123BigGeorge
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.325
- Πόντοι
- 1.446
Και πολύ καλά θα κάνεις. Επιβάλλεται λίγη αποτοξίνωση απ'την ψωροκώσταιναBεβαια,να ξεφύγω λιγο απ την Αθηνα
Και πολύ καλά θα κάνεις. Επιβάλλεται λίγη αποτοξίνωση απ'την ψωροκώσταιναBεβαια,να ξεφύγω λιγο απ την Αθηνα
Καλό Πάσχα Αγγελική, καλές γιορτές.καλημέρα σας ,θα λείπω απο Αθήνα απο Μ.Πέμπτη εως Πέμπτη του Πάσχα.
Ως "Ψωροκώσταινα" οριζόταν όλη η Ελλάδα αδερφέ, όχι μόνο η Αθήνα.Και πολύ καλά θα κάνεις. Επιβάλλεται λίγη αποτοξίνωση απ'την ψωροκώσταινα
Ναι ρε μάγκα έχεις δίκιο. Απλά επειδή από συνήθειο αναφερόμαστε στην Αθήνα γι'αυτό το χρησιμοποίησα μεμονωμέναΩς "Ψωροκώσταινα" οριζόταν όλη η Ελλάδα αδερφέ, όχι μόνο η Αθήνα.![]()
Eπίσης,καλά να περάσειςΚαλό Πάσχα Αγγελική, καλές γιορτές.
ΑρνίΑγγελικούλα καλή Ανάσταση!!!
Τη θα σουβλισεις?
Ε βέβαιαΌχι ρε αγγελικουλα και εγώ προγραμμάτιζα να φάμε το δώρο του Πάσχα μαζί…
Πάλι για σούβλες + κοκορέτσια στο χωριό πας ?
λογικο ολο τον χρονο λουκανικο το βαρεθηκες
Δεν τρωω εγώ αρνί παντως,χοιρινό κρεας μου αρέσειλογικο ολο τον χρονο λουκανικο το βαρεθηκεςνα μην φας και κανενα αρνακι
![]()
Παρά πολύ σωστή...!!!Ξαναλέω πάλι,ραντεβού μία ωρα πριν αμα μου τα λετε,δεν μπορώ να εξυπηρετήσω,να τα πείτε απο το πρωί αν θέλετε γ απόγευμα αύριο
Δεν τους φταιω εγω αμα δεν με βρίσκουν διαθέσιμη μετά,εχω και άλλες υποχρεώσεις πέρα απ τα ραντεβούΠαρά πολύ σωστή...!!!
Εννοειτε...!!! Ο καθε άνθρωπος έχει και προσωπική ζωή...!!!Δεν τους φταιω εγω αμα δεν με βρίσκουν διαθέσιμη μετά,εχω και άλλες υποχρεώσεις πέρα απ τα ραντεβού
Kαι δεν είναι και προσωπική ζωη,αλλά και αλλες δουλειες υποχρεωσεις ή οικογένεια-παρεεςΕννοειτε...!!! Ο καθε άνθρωπος έχει και προσωπική ζωή...!!!
Πως θα γίνει δηλαδή....
Γυναίκα θέλω τώρα τη θέλω?Ε δεν γίνεται έτσι...
Kαλημέρα ,σας περιμένω και σήμερα να περάσουμε ομορφα
Καλημέρα και σε εσέναΚαλημέρα Αγγελική.
Μάζεψε τα σάλια σου τυπε θα πέσει κανείςΕννοειτε...!!! Ο καθε άνθρωπος έχει και προσωπική ζωή...!!!
Πως θα γίνει δηλαδή....
Γυναίκα θέλω τώρα τη θέλω?Ε δεν γίνεται έτσι...
Μάθε να ξεχωρίζεις τυπε...Μάζεψε τα σάλια σου τυπε θα πέσει κανείς
Ο μόνος που δε πρέπει να πεσει είναι η μπουμπου .Μάζεψε τα σάλια σου τυπε θα πέσει κανείς