Hawkeye Argill
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.267
- Πόντοι
- 736
Ε οχι και δεν εισαι....Καυλες γιατρευεις...Εγω ομως δεν είμαι ιατρείο
Ε οχι και δεν εισαι....Καυλες γιατρευεις...Εγω ομως δεν είμαι ιατρείο
Εμ ξέρεις εσυΕ οχι και δεν εισαι....Καυλες γιατρευεις...
Γουβαρλακια εφαγαΕ μα,δεν έχουμε την όρεξή σου,γεια σου και εσενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα εχω μπερδεψει πάντως
Εχω λαβει ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη σου,δεν εχω παραπονοΕμ ξέρεις εσυ
Τα μέλη του μπου είναι σε ΟΛΑ ετοιμόλογαΕ οχι και δεν εισαι....Καυλες γιατρευεις...
Και χαρα μου που σου την έδωσαΕχω λαβει ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη σου,δεν εχω παραπονο
Εξαρταται την κοπελα.Αλλα υπαρχουν και αλλα που ειναι για τα σκλιαΤα μέλη του μπου είναι σε ΟΛΑ ετοιμόλογα
Κάτι έχεις εσύ σήμερα...Ενταξει λοιπον.. Γεια
Παμε ΜαλβιναΚάτι έχεις εσύ σήμερα...
Για να δείτε οτι κακό κανουν τα πολλά μηνυματα,εχει γίνει μια φορά λάθος συνεννοηση,και αναγκαστηκα να ακυρωσω ένα ραντεβου,γτ δεν θυμόμουν οτι είχε κλείσει ο ταδε,και έβαλα άλλο,γτ νομιζα οτι είχα κενο,και καλά που το είδα το μηνυμα μία ωρα πριν ,και αφου ζητησα συγγνωμη,το αναπληρώσαμε την επομενη μερα και το μάζεψα
Χαχα σε κατάλαβα τι εννοεις οταν λες είδοςΝα γίνω γραμματέας σου για τα ραντεβου σου κ να πληρώνομαι σε ειδος ;
Μακριά από ηλεκτρονικές ατζεντες, πάντα χειρόγραφη και με αντίγραφο.........ατζεντα ραντεβού - Εφαρμογές Android στο Google Play
Απολαύστε εκατομμύρια πρόσφατες εφαρμογές, παιχνίδια, μουσική, ταινίες, σειρές, βιβλία, περιοδικά και άλλο περιεχόμενο Android. Οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, σε όλες τις συσκευές σας.play.google.com
....
....βρε ας γραφει και σε πακετο απο Καρελια κασετινα, η δ'λια να γινεταιΜακριά από ηλεκτρονικές ατζεντες, πάντα χειρόγραφη και με αντίγραφο.........
Υπάρχει ακόμα αυτή η κασετίνα δικέ μου ?....βρε ας γραφει και σε πακετο απο Καρελια κασετινα, η δ'λια να γινεται
ΕγώΧαχα σε κατάλαβα τι εννοεις οταν λες είδος
Πότε σε είδος... Μην μπερδέψετε τα εργασιακά.....Χαχα σε κατάλαβα τι εννοεις οταν λες είδος
Kαλό μήνα,φεύγω και εγώ ΤετάρτηΚαλό μήνα στο κορίτσι .
Λίγο ακόμη μέχρι τις διακοπές
Υπάρχει ακόμα αυτή η κασετίνα δικέ μου ?
Σημείωναν τα κυβικά για το μπετόν εκεί στα λαθραία
Άντε , ότι προλάβει να αρπάξει ο κωλος σουKαλό μήνα,φεύγω και εγώ Τετάρτη