barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.252
- Πόντοι
- 5.506
Κι ακομα δεν αρχισα, κατσε λιγο να τον περιλαβω τον ντιγκινταγκαεβρισες
Κι ακομα δεν αρχισα, κατσε λιγο να τον περιλαβω τον ντιγκινταγκαεβρισες
βαριες κουβεντες ρε μουνηΚι ακομα δεν αρχισα, κατσε λιγο να τον περιλαβω τον ντιγκινταγκα
Τι επιπεδο ρε μλκ, εχει γινει πικπα το σαηβαριες κουβεντες ρε μουνη
επιπεδο,ΕΠΙΠΕΔΟ
Δεκτό. Αν και εδώ υπάρχει ένα δίκιο αλλά δεν έχω το mood να μπω σε λεπτομέρειες.δεν καταλαβες,δεν συγκρινω τα κοριτσια.
το ξεκατινιασμα-προμοταρισμα συγκρινω.
σε αυτο τα πρωτεια τα εχει ακομα η Βερονικα.
δυσκολο να την ξεπερασει καποια.
Θέλει βίντεο ο λαός σουυυυ τρέλανε μας και άλλο να γίνει πανικοσσσςΚαληνύχτα και όνειρα γλυκά
Με την Βερόνικα δεν ημουν τόσο active , τούτο εδώ ομως το παρακαλουθω από την γέννηση του .. είναι φοβερό πάντως αυτό που γίνεται… προφίλ σημερινά , ενός , δυο μηνών που βαρανε παλαμάκια .δεν καταλαβες,δεν συγκρινω τα κοριτσια.
το ξεκατινιασμα-προμοταρισμα συγκρινω.
ακομα ειναι πολυ light εδω,σε συγκριση με της Βερονικας.Με την Βερόνικα δεν ημουν τόσο active , τούτο εδώ ομως το παρακαλουθω από την γέννηση του .. είναι φοβερό πάντως αυτό που γίνεται… προφίλ σημερινά , ενός , δυο μηνών που βαρανε παλαμάκια .
και απίστευτα τα pm που παίρνω με σχόλια από διάφορους καλοθελητές επειδή απλά σχολιάζω αυτά που βλέπω και στραβώνω …tragic
Έχω κάνει καβάντζα και περιμένω τα αποτελέσματα του επόμενου κύκλου ραντεβού !ακομα ειναι πολυ light εδω,σε συγκριση με της Βερονικας.
εχουμε μελλον ομως
πατατακια και μπυρες προμηθευσου
Οχι δε ψήνομαι , μονο ΓΑΜΑΩΓιατι γουσταρω να γαμαω κωλαρακια, ψηνεσαι;
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά
Μαλιστα, με τον κωλο και συΟχι δε ψήνομαι , μονο ΓΑΜΑΩ
Κράτα ένα επίπεδο...Κι ακομα δεν αρχισα, κατσε λιγο να τον περιλαβω τον ντιγκινταγκα
Το θαμνακι ΔΕΝ πειράζει μάνα μου, αρκεί να είμαστε κομπλέ με καθαριότητα, καμία τρελή μαλαπερδα, μην δει κανείς από το πουθενά....Καλημέρα,σε άλλους άρεσε,σε αλλους οχι,και σε αυτο δεν ξέρω τι να κάνω γ να τους ευχαριστήσω ολους,ή το εχεις ή δεν το εχεις το θαμνακι
Μεγάλη αλήθεια.το ξεκατινιασμα-προμοταρισμα συγκρινω.
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωσηΤο θαμνακι ΔΕΝ πειράζει μάνα μου, αρκεί να είμαστε κομπλέ με καθαριότητα, καμία τρελή μαλαπερδα, μην δει κανείς από το πουθενά....
Πω πω φίλε οι παρενέργειες της αγαμίας βαρανε κόκκινο. Ιστορίες συνωμοσίας, μασόνοι ψεκαζουνε τους μύστες έξω από το biil και μετά την συνεύρεση με Αγγελικα κάθονται στο πληκτρολόγιο και παραληρούν υπνωτισμενοι. Ωστόσο μετά από 1,5 μήνα χολής και κραξιματος σε Αγγελική κ σε όσους πήραν μεζέ, πριν μια εβδομάδα σιρόπια κ σάλια. " Αγγελική έχω αρχίσει να σε συμπαθώ, έχεις χιούμορ τελικά, είσαι καλό παιδί κατά βάθος" βρε παπάρα εκτός από σγαμητος μήπως είσαι και διπολικος;;;;100δες call girls στο σάιτ, 10δες threads από ανεξάρτητες και μη..
δεν θυμάμαι ποτέ όλα αυτά τα χρόνια (και δεν είναι λίγα) της παρουσίας μου να έχω δει τέτοιο ξεκατίνιασμα και τέτοια προσπάθεια προμοταρισματος.
Θα μπορούσα να γυρίσω το κεφάλι άλλου και να το γράψω στα @@ όμως με ιντριγκάρει η όλη φάση.
Γιατί τέτοιο μένος για κάτι τόσο μέτριο , τι εγινε δεν δούλεψε το πρότζεκτ?
Επίσης είναι μαγικός ο τρόπος που κάποια threads εκτινάσσονται σαν κομήτες και κάποια αλλά βαλτώνουν και εξαφανίζονται …
Δεν ξέρω ποιος είναι ο Ειδικος να απαντήσει , σίγουρα όχι η Αγγελικη η οποίος βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο της ..
καλό καλοκαιράκι και καλές δροσιες
.......αφουΠω πω φίλε οι παρενέργειες της αγαμίας βαρανε κόκκινο. Ιστορίες συνωμοσίας, μασόνοι ψεκαζουνε τους μύστες έξω από το biil και μετά την συνεύρεση με Αγγελικα κάθονται στο πληκτρολόγιο και παραληρούν υπνωτισμενοι. Ωστόσο μετά από 1,5 μήνα χολής και κραξιματος σε Αγγελική κ σε όσους πήραν μεζέ, πριν μια εβδομάδα σιρόπια κ σάλια. " Αγγελική έχω αρχίσει να σε συμπαθώ, έχεις χιούμορ τελικά, είσαι καλό παιδί κατά βάθος" βρε παπάρα εκτός από σγαμητος μήπως είσαι και διπολικος;;;;
ΑπολογουμαιΚράτα ένα επίπεδο...
Αληθες, το εχω δει live αυτο.......αφου