Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.091
Α βλεπω θα ήθελες να δεις,χμμμ καλό αυτοΩραία πράγματα... Γιατί μας τα κρύβεις??
Α βλεπω θα ήθελες να δεις,χμμμ καλό αυτοΩραία πράγματα... Γιατί μας τα κρύβεις??
Επειδή δεν είμαι ο μόνος που θέλει και το θεωρείς και καλό, κάνε κατι????Α βλεπω θα ήθελες να δεις,χμμμ καλό αυτο
....μπορεις να θολωσεις το προσωποΈχω κ τέτοιο ,αλλά δεν το βαζω γτ ακούγομαι πολυ π βγαζω κραυγες,και φαίνεται κ προσωπο
Τώρα θα σε ρωτήσει πως γίνεται!!!!....μπορεις να θολωσεις το προσωπο
Δεν ξέρω πώς....μπορεις να θολωσεις το προσωπο
...υπαρχουν αρκετα δωρεαν προγραμματα, goοgle it , βρες ενα που σου κανει κ οκ!Δεν ξέρω πώς
Χαχαχα είμαι ασχετη πάντως εγω απ αυτά...υπαρχουν αρκετα δωρεαν προγραμματα, goοgle it , βρες ενα που σου κανει κ οκ!
Η στειλε το βιντεο σε καποιον που ξερει να στο φτιαξει, ισως σε αυτον που το τραβηξε!
Μήπως να τραβήξεις καινούργιο βίντεο!!!Χαχαχα είμαι ασχετη πάντως εγω απ αυτά
Ας το στείλει σε εμένα τύπε να το σιάξω...υπαρχουν αρκετα δωρεαν προγραμματα, goοgle it , βρες ενα που σου κανει κ οκ!
Η στειλε το βιντεο σε καποιον που ξερει να στο φτιαξει, ισως σε αυτον που το τραβηξε!
...νομιζω εδω θα εκτιμηθει προυπηρεσια απο Brazzers studiosΑς το στείλει σε εμένα τύπε να το σιάξω
Μεγάλη προϋπηρεσία στα 20th century studios
Με ή χωρίς θαμνάκι, απόπειρα για συνάντηση θα πραγματοποιηθεί γιατί είσαι πολλά υποσχόμενη. Πρέπει να γίνει crash test ώστε να διαπιστωθεί εάν τα γραφόμενά σου αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα...Καλημέρα,σε άλλους άρεσε,σε αλλους οχι,και σε αυτο δεν ξέρω τι να κάνω γ να τους ευχαριστήσω ολους,ή το εχεις ή δεν το εχεις το θαμνακι
Θα έρθει σε εμένα. Ερασιτέχνης με ερασιτέχνη... Εσείς οι επαγγελματίες θα ασχοληθείτε με Ανδρεάδου κλπ...νομιζω εδω θα εκτιμηθει προυπηρεσια απο Brazzers studios
580 και λίγα λες... Ίσως λόγω διακοπών!!!....αϊ το βλεπω να'χει μαζεψ' 580 μνμ να της ζητανε να στειλει το video για να το φτιαξουν
Θα εξυπηρετηθείς και εσύ,και μου αρέσουν οσοι δεν επηρεάζονται απ τα αρνητικά σχολια,και έχουν δικιά τους κριση και προσωπικότηταΜε ή χωρίς θαμνάκι, απόπειρα για συνάντηση θα πραγματοποιηθεί γιατί είσαι πολλά υποσχόμενη. Πρέπει να γίνει crash test ώστε να διαπιστωθεί εάν τα γραφόμενά σου αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα...
Εμ πού να σκεφτουμε να βγάλουμε βίντεο,κοιτάγαμε να ζήσουμε τη στιγμήΒρε μητσο δε τη συναντας λεω γω χαχαχα… Και γυρνα ο ιδιος βιντεο χωρις προσωπα να φαινονται.. Εγω ημουν απασχολημενος με
Θα γίνει και αυτό μετά τις διακοπές.... Dont worryΒρε μητσο δε τη συναντας λεω γω χαχαχα… Και γυρνα ο ιδιος βιντεο χωρις προσωπα να φαινονται.. Εγω ημουν απασχολημενος με