Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.322
- Πόντοι
- 3.656
Οχι και δεν εχουμε και την απαιτηση...Λέτε να καταλάβει τίποτα από το σοβαρό κατεβατό που έγραψα;;;;;;
Οχι και δεν εχουμε και την απαιτηση...Λέτε να καταλάβει τίποτα από το σοβαρό κατεβατό που έγραψα;;;;;;
Χαχαχαχα ποσο σκρολ χρειάστηκε να κάνωΕυτυχως που δεν ειναι εμμονικος ο τυπος και δε προλαβαινει να γαμαει ΤΖΑΜΠΑ.
Ιδρυμα το μπου, ΙΔΡΥΜΑ.
Θα κάτσω σε συγκεκριμένους που ξέρουν να μου μιλήσουν στα μηνυματα,ετσι,να βλέπουν μερικοι μερικοιΤελικά επειδή δεν κατάλαβα ρε κορίτσι, θα κάτσεις στους αγαπητικούς ή όχι ?
Ετσι,πες τα,και σε καταλαβα εγω πριν βρεθούμε οτι θα τα πάμε καλα κ στην επικοινωνία και στον αγωναΤύπε ξέρω πολύ καλά τι είναι γιατί έχω πάρει οπότε άσε να βγάλω μόνος μου τα δικά μου συμπεράσματα.
Ρε τι πάθαμε …
Συμπαθώ οσους τα λενε ωραια,οπως και η Υπουργάρα που εχει γράψει τοσο καλά σχολια,κ ξερουν να προσεγγισουν μια γυναικαΜπαροκ ορίστε κέρδισες τη συμπάθεια κ 15 λεπτά έξτρα χρόνο..αλλά το κακό είναι ότι δε γαμάς ούτε με αίτηση ούτε σκυλιά δε σου κάθονται:'( εντωμεταξυ το παλικάρι δν θα έχει ούτε για καφέ λεφτά του πληρώνει η μαμά το ίντερνετ χαχαχα....όσο για τον υπουργό οκ αυτός νομίζει είναι υπουργός Άμυνας κ έχει στυλακι κ αερα φουλ ψώνιο κ το παίζει υψηλό αικιου
σωστά εγώ πχ με την αγένεια μου κ την εμμονή πήρα Πάολα Μαρίνα 60 Έλλη Αννα 24 ελενα 110 νεράιδα 1234 Χριστίνα χχχ κ όλες εδώ κ από γραφεία κτλ ε δε σου έφερα λουλούδια εσένα λυπάμαι που δε σε ''εριξα'' να πληρώσω για ραντεβού χαχαχαχ θα μου μάθουν εδώ τα παιδιά σωστό καμάκι σε βυζιτα να μαθαίνω... δηλαδή ότι αυτοί που προσεγγίζουν σωστά δεν έχουν σχέση κ γάμανε μονο βυζιτες είναι οι παίκτες κ γω που έχω σχέση έξω όπως κ συ γνωρίζεις..είμαι αυτός που δε ξέρω να φερθώ χαχαχαχ έγινε αγάπη μ γέλασα κ αποψε εσύ δν έχεις ανάγκη γτ όλοι πέσαν σαν κορακια κ φέρεστε επιλεκτικά εκ του ασφαλούς..αν δν είχατε δουλειά θα πηγαίνετε κ με πρεζόνια άρα τη δύναμη τη δίνει πάλι ο πελάτηςΣυμπαθώ οσους τα λενε ωραια,οπως και η Υπουργάρα που εχει γράψει τοσο καλά σχολια,κ ξερουν να προσεγγισουν μια γυναικα
Χαχαχαχα το πρόσεξα μετά οτι εχεις αυτό το μοτο σαν υπογραφή. Απο τις πιο σωστές υπογραφές έβαλες....κοριτσ΄ τι εγινε, "κλεβουμε" και υπογραφες?!?!?!
Ωχ, αμα συμφωνεις μονο με τον ζανκλω εδω μεσα καλα θα παει αυτο….Τα πιο σωστό σχόλιο από χτες ως σήμερα.. φτάνει ρε ξεφτίλα γίνεστε μερικοί για λίγη συμπάθεια από ιερόδουλες
Ψοφας και συ να φτιαξεις ιγκνορ λιστ σαν μια αλλη ψυχη που ακομα χεζει κατοσταρικα και πενηνταρικα απο ενα στοιχημα που αποδειχθηκε μικρουλης και αφραγκουλης….Μπαροκ ορίστε κέρδισες τη συμπάθεια κ 15 λεπτά έξτρα χρόνο..αλλά το κακό είναι ότι δε γαμάς ούτε με αίτηση ούτε σκυλιά δε σου κάθονται:'( εντωμεταξυ το παλικάρι δν θα έχει ούτε για καφέ λεφτά του πληρώνει η μαμά το ίντερνετ χαχαχα....όσο για τον υπουργό οκ αυτός νομίζει είναι υπουργός Άμυνας κ έχει στυλακι κ αερα φουλ ψώνιο κ το παίζει υψηλό αικιου
μην βριζειςΨοφας και συ να φτιαξεις ιγκνορ λιστ σαν μια αλλη ψυχη που ακομα χεζει κατοσταρικα και πενηνταρικα απο ενα στοιχημα που αποδειχθηκε μικρουλης και αφραγκουλης….
Αγγελικη θα μου πληρωσεις το ιντερνετ και κανενα καφε γιατι η καημενη η μανουλα μου ζοριζεται αυτο τον καιρο;;Συμπαθώ οσους τα λενε ωραια,οπως και η Υπουργάρα που εχει γράψει τοσο καλά σχολια,κ ξερουν να προσεγγισουν μια γυναικα
Δε βριζω ρε καργχιολη…μην βριζεις
Ε αμα υπηρχε συνεννοηση δεν έχω λογο να είμαι σνομπΈχω χαθεί με τόσα μνμ ! Χαχχαχα! Εγώ απλά να αναφέρω ότι με συνομιλία μαζί της ούτε επιλεκτική μου φάνηκε ούτε σνομπ! Μήπως αδέρφια έχετε τελικά εσείς το κόλλημα; Τεσπα δικαίωμα του καθενός να επιλέγει με όποιον θέλει να πάει!
Ναι σιγά,τιποτα δεν είναι αυτά για μέναΑγγελικη θα μου πληρωσεις το ιντερνετ και κανενα καφε γιατι η καημενη η μανουλα μου ζοριζεται αυτο τον καιρο;;
Επιτελους θα καταλαβει και ο αλλος γιατι «γινομαστε δικηγοροι σου»Ε αμα υπηρχε συνεννοηση δεν έχω λογο να είμαι σνομπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι σιγά,τιποτα δεν είναι αυτά για μένα
ρε ΜΟΥΝΗ θα σφιξεις Αγγελικη η την εχεις σφιξει;Επιτελους θα καταλαβει και ο αλλος γιατι «γινομαστε δικηγοροι σου»