Οταν φτιαξεις τα νυχακια σου..... βιντεακι να χαιδευεις το μουνακι σου... και να γευεσαι τα υγρα........μην ανησυχείς δεν παρεξηγω
αλλα με την φωνουλα σου......!!!!! καυλωνενη οπως θα εισαι...
Οταν φτιαξεις τα νυχακια σου..... βιντεακι να χαιδευεις το μουνακι σου... και να γευεσαι τα υγρα........μην ανησυχείς δεν παρεξηγω
ναι αλλα θα βγει αδειο ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????βεβαια,κατι με φλέβες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχω να δώσω πολλή καύλα ακόμα
οχι δεν θα βάλω με φωνήΟταν φτιαξεις τα νυχακια σου..... βιντεακι να χαιδευεις το μουνακι σου... και να γευεσαι τα υγρα........
αλλα με την φωνουλα σου......!!!!! καυλωνενη οπως θα εισαι...
Γιατι μωρο μου... ετσι θα εχει αλλη αισθηση... και εσυ θα νιωσεις μεγαλυτερη καβλα.....οχι δεν θα βάλω με φωνή
δεν ξερω,πιστεύω απο κοντά να τα βλέπουν τα περισσοτετα,να υπάρχει αυτή η γλυκιά αγωνίαΓιατι μωρο μου... ετσι θα εχει αλλη αισθηση... και εσυ θα νιωσεις μεγαλυτερη καβλα.....
να ακουγετε ο οργασμος σου....
Όλα έχουν τι δικιά τους γλύκα,, καυλιτσα..δεν ξερω,πιστεύω απο κοντά να τα βλέπουν τα περισσοτετα,να υπάρχει αυτή η γλυκιά αγωνία
OK, ναι παιζει και αυτο..... να εχει ο αλλος στο μυαλο του το πως θα αντιδρας σε καθε του κινηση...δεν ξερω,πιστεύω απο κοντά να τα βλέπουν τα περισσοτετα,να υπάρχει αυτή η γλυκιά αγωνία
Όπα όπα καλέ μου φίλε καυλώσαμε ..OK, ναι παιζει και αυτο..... να εχει ο αλλος στο μυαλο του το πως θα αντιδρας σε καθε του κινηση...
να περιμενει να δει πως θα ανταποκρινεσαι σε καθε αγγιγμα του..... το πως μουσκευει το μουνι σου.....
τις εκφρασεις του προσωπου σου... τα τιναγμα του κορμιου σου.... τις λεξουλες που θα σου φευγουν....
Ναι, το προετοιμαστη να ερθει να σε ανακαλυψει απο κοντα.. εχει αλλη καβλα......
Αλλα φτιαξε κατι ΚΑΙ με την φωνουλα σου......θα βοηθησει σε πολλα.....
Γεια σου ρε Χρηστο......Όπα όπα καλέ μου φίλε καυλώσαμε ..
Βοηθάει και στις κράμπες baby.εξυπακούεται ποιο είναι το αγαπημένο μου φρούτο
και ιδίως αμα είναι και γλυκιά η μπανανουλαΒοηθάει και στις κράμπες baby.
Όλες οι μπανάνες ειναι γλυκές καύλα..και ιδίως αμα είναι και γλυκιά η μπανανουλα
όχι ,κάποιες ειναι και ξινεςΌλες οι μπανάνες ειναι γλυκές καύλα..
Ανάλογα το τι έχουν φάει ..όχι ,κάποιες ειναι και ξινες
Ιδού η απορία???Τελικά τα ξινα η τα γλυκα σου αρέσουν?
=====Φιλε σε κοβω να φτιαχνεσαι προκαταβολικάΙδού η απορία???
ΓΛΥΚΑ!Φιλε σε κοβω να φτιαχνεσαι προκαταβολικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τελικά τα ξινα η τα γλυκα σου αρέσουν?
Τό μενού σήμερα έχει καφεδάκι καί μπανάνα