fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.229
- Πόντοι
- 456
Πώς θα σε βρούμε για να έρθουμε και εμείς οι νέοι;
Τηλέφωνο είδα δεν γράφεις στο προφίλ και δεν ξέρω πως στέλνεις προσωπικό μύνημα
Πώς θα σε βρούμε για να έρθουμε και εμείς οι νέοι;
Αν ειχαμε και μια ακομα για σημεραMία που κατάφερα και βρήκα απο μήνυμα που την είχα στείλει,να ξέρετε οσοι δεν μου έχετε έρθει πώς θα σας ανοιξω τα ποδαράκια
Κοκοκο όμως όταν στέλνουμε με σε πάμε τρένο ραντεβού φοβάσαιMία που κατάφερα και βρήκα απο μήνυμα που την είχα στείλει,να ξέρετε οσοι δεν μου έχετε έρθει πώς θα σας ανοιξω τα ποδαράκια
Τύπε θα δουλέψειΑν ειχαμε και μια ακομα για σημερα
Αναμενουμε ανακοινωση Παρασκευη ή και αν ειμαστε τυχεροι πιο συντομα! Σωστα;Τύπε θα δουλέψει
??
Το έχουν μονο οσοι έκλεισαν στα σιγουρα ραντεβου,σιγά μην το ειχε ολο το σαιτΠώς θα σε βρούμε για να έρθουμε και εμείς οι νέοι;
Μπα,τι φοβάμαι;Κοκοκο όμως όταν στέλνουμε με σε πάμε τρένο ραντεβού φοβάσαι
Έλα καλησπέρα. Ακόμα με αυτήν ασχολείστε; Τελικά φέρνει προφυλακτικά ή οι εν δυνάμεις πελάτες της θα πρέπει να φέρνουν μαζί κάλτσες; Δεν λέω αθλητικές μπάσκετ γιατί όλοι εδώ είναι μακρυψωληδεςΤον "μικροτσούτσουνο" τον μάθαμε όλοι πάντως. Και για άσχετο λόγο.
Έχω ένα κουτί τωρα των 12,δεν έχω και πρόβλημα να το βγάλω και φωτο αμα θέλετε να σας το δείξω να πειστείτε(αστειύομαι φυσικά)Έλα καλησπέρα. Ακόμα με αυτήν ασχολείστε; Τελικά φέρνει προφυλακτικά ή οι εν δυνάμεις πελάτες της θα πρέπει να φέρνουν μαζί κάλτσες; Δεν λέω αθλητικές μπάσκετ γιατί όλοι εδώ είναι μακρυψωληδες
Δεν βγάζεις φωτογραφία την κορμάρα σου ;Έχω ένα κουτί τωρα των 12,δεν έχω και πρόβλημα να το βγάλω και φωτο αμα θέλετε να σας το δείξω να πειστείτε(αστειύομαι φυσικά)
Ολο και κάποιον πελάτη θα κάνω φωτογράφο για να έχω υλικό για εδώΔεν βγάζεις φωτογραφία την κορμάρα σου ;
Σωστό, περνάνε δηλαδή captcha για φιλτράρισμαΤο έχουν μονο οσοι έκλεισαν στα σιγουρα ραντεβου,σιγά μην το ειχε ολο το σαιτ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχα γ να δούμε ποιο νουμερο θα πάρει;
Ναι εγώ θέλω για πειστήρια.......Έχω ένα κουτί τωρα των 12,δεν έχω και πρόβλημα να το βγάλω και φωτο αμα θέλετε να σας το δείξω να πειστείτε(αστειύομαι φυσικά)
Ας απαντήσουν κ κάποιοι π με συνάντησαν επίσηςΝαι εγώ θέλω για πειστήρια.......
Το δυνατό τεστ 2ωρο σερί σκισιμο..εξ ου κ η αποφυγή χμμμ δν αντέχει πολύ η Αγγελική μαςΜπα,τι φοβάμαι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τελικά και σημερα κάνω ραντεβου,απλά εχουν κλεισει γ απογευμα κ βράδυ,δεν έχω τίποτα τωρα
Οσοι με είδαν απο κοντά άλλα λένεΤο δυνατό τεστ 2ωρο σερί σκισιμο..εξ ου κ η αποφυγή χμμμ δν αντέχει πολύ η Αγγελική μας
ΘαΟλο και κάποιον πελάτη θα κάνω φωτογράφο για να έχω υλικό για εδώ
Αν της δώσω τρίωρο; Θα αντέξει τις υψηλές στροφές;Το δυνατό τεστ 2ωρο σερί σκισιμο..εξ ου κ η αποφυγή χμμμ δν αντέχει πολύ η Αγγελική μας
άλλο τι είδαν αυτοί..κοκοκο αύριο έχεις κενό???2ωροΟσοι με είδαν απο κοντά άλλα λένε