Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.486
Ναι, και οποιος προλάβει πρόλαβεΆντε , ότι προλάβει να αρπάξει ο κωλος σου
Ναι, και οποιος προλάβει πρόλαβεΆντε , ότι προλάβει να αρπάξει ο κωλος σου
Ναι και μόλις άδειαζε το πακέτο το πέταγαν και μετά ψάχναμε ...Υπάρχει ακόμα αυτή η κασετίνα δικέ μου ?
Σημείωναν τα κυβικά για το μπετόν εκεί στα λαθραία
....καμμια πιπουλα, κανα κωλαρακι τετοια απλα-καθημερινα πραγματαΧαχα σε κατάλαβα τι εννοεις οταν λες είδος
Έχουν χτιστεί σπίτια σε τέτοια πακέτο
Σωστα,γ αρχιτέκτονες όπως το λεγανε αυτό το πακέτοΈχουν χτιστεί σπίτια σε τέτοια πακέτο
Οχι ρε γαμωτοKαλό μήνα,φεύγω και εγώ Τετάρτη
Έχεις τηλέφωνοΣωστα,γ αρχιτέκτονες όπως το λεγανε αυτό το πακέτο
Τής είχε χαλάσει πρίν 20 ημέρες και το είχε πάει για service .Έχεις τηλέφωνο
Έχεις το τηλέφωνο τηςΤής είχε χαλάσει πρίν 20 ημέρες και το είχε πάει για service .
Τώρα νομίζω ναι έχει .
Το πήρε πίσω
Η ίδια το δίνει φίλε μου .Έχεις το τηλέφωνο της
Αδιάβατος είστε κύριε, τό τηλ είναι καινούργιο κούτα ζελατίναΤής είχε χαλάσει πρίν 20 ημέρες και το είχε πάει για service .
Τώρα νομίζω ναι έχει .
Το πήρε πίσω
Είχαμε το πρώτο ταβλετ πριν από όλους χα χα χα χαΥπάρχει ακόμα αυτή η κασετίνα δικέ μου ?
Με επιδότηση συσκευής από πρόγραμμα ή καρτοκινητό ?Αδιάβατος είστε κύριε, τό τηλ είναι καινούργιο κούτα ζελατίνα
Δεν μπορώ νά πω είναι μυστικόΜε επιδότηση συσκευής από πρόγραμμα ή καρτοκινητό ?
, η δουλειά πάντα θα γίνεται....βρε ας γραφει και σε πακετο απο Καρελια κασετινα, η δ'λια να γινεται
Τυπε την ντουλάπα στο εξοχικό, εκεί την σχεδίασα και έβγαλα και τα μέτρα που ήθελα.Υπάρχει ακόμα αυτή η κασετίνα δικέ μου ?
Οχι δεν το πήρα πισω,πήρα καινούριοΤής είχε χαλάσει πρίν 20 ημέρες και το είχε πάει για service .
Τώρα νομίζω ναι έχει .
Το πήρε πίσω
ουζαΚαλησπέρα και καλό μήνα,μέχρι Κυριακή θα κάνω ραντεβου,καθως εχω να δω και παρέες πριν φύγω απο Αθήνα. Καλές διακοπές να έχετε και να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε