Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.470
πρόσφατα βγήκε ,φαίνεται από κάτω κιόλαςΆρα η φωτό από το αρχείο της ΕΡΤ … η πρόλαβες και τις μαζέψατε τις κουβέρτες τώρα ?
πρόσφατα βγήκε ,φαίνεται από κάτω κιόλαςΆρα η φωτό από το αρχείο της ΕΡΤ … η πρόλαβες και τις μαζέψατε τις κουβέρτες τώρα ?
Αγγελικουλα, οταν εχεις χρονο να φτιαξεις τα νυχακια σου.....ζεσταθηκα και κατεβασα το σορτσάκι
και λιγο κωλοτρυπιδα επρεπεκαλησπέρα ,φρεσκοπλυμενο μετά απο ένα δροσερό μπανακι
τα βαφω οταν μεγαλωνουν,μου κανουν έτσι πιο αισθησιακάΑγγελικουλα, οταν εχεις χρονο να φτιαξεις τα νυχακια σου.....
λιγη περιποιηση, λιγο χρωματακι..... προσθετουν θυλυκοτητα...
Ετσι μουναρα μου......?
Ναι κοριτσακι μου... εχουν μια εφηβικοτητα-αθωοτητα και ειναι σεξυ..τα βαφω οταν μεγαλωνουν,μου κανουν έτσι πιο αισθησιακά
Έτσι είναι έχει βιταμίνα το πράγμα Κάλλας καργαΤι ψάχνεις ρε τύπε.
Ακόμη δεν έχει πάει στον γιατρό από ότι λέει, και οι άλλοι σφάζονται για ραντεβού.
Μαζεύεται καλά η βόμβα πριν σκάσει.
Ποιο πολύ μουνοχειλακια να μας δείχνεις!!!!καλησπέρα ,φρεσκοπλυμενο μετά απο ένα δροσερό μπανακι
Και όχι μόνο σαν φρούτο ...Ειναι και μια αγαπημένη κίνηση του χεριού σου αλλά και του στόματος σου έτσι???εξυπακούεται ποιο είναι το αγαπημένο μου φρούτο
η τέχνη μου είναι αυτήΚαι όχι μόνο σαν φρούτο ...Ειναι και μια αγαπημένη κίνηση του χεριού σου αλλά και του στόματος σου έτσι???
Μα και γιαυτό το έγραψα καυλιτσα..η τέχνη μου είναι αυτή
στην θεση της μπανανας να βαλουμε κατι αλλο??????εξυπακούεται ποιο είναι το αγαπημένο μου φρούτο
Καλημερα... στα ειπα και προχθες..... καθε μερα και καλυτερη.......!!!!εξυπακούεται ποιο είναι το αγαπημένο μου φρούτο
βεβαια,κατι με φλέβεςστην θεση της μπανανας να βαλουμε κατι αλλο??????
εχω να δώσω πολλή καύλα ακόμαΚαλημερα... στα ειπα και προχθες..... καθε μερα και καλυτερη.......!!!!
ετσι να σου βγει κιαλο... να το χαρεις εσυ...και να κανεις ευτυχισμενους τους Αντρες......
Τι σύμπτωση, κι εγώ την ίδια τέχνη κατέχω αλλά από την αντιπέρα όχθη.η τέχνη μου είναι αυτή
Μ Αρεσει που με Καταλαβαινεις....... πουτανακι.....!!!!!!!!!!!! -καμια σχεση με την εργασια αυτο-βεβαια,κατι με φλέβες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχω να δώσω πολλή καύλα ακόμα
μην ανησυχείς δεν παρεξηγωΜ Αρεσει που με Καταλαβαινεις....... πουτανακι.....!!!!!!!!!!!! -καμια σχεση με την εργασια αυτο-