Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.683
άλλο τι είδαν αυτοί..κοκοκο αύριο έχεις κενό???2ωρο
Ναι θα αντέξωΘα
Αν της δώσω τρίωρο; Θα αντέξει τις υψηλές στροφές;
άλλο τι είδαν αυτοί..κοκοκο αύριο έχεις κενό???2ωρο
Ναι θα αντέξωΘα
Αν της δώσω τρίωρο; Θα αντέξει τις υψηλές στροφές;
Τυπε μην ξεχασεις να κατουρησεις ενδιαμεσα.άλλο τι είδαν αυτοί..κοκοκο αύριο έχεις κενό???2ωρο
....Πανος ο πολυστροφοςΑν της δώσω τρίωρο; Θα αντέξει τις υψηλές στροφές;
...να σε δω εσένα κ θα γίνει της καριολαςΝαι θα αντέξω
Εδώ δεν βλέπω να λένε τίποτα …Οσοι με είδαν απο κοντά άλλα λένε
θα έχουν τους λόγους τουςΕδώ δεν βλέπω να λένε τίποτα … γιατί ?
Ναι είναι ντροπαλά τα αγόρια του σαιθα έχουν τους λόγους τους
Έγραψες..Πανος ο Vtec
Θα τους κερνάει Φάντα φαίνεται...Έλα καλησπέρα. Ακόμα με αυτήν ασχολείστε; Τελικά φέρνει προφυλακτικά ή οι εν δυνάμεις πελάτες της θα πρέπει να φέρνουν μαζί κάλτσες; Δεν λέω αθλητικές μπάσκετ γιατί όλοι εδώ είναι μακρυψωληδες
Καταρχην άμα είχαν παράπονα πολλά απο μένα ,θα εβγαιναν να τα γράψουν,τοσο γ να ενημερωθουν οι αλλοι,τοσο και οτι οι αρνητικες κριτικες γράφονται πολύ πιο εύκολα απ τις θετικέςΝαι είναι ντροπαλά τα αγόρια του σαι
Τωρα το τι τους κερνάω,αυτό εγώ το ξερωΘα τους κερνάει Φάντα φαίνεται...
Γραψε ελεύθερα,δεχομαι και προστυχες εκφράσεις,και θετικά και αρνητικά σχόλιαΤι έχω πάθει ; Κάθομαι και ξαφνικά έχω την ανάγκη να μπω στο bou και να γράψω πρόστυχες εκφράσεις στην Αγγελική.
Ναι ωστε να ξέρω να βελτιωνομαι κ στα αρνητικά σχόλιαΝομίζω ότι κάποιοι ψάχνουν να βγάλουν από τη μυγα ξύγκι.
Κερνας καύλα και ηδονή!
Αυτό σε τιμάει
Και να που έγινε σήμεραΑγγελική είσαι πανέμορφη. Θα επιδιώξω πολύ σύντομα συνάντηση μαζί σου!!!
Κάποιος θα κατάφερνε να με κλείσει και εμέναΕξαιρετική!
Κάποιος πέρασε υπέροχα
Kαι θα το τρελάνω ακομα περισσοτερο αν ακουσουν οτι κάποιοι εχουν καταφέρει κ την ιδια μέρα να με κλεισουν,εμ θέμα τύχης αυτά, οπως η κληρωτίδα του τζοκερ που κληρώνει 5 νουμερα απ το 1 εως το 45Νομίζω έχεις τρελάνει το νήμα (και το σάιτ)
Μέχρι και στην μασχάλη θέλω να στον τρίβω ρε έκφυλη καβλιαραMία που κατάφερα και βρήκα απο μήνυμα που την είχα στείλει,να ξέρετε οσοι δεν μου έχετε έρθει πώς θα σας ανοιξω τα ποδαράκια
Αυτό έκανα. Πήγα πολύ παρακάτω γιατί εάν εμένα θα έπιαναν πάτο. Ελπίζω να κατάλαβες φίλε γιατί πολύ δικηγόρο της σε κόβω. Αν έχεις κάνει ραντεβού μαζί της ρίξε και μια σύντομη κριτική.Ρε μαν,τα πράγματα είναι απλά.
Δεν σου αρέσει,πας παρακάτω.
Αυτό ισχύει για κάθε κοπέλα.
Ευχαριστώ πολύ,αλλάζω δεκαετία σημεραΧρόνια πολλά στο σεξουλιαρικο μωρό του Βου!