.....Έχεις κανένα στανταρακι ;
Καλα να περάσεις Αγγελική...το τηλ σου θέλω για να βρεθουμεΚαλησπέρα και καλό μήνα,μέχρι Κυριακή θα κάνω ραντεβου,καθως εχω να δω και παρέες πριν φύγω απο Αθήνα. Καλές διακοπές να έχετε και να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε
Μακάρι να ήμουν στην Αθήνα, ταμάμ θα μου ήταν.Καλημέρα σας,έχει προκύψει ένα κενό 6-8 απο δίωρο ραντεβού που έγινε ακύρωση
Δεν πειράζει,υγείαΜακάρι να ήμουν στην Αθήνα, ταμάμ θα μου ήταν.
Μπορείς να κάνεις μια σωστή διαχείριση των ραντεβού σου αν τα σημειώνεις κάπου, ας πούμε στο ημερολόγιο σου στο κινητό!Δεν εχω ορεξη για τρολ,εδω εχω μπλέξει τα μπουτια μου με τα τοσα μηνυματα
Καλημέρα Αγγελική...ένα τηλΔεν πειράζει,υγεία
Απλα δεν μπορώ να τα κουμαντάρω ολα αυτα τα μηνύματαΜπορείς να κάνεις μια σωστή διαχείριση των ραντεβού σου αν τα σημειώνεις κάπου, ας πούμε στο ημερολόγιο σου στο κινητό!
Μια ιδέα έριξα εγώ! Αν κάποιος δε θα μπορέσει τη συγκεκριμένη μέρα ή ώρα θα σε ενημερώσει. Υποτίθεται ότι ο λόγος που κλείνουμε ραντεβού από τη προηγούμενη είναι για να αποκλείσουμε τη περίπτωση για διπλό ραντεβού την ίδια ώρα. Αν τα μπερδεύεις εσύ τότε πιθανότατα να μας ακυρώσεις εσύ έστω κι αν σου κάνουμε επιβεβαίωση τότε που ζήτησες εσύ!
Οπότε η σωστή διαχείριση από τη πλευρά σου θα έλυνε πολλά προβλήματα. Έτσι δεν είναι;
Για όλα υπάρχει λύση εάν θέλουμε! Σου πρότεινα κάτι, δοκίμασε το κι θα δεις ότι θα βοηθήσει.Απλα δεν μπορώ να τα κουμαντάρω ολα αυτα τα μηνύματα
Τωρα,μπαίνω να κοιταξωΚάτι ακόμα που θα ήθελα να πω είναι ότι από την Τετάρτη σου έχω στείλει μήνυμα κι ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση.
Καλησπερα μωρο..τσεκαρε τα inbox σου λιγακι...σου εχω στειλει για το κενο σημερα...Τωρα,μπαίνω να κοιταξω
Το είδα!Καλησπερα μωρο..τσεκαρε τα inbox σου λιγακι...σου εχω στειλει για το κενο σημερα...