Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 9.015
- Πόντοι
- 2.046
Εγώ την δεύτερη πιστόλια στα μαλλιά.. να φύγει από το ραντεβού με κάτι δικό μουΣτο στομα θελουμε να στα πεταξουμε
Εγώ την δεύτερη πιστόλια στα μαλλιά.. να φύγει από το ραντεβού με κάτι δικό μουΣτο στομα θελουμε να στα πεταξουμε
Πετάξτε τα ,αυτες τις μερες π με πιανουν τα γυναικολογικα μου,οι ορμόνες(καυλες) μου στα υψη,και είμαι στο καταλληλο σαιτ,με τοσα καυλωμένα παλικάρια εδωΣτο στομα θελουμε να στα πεταξουμε
Οχι,θα μου το κάνει χάλια το μαλλιΕγώ την δεύτερη πιστόλια στα μαλλιά.. να φύγει από το ραντεβού με κάτι δικό μου
Οχι οχιΣτο προσώπο δεχεσαι?
Ναι ΝαιΠετάξτε τα ,αυτες τις μερες π με πιανουν τα γυναικολογικα μου,οι ορμόνες(καυλες) μου στα υψη,και είμαι στο καταλληλο σαιτ,με τοσα καυλωμένα παλικάρια εδω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι,θα μου το κάνει χάλια το μαλλι
Οχι οχι
Αυτό αποτελεί τελεσίγραφο! Και από τη στιγμή που το αναφέρεις και δημόσια έχει διπλή αξία! @Αγγελική είμαστε μάρτυρες, το νου σου.Πάω να κοιμηθώ.. Αγγελική είσαι μεγάλη Καύλα και Αναφτρα.. θέλω να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου μετά το σεξ που θα κάνουμε.. για σένα .. εγγυημένα θα πονάει η κωλαρα σου
Μην ανάβεις φωτιές.Οχι,όλο τον Ιουλιο θα είμαι Αθηνα,πού ξερετε ,και απο Τετάρτη μπορεί να ειμαι πάλι διαθεσιμη,γτ και νωρίτερα μου τελειώνει κάποιες φορές
Μην αμφιβάλλεις ...Αυτό αποτελεί τελεσίγραφο! Και από τη στιγμή που το αναφέρεις και δημόσια έχει διπλή αξία! @Αγγελική είμαστε μάρτυρες, το νου σου.
Α το είδες βλεπω γ την ΠεμπτηΜην ανάβεις φωτιές.
Τετάρτη έχεις έξοδο και Πέμπτη είσαι εορταζουσα..
Πες από Παρασκευή στα αγόρια να μην κάνουν κέφι για νωριτερα
Δεν το διαπραγματεύομαιΡε Καύλα + 50 από μένα σε δίωρο, αν τα πρώτα τα κατάπιεις και τα δεύτερα στα μαλλια
Μου το είπες και το θυμομουνΑ το είδες βλεπω γ την Πεμπτη
Απλά λέω.Μην αμφιβάλλεις ...
Μπράβο,χαίρομαι,εχεις μνημη βλέπωΜου το είπες και το θυμομουν
+ 150Α το είδες βλεπω γ την Πεμπτη
Δεν το διαπραγματεύομαι
Και μνήμη και καυλες έχω. Βάλε με στο προγραμα να τις σβησειςΜπράβο,χαίρομαι,εχεις μνημη βλέπω
εσυ δεν θα πας για υπνο να γινεις και καλα......??+ 150
Νομίζεις ότι κοροϊδεύω;
Γάμα το τωραεσυ δεν θα πας για υπνο να γινεις και καλα......??
Με καύλωσε η μουναραΓάμα το τωρα
Συνεννοηση με πμ αυτό,εδω στο νήμα δεν κλείνω ραντεβού χαχαχα,αλλα και σενα θα σε πάρωΚαι μνήμη και καυλες έχω. Βάλε με στο προγραμα να τις σβησεις
αααα φιλε μου καλε εγω γαμησα...χαχαχαχχαχα!!!!!Γάμα το τωρα
Με καύλωσε η μουναρα
Θέλουμε και πρόσωπο όχι στα μαλλάκια σουΠετάξτε τα ,αυτες τις μερες π με πιανουν τα γυναικολογικα μου,οι ορμόνες(καυλες) μου στα υψη,και είμαι στο καταλληλο σαιτ,με τοσα καυλωμένα παλικάρια εδω
Οχι,θα μου το κάνει χάλια το μαλλι
Οχι οχι