barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.252
- Πόντοι
- 5.506
Ειναι 1η στην to do list, λιαν προσεχωςρε ΜΟΥΝΗ θα σφιξεις Αγγελικη η την εχεις σφιξει;
Ειναι 1η στην to do list, λιαν προσεχωςρε ΜΟΥΝΗ θα σφιξεις Αγγελικη η την εχεις σφιξει;
Νομίζω ότι χρειάζεται ένας @dimigoall
Επιτρέψτε μου στο παρών μαδομούνι να μην πάρω θέση .Νομίζω ότι χρειάζεται ένας @dimigoall
Σε συμπάθησα εσένα να ξερεις απ αυτά που έγραψεςΕπιτελους θα καταλαβει και ο αλλος γιατι «γινομαστε δικηγοροι σου»
Θα χαρώ πολύΕιναι 1η στην to do list, λιαν προσεχως
Σου βάλαμε όπως ειδες πολύ υλικο να δειςΕπιτρέψτε μου στο παρών μαδομούνι να μην πάρω θέση .
Απλός παρατηρητής
Θα έρθουν και φωτο,βιντεο δεν έτυχε να πει κάποιος να βγαλουμεΡε Αγγελικη δεν αφηνεις τα λογια να βαλεις καμια φωτο και κανα βιντεο μπας και κανουμε καμια δουλεια μεσημεριατικα;
Ωχ, τωρα ειναι που δε με ξεπλενει ουτε ο Νιαγαρας απο τους hatersΣε συμπάθησα εσένα να ξερεις απ αυτά που έγραψες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα χαρώ πολύ
Δεν πειράζει,ας μη σε ξεπλενει,εδώ μιλάμε ελεύθεραΩχ, τωρα ειναι που δε με ξεπλενει ουτε ο Νιαγαρας απο τους haters
Troll mode: OFF
Ας παραδειγματιστουν εστω και λιγοι απο το πως συμπεριφερομαστε κοινωνικα (και οχι μονο) απεναντι σε ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ανεξαρτητως ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ (σχεσης, χαρκτηριστικων, ιδιοτητας κλπ).
ΥΓ Κραξτε ελευθερα, ξερετε εσεις.
Καλησπέρα και σε εσεναΚαλησπέρα Αγγελική
Με μενα βιντεο σιγουραΣου βάλαμε όπως ειδες πολύ υλικο να δεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα έρθουν και φωτο,βιντεο δεν έτυχε να πει κάποιος να βγαλουμε
Νοστιμοτατο φαινεταιΚαληνύχτα και όνειρα γλυκά
καληνύχτα και σε σένα ...στα pm απαντάς? αλλιώς πως μπορούμε να βρούμε το τηλ σου?Καληνύχτα και όνειρα γλυκά
Τώρα που να κοιμηθείς...Καληνύχτα και όνειρα γλυκά
Υπέροχα μουνόχειλα για γλύψιμο και ρούφιγμα... Αλλά το θαμνάκι που είχες πριν,με έφτιαχνε τρελά...Καληνύχτα και όνειρα γλυκά
Λαχταριστό....έτσι μπραβοΚαληνύχτα και όνειρα γλυκά
Καληνύχτα.....εξαιρετική φωτογραφία!Καληνύχτα και όνειρα γλυκά