Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.683
Ε τόσα μηνύματα που λαμβάνω,να τα βάζω σε μια σειρά,γιατί λάθος συνεννοησεις μην γίνουνΈχεις μια αθωότητα
Ε τόσα μηνύματα που λαμβάνω,να τα βάζω σε μια σειρά,γιατί λάθος συνεννοησεις μην γίνουνΈχεις μια αθωότητα
Ναι ενώ αν έδινες γενικά το τηλέφωνο σου, και σου έστελνε ο Κώστας , ο Γιάννης , ο Πέτρος …θα μπερδευόσουν … ενώ τώρα ξέρεις είναι ο φυσαρμόνικας, ο τραμπακουλας, ο μπαμπης ο σουγιάς … χαχαχαΕ τόσα μηνύματα που λαμβάνω,να τα βάζω σε μια σειρά,γιατί λάθος συνεννοησεις μην γίνουν
Ε βαζω μια ταξη οσο να ναι,γτ ξερω οτι θα στειλουν στο κινητο μου οσοι είναι να βρεθουμε για ραντεβου,δεν υπάρχουν τηλεφωνα που δεν έχω κλεισειΝαι ενώ αν έδινες γενικά το τηλέφωνο σου, και σου έστελνε ο Κώστας , ο Γιάννης , ο Πέτρος …θα μπερδευόσουν … ενώ τώρα ξέρεις είναι ο φυσαρμόνικας, ο τραμπακουλας, ο μπαμπης ο σουγιάς … χαχαχα
Και αύριο τους ξεμπροστιάζει εδώ μέσα (όπως το 'χει ξανακάνει) και ψάχνονται οι αγαπούληδες από πού τους ήρθε.Γνωστή τακτική διασταύρωσης τηλεφωνικού αριθμού με nickname. Γιατί άραγε ?
Θα γράψω αρνητικά μονο αν φταίει ο αλλος,αμα περασω καλά δεν εχω λογο,αλλά τα ναυαγια πρέπει να ξεμπροστιαζονταιΚαι αύριο τους ξεμπροστιάζει εδώ μέσα (όπως το 'χει ξανακάνει) και ψάχνονται οι αγαπούληδες από πού τους ήρθε.
Εγώ πάντως ποτέ δεν εχω δείξει εδω μηνύματα απο βαιμπερ ή τηλεφωνα...το εγραψα σε παραδιπλα νημα, ας το επαναλαβω κ εδω
.....η φιλοσοφια της "αμαρτωλης" ζωης στηριζεται στην απολυτη εχεμυθεια και στην ελευθερια που σου προσφερει η ανωνυμια, οποτε οποιαδηποτε γνωστοποιηση προσωπων-καταστασεων κτλ ειναι κατακριτεα και απαραδεκτη!
Τα προσωπικα μηνυμα του φορουμ-viber-mail-whtsup κτλ μενουν αναμμεσα σας (γι αυτο αλλωστε λεγονται κ "προσωπικα"). Μοναδικη εξαιρεση κοινοποιησης τετοιων μηνυματων ειναι οταν περιεχουν απειλες ή επικινδυνοτητα ωστε με την δημοσιευση τους να προστατευτουν και οι υπολοιπες κοπελες ή μελη.
Red Alert!Θα γράψω αρνητικά μονο αν φταίει ο αλλος,αμα περασω καλά δεν εχω λογο,αλλά τα ναυαγια πρέπει να ξεμπροστιαζονται
Δεν έχω πει ομως ονοματα χρηστών ,ανώνυμα οτι έχω πειRed Alert!
Παραβίαση της βασικής αρχής του πληρωμένου που είναι η εχεμύθεια και η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ πελάτη και πραγματικής επαγγελματία.
No go for me γιατί είσαι, εν δυνάμει, στη κατηγορία του "επικίνδυνου".
ΥΓ. Εξαιρούνται προφανώς κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά δεν νομίζω ότι το "αμα δεν περασω καλά" αφορά αυτές και μόνο · είναι σαφώς κάτι γενικότερο που χωράει πολύ νερό και πάμπολλες ερμηνείες.
Τον "μικροτσούτσουνο" τον μάθαμε όλοι πάντως. Και για άσχετο λόγο.Δεν έχω πει ομως ονοματα χρηστών ,ανώνυμα οτι έχω πει
Ε δεν ξέρεις; Τά γνωστά........Ωχ ωχ ωχ, τι έχουμε εδώ?
Έχει Viper η Αγγελική τύπε;Ή Αγγελική τώρα πίνει μια ωραία καφεδαρα αγναντεύοντας την θάλασσα με τό καινούργιο κινητό τής περιμένοντας τό παλιό έτοιμο από τόν τεχνικό για νά περάσει τής επαφές νά αρχίσει νά στέλνει απαντήσεις στα μυνήματα.
Μήν ανησυχείτε θά σάς στείλει μόλις ανοίξει το viper.
.....
Έχω πάντως viber ναιΈχει Viper η Αγγελική τύπε;
ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;;
Καλησπερα ,ελπίζω να είσαι καλάγεια σου Αγγελικουλα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!
ViPer είπε ο τύπος.. εννοούσε το 30ετιας αμάξι που ρουφάει σαν τρελό... βενζίνη.Έχω πάντως viber ναι
Ναι απλά γ πλάκα είπα γ το βαιμπερ,το κατάλαβαViPer είπε ο τύπος.. εννοούσε το 30ετιας αμάξι που ρουφάει σαν τρελό... βενζίνη.
ολα μια χαρα κοριτσαρα!!!!!Καλησπερα ,ελπίζω να είσαι καλά