kapoiosekei
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2024
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Και τα δυο θέλει να 'λερώσει' η μπανάνακώλος vs βυζια
Και τα δυο θέλει να 'λερώσει' η μπανάνακώλος vs βυζια
Και τα δύο θέλουμε!κώλος vs βυζια
μμμμ.....με μπέρδεψες!αγόρια μου διαθέσιμη αύριο 5-10 ,καθοτι ρεπό αύριο .
δεν εχω την άλλη μου δουλειά εννοω,εχω ρεπό ,γ αυτό κ ραντεβού 5-10 ,αλλα εκλεισανμμμμ.....με μπέρδεψες!
Τσέκαρε ινμποξ μήπως κλείσουμε και εμείς για τα επόμενα ραντεβού....δεν εχω την άλλη μου δουλειά εννοω,εχω ρεπό ,γ αυτό κ ραντεβού 5-10 ,αλλα εκλεισαν
Καλημέρα καύλα.. ΕΠΟΣ ......Και τα δύοκώλος vs βυζια
στον αντισθενη μυνημακαι μια καρτέλα για κριτικές να μου ανοίξει επιτέλους
εχω στείλει εδω και ενα μηνα και παραπάνω και τίποταστον αντισθενη μυνημα
....βρε την Αγγελικουλα!!!! Μπραβο σου κοριτσαρε, καβλα φαινεσαιγεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Προβολή συνημμένου agg1.jpg
....βρε την Αγγελικουλα!!!! Μπραβο σου κοριτσαρε, καβλα φαινεσαι
...μαγκα μου @AlexEasyRider λες?!?!
...εσυ τι καταλαβαινεις μαγκα μου?!?!
Τι εννοείτε ποιητή μου ?
Τίποτα...εσυ τι καταλαβαινεις μαγκα μου?!?!
τίμιοκαλησπέρα σας,θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι ,σήμερα έτυχε να κλείσω ενα ραντεβού δίωρο ,αλλά αποχώρησα στο μισάωρο και του ζήτησα να σταματήσουμε ,γιατί δεν μου άρεσε καθόλου το στυλ του και ο χαρακτήρας του,και δεν πέρναγα καθόλου καλα,και δεν δεχτηκα να πάρω ούτε ευρώ απο αυτόν,το μονο που ήθελα ήταν να φύγω να μην τον βλέπω μπροστά μου. Δεν το θεώρησα σωστό να παρω λεφτά αφού δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί του,και εσεις τι λετε,τιμή μου δεν ήταν που του ημουν ειλικρινής ,χειροτερα πιστεύω θα ήταν απο το να έκανα αγγαρεία και αυτος να ενιωθε στο τέλος οτι έκαψε τα λεφτα του. που φανταστείτε για να φύγω απο ραντεβού που ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό ,πρώτη φορά σήμερα
Αγγελική θέλω να σ σκίσω τη κωλαρα ψυχή μκαλησπέρα σας,θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι ,σήμερα έτυχε να κλείσω ενα ραντεβού δίωρο ,αλλά αποχώρησα στο μισάωρο και του ζήτησα να σταματήσουμε ,γιατί δεν μου άρεσε καθόλου το στυλ του και ο χαρακτήρας του,και δεν πέρναγα καθόλου καλα,και δεν δεχτηκα να πάρω ούτε ευρώ απο αυτόν,το μονο που ήθελα ήταν να φύγω να μην τον βλέπω μπροστά μου. Δεν το θεώρησα σωστό να παρω λεφτά αφού δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί του,και εσεις τι λετε,τιμή μου δεν ήταν που του ημουν ειλικρινής ,χειροτερα πιστεύω θα ήταν απο το να έκανα αγγαρεία και αυτος να ενιωθε στο τέλος οτι έκαψε τα λεφτα του. που φανταστείτε για να φύγω απο ραντεβού που ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό ,πρώτη φορά σήμερα
Νομίζω οτι έπραξες πολύ ορθά και εφόσον κατάλαβες ότι δεν πήγαινε καλά το ραντεβού για τους χ,ψ λόγους, διεκόπη. Επίσης θα πω προς τιμήν σου που δεν δέχτηκες τα χρήματα. Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους λογικό είναικαλησπέρα σας,θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι ,σήμερα έτυχε να κλείσω ενα ραντεβού δίωρο ,αλλά αποχώρησα στο μισάωρο και του ζήτησα να σταματήσουμε ,γιατί δεν μου άρεσε καθόλου το στυλ του και ο χαρακτήρας του,και δεν πέρναγα καθόλου καλα,και δεν δεχτηκα να πάρω ούτε ευρώ απο αυτόν,το μονο που ήθελα ήταν να φύγω να μην τον βλέπω μπροστά μου. Δεν το θεώρησα σωστό να παρω λεφτά αφού δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί του,και εσεις τι λετε,τιμή μου δεν ήταν που του ημουν ειλικρινής ,χειροτερα πιστεύω θα ήταν απο το να έκανα αγγαρεία και αυτος να ενιωθε στο τέλος οτι έκαψε τα λεφτα του. που φανταστείτε για να φύγω απο ραντεβού που ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό ,πρώτη φορά σήμερα
Γι αυτο σε γουσταρω αλαναρια μου. Λιγες το κανουν αυτο μην σου πω στα δαχτυλα του ενος χεριου .καλησπέρα σας,θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι ,σήμερα έτυχε να κλείσω ενα ραντεβού δίωρο ,αλλά αποχώρησα στο μισάωρο και του ζήτησα να σταματήσουμε ,γιατί δεν μου άρεσε καθόλου το στυλ του και ο χαρακτήρας του,και δεν πέρναγα καθόλου καλα,και δεν δεχτηκα να πάρω ούτε ευρώ απο αυτόν,το μονο που ήθελα ήταν να φύγω να μην τον βλέπω μπροστά μου. Δεν το θεώρησα σωστό να παρω λεφτά αφού δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί του,και εσεις τι λετε,τιμή μου δεν ήταν που του ημουν ειλικρινής ,χειροτερα πιστεύω θα ήταν απο το να έκανα αγγαρεία και αυτος να ενιωθε στο τέλος οτι έκαψε τα λεφτα του. που φανταστείτε για να φύγω απο ραντεβού που ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό ,πρώτη φορά σήμερα