Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22.657
ο επιμενων σπάει νεύρα εγώ λεωχαχαχ ο επιμενων γαμα εε νικα ήθελα να πω
ο επιμενων σπάει νεύρα εγώ λεωχαχαχ ο επιμενων γαμα εε νικα ήθελα να πω
τι γενεν εδω?μονο τον αλεκο χυλοπιτιασες?δε σε φοβάμαι ,το αντίθετο ,εσυ μην δεν μπορεις μετά να πάρεις τα ποδια σου χαχα
Απλά ξερει και ο καλλιμαχος να μας πειτι γενεν εδω?μονο τον αλεκο χυλοπιτιασες?
μου έχει μιλήσει ,εχει καιρό να φανεί ομως τώρα ,χάθηκεΚαι που να σε έπρηζε ένας χαζός που έγραφε ως "Anestis Zapatas"
2 ώρες σκισιμο με Αγγελικήο επιμενων σπάει νεύρα εγώ λεω
αυτος ηταν παλιμου έχει μιλήσει ,εχει καιρό να φανεί ομως τώρα ,χάθηκε
Oτιδηποτε γίνεται με το ζόρι κ από τις δύο πλευρές σε ένα ραντεβού......χαλάει την ατμόσφαιρα της καύλας !!!! Τόσο απλά!!καλησπέρα σας,θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι ,σήμερα έτυχε να κλείσω ενα ραντεβού δίωρο ,αλλά αποχώρησα στο μισάωρο και του ζήτησα να σταματήσουμε ,γιατί δεν μου άρεσε καθόλου το στυλ του και ο χαρακτήρας του,και δεν πέρναγα καθόλου καλα,και δεν δεχτηκα να πάρω ούτε ευρώ απο αυτόν,το μονο που ήθελα ήταν να φύγω να μην τον βλέπω μπροστά μου. Δεν το θεώρησα σωστό να παρω λεφτά αφού δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί του,και εσεις τι λετε,τιμή μου δεν ήταν που του ημουν ειλικρινής ,χειροτερα πιστεύω θα ήταν απο το να έκανα αγγαρεία και αυτος να ενιωθε στο τέλος οτι έκαψε τα λεφτα του. που φανταστείτε για να φύγω απο ραντεβού που ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό ,πρώτη φορά σήμερα
Καλά έκανες , ιδίως τώρα που είναι αρχή και ψάχνεις τα βήματα σου.καλησπέρα σας,θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι ,σήμερα έτυχε να κλείσω ενα ραντεβού δίωρο ,αλλά αποχώρησα στο μισάωρο και του ζήτησα να σταματήσουμε ,γιατί δεν μου άρεσε καθόλου το στυλ του και ο χαρακτήρας του,και δεν πέρναγα καθόλου καλα,και δεν δεχτηκα να πάρω ούτε ευρώ απο αυτόν,το μονο που ήθελα ήταν να φύγω να μην τον βλέπω μπροστά μου. Δεν το θεώρησα σωστό να παρω λεφτά αφού δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί του,και εσεις τι λετε,τιμή μου δεν ήταν που του ημουν ειλικρινής ,χειροτερα πιστεύω θα ήταν απο το να έκανα αγγαρεία και αυτος να ενιωθε στο τέλος οτι έκαψε τα λεφτα του. που φανταστείτε για να φύγω απο ραντεβού που ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό ,πρώτη φορά σήμερα
Καλά δεν χάνεις και τίποτα σοβαρό!
Απλα δεν υπήρχε επικοινωνία και στον αγώνα καταλαβαινα οτι δεν ειχε προοπτική ,δεν ηταν ευχαριστη παρουσία για μένα ,αλλά τουλαχιστον του ημουν ξεκάθαρη ,είπα σταματαμε και δεν θέλω τιποτα,και μάλιστα αυτός προσφέρθηκε να δώσει κατι,γιατι ειπε "εχασες το χρόνο σου" και ειπα οχι δεν θέλω ,καλή συνέχεια και την κοπανησαΚαλά έκανες , ιδίως τώρα που είναι αρχή και ψάχνεις τα βήματα σου.
Όμως αναρωτιέμαι ( και σίγουρα όχι μόνο εγώ ) τι είναι αυτό που σε χάλασε τόσο και διέκοψες .
Μην πεις «χημεία» και “vibes” γιατί δεν νομίζω ότι παίζουν στον αγοραίο έρωτα .
Καλό θα ήταν να βάζεις όρια πριν κανείς την οποία συναντηση γιατί μπορεί να μην είναι όλοι θετικοί στο να λήξουν το ραντεβού.
ναι και χημεία δεν υπήρξε ,παίζει μεγάλο ρόλοΚαλά έκανες , ιδίως τώρα που είναι αρχή και ψάχνεις τα βήματα σου.
Όμως αναρωτιέμαι ( και σίγουρα όχι μόνο εγώ ) τι είναι αυτό που σε χάλασε τόσο και διέκοψες .
Μην πεις «χημεία» και “vibes” γιατί δεν νομίζω ότι παίζουν στον αγοραίο έρωτα .
Καλό θα ήταν να βάζεις όρια πριν κανείς την οποία συναντηση γιατί μπορεί να μην είναι όλοι θετικοί στο να λήξουν το ραντεβού.
Καλημέρα καυλιτσα μια όμορφη μέρα να εχεις σήμερα ....Κοίτα αν δεν σου βγαίνει να κάνεις κάτι με κάποιον έστω και σαν αγγαρεία καλό ειναι να το σταματάς ..Άρα καλά έκανες και σωστό ήταν που δεν δέχτηκες και τα λεφτά ...Αυτό σημαίνει να εισαι επαγγελματίας ..καλησπέρα σας,θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι ,σήμερα έτυχε να κλείσω ενα ραντεβού δίωρο ,αλλά αποχώρησα στο μισάωρο και του ζήτησα να σταματήσουμε ,γιατί δεν μου άρεσε καθόλου το στυλ του και ο χαρακτήρας του,και δεν πέρναγα καθόλου καλα,και δεν δεχτηκα να πάρω ούτε ευρώ απο αυτόν,το μονο που ήθελα ήταν να φύγω να μην τον βλέπω μπροστά μου. Δεν το θεώρησα σωστό να παρω λεφτά αφού δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί του,και εσεις τι λετε,τιμή μου δεν ήταν που του ημουν ειλικρινής ,χειροτερα πιστεύω θα ήταν απο το να έκανα αγγαρεία και αυτος να ενιωθε στο τέλος οτι έκαψε τα λεφτα του. που φανταστείτε για να φύγω απο ραντεβού που ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό ,πρώτη φορά σήμερα
Sorry αλλά το χημεία όταν ψάχνεις γκόμενοΑπλα δεν υπήρχε επικοινωνία και στον αγώνα καταλαβαινα οτι δεν ειχε προοπτική ,δεν ηταν ευχαριστη παρουσία για μένα ,αλλά τουλαχιστον του ημουν ξεκάθαρη ,είπα σταματαμε και δεν θέλω τιποτα,και μάλιστα αυτός προσφέρθηκε να δώσει κατι,γιατι ειπε "εχασες το χρόνο σου" και ειπα οχι δεν θέλω ,καλή συνέχεια και την κοπανησα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι και χημεία δεν υπήρξε ,παίζει μεγάλο ρόλο
μα δεν ήταν σωστό να πάρω απο τη στιγμή που δεν του παρειχα και τις ανάλογες υπηρεσίες ,θα ένιωθα σαν να του τα έκλεβαΚαλημέρα καυλιτσα μια όμορφη μέρα να εχεις σήμερα ....Κοίτα αν δεν σου βγαίνει να κάνεις κάτι με κάποιον έστω και σαν αγγαρεία καλό ειναι να το σταματάς ..Άρα καλά έκανες και σωστό ήταν που δεν δέχτηκες και τα λεφτά ...Αυτό σημαίνει να εισαι επαγγελματίας ..
Tου εκατσες τζάμπα δηλαδη?μα δεν ήταν σωστό να πάρω απο τη στιγμή που δεν του παρειχα και τις ανάλογες υπηρεσίες ,θα ένιωθα σαν να του τα έκλεβα