Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.093
Τι δεν σώζω; Δεν είπα κάτι προσβλητικοΔεν το σώζεις.... Σου έδωσα δικαιολογία να μην θες καν
Τώρα είμαστε οκ,να ξέρουμε που παμε κ ποιοι είμαστε
Τι δεν σώζω; Δεν είπα κάτι προσβλητικοΔεν το σώζεις.... Σου έδωσα δικαιολογία να μην θες καν
Τώρα είμαστε οκ,να ξέρουμε που παμε κ ποιοι είμαστε
Είπες πως δεν είπες....όλο μια οργη ήταν,ιδιαίτερα για μένα χωρίς να ξέρεις με μαντεψες για την Ιωάννα34 δεν θα μιλήσω εγω....Τι δεν σώζω; Δεν είπα κάτι προσβλητικο
Τι έχει γινει με τη συγκεκριμένη,δεν ξερω ,αλλά ποιος ξερει τι περιπτωσάρες θα της έτυχαν και τι θα της κάνανε, και θα θελουν να βγουν κ απο πανωνα ανοιξετε ενα νημα με την Κλεοπατρα να γινει της πουτανας.
Τέλος πάντων ,σεβαστό να το εξέλαβες με έναν συγκεκριμένο τρόποΕίπες πως δεν είπες....όλο μια οργη ήταν,ιδιαίτερα για μένα χωρίς να ξέρεις με μαντεψες για την Ιωάννα34 δεν θα μιλήσω εγω....
δεν ξερεις αλλα μια χαρα συμπερασμα υπερ της εβγαλες βλεπωΤι έχει γινει με τη συγκεκριμένη,δεν ξερω ,αλλά ποιος ξερει τι περιπτωσάρες θα της έτυχαν και τι θα της κάνανε, και θα θελουν να βγουν κ απο πανω
Και λογικό,γιατι οτι και να πάει λάθος στο ραντεβου,κατηγορουν εμάς,και οι πελάτες δεν δέχονται ποτέ οταν κάνουν λάθοςδεν ξερεις αλλα μια χαρα συμπερασμα υπερ της εβγαλες βλεπω
Κοίτα είμαι κ εγώ μεγάλη πουτανα,καλή καρδιά με ηρεμία πάνταΤέλος πάντων ,σεβαστό να το εξέλαβες με έναν συγκεκριμένο τρόπο
καλα κανουν,αμα η συνεννοηση ειναι του κωλου. κατι τετοια γραφει κ η Κλεοπατρα και την πανε σουζα δυο-τρεις σελιδες.γι'αυτο σου λεω,ανοιξτε νημα μαζι γρηγορα.Και λογικό,γιατι οτι και να πάει λάθος στο ραντεβου,κατηγορουν εμάς,και οι πελάτες δεν δέχονται ποτέ οταν κάνουν λάθος
Kαι οχι μονο βρωμύλους,αλλά και διαφορες περιπτωσαρες μου εχουν τυχει σε ραντεβου,και δεν εχω περάσει καλά σε ολα,και λογικο να λαμβάνω υποψη μου κ την επικοινωνία που θα εχουμε οταν κανονιζουμε τα του ραντεβου,αμα δεν νιώσω άνετα ,δικαιωμα μου να αρνηθω απο την αρχη να κλεισωΚοίτα είμαι κ εγώ μεγάλη πουτανα,καλή καρδιά με ηρεμία πάντα
Θα έχεις πολύς βρωμηλους να σου τα κάνουν κρασατα,αλλά μην την πληρώνουμε κ εμείς που έχουμε καλή πρόθεση
Ποιος ξερει τι θα τις ετυχαν,περιπτωσεις που δεν αναγνωρίζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων,και που ασπάζονται το "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο"καλα κανουν,αμα η συνεννοηση ειναι του κωλου. κατι τετοια γραφει κ η Κλεοπατρα και την πανε σουζα δυο-τρεις σελιδες.γι'αυτο σου λεω,ανοιξτε νημα μαζι γρηγορα.
Στην τελική καλο κορίτσι φαίνεσαι τι να πω τώραKαι οχι μονο βρωμύλους,αλλά και διαφορες περιπτωσαρες μου εχουν τυχει σε ραντεβου,και δεν εχω περάσει καλά σε ολα
Δεν φαίνομαι,είμαι κιολας,καλά με κατάλαβες,στο δίνω αυτόΣτην τελική καλο κορίτσι φαίνεσαι τι να πω τώρα
Καλό καλοκαίρι να έχεις
Στην προκειμένη περιπτωση είμαι κ εγώ καλό παιδί ομως.....Δεν φαίνομαι,είμαι κιολας,καλά με κατάλαβες,στο δίνω αυτό
Δεν είπα ποτέ οτι είσαι κακός,φυσικά και θέλω να είσαι και να περνάς καλάΣτην προκειμένη περιπτωση είμαι κ εγώ καλό παιδί ομως.....
Κ με αδικήσει χωρίς να με ξέρεις με μαντεψες
Ας περάσει το καλοκαίρι να φύγει η ζέστη κ μιλάμε πάλι αν θες φυσικά
Αυτό υπονοείς κούκλα όμως.....Δεν είπα ποτέ οτι είσαι κακός,φυσικά και θέλω να είσαι και να περνάς καλά