Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.271
σήμερα το απόγευμα δεν έχει κανενα ραντεβού ,Παρασκευή απόγευμα ας ξεκουραστώ και λιγο,και πηγαν άσχημα κάποια ραντεβού χτες,και ένα αλλο παράπονο που θα ήθελα να κάνω .χτες επίσης έτυχε ενας που δεν με γαμησε,αλλά του έκανα μονο πιπα,και εχυσε στην πιπα,και μετά δεν ξαναπήρε μπρος,ώσπου εγώ έκανα φιλότιμες προσπαθειες να του τον σηκώσω και τίποτα.και νομιζα παιδιά σε καποια φαση οτι θα τον επαιρνε ο ύπνος ,και είπε οτι ήταν κουρασμενος γιατί ξυπνησε 6 η ωρα το πρωι,και είχε δουλειά ,και ουτε μίλαγε ,ουτε με χουφτωνε ,ανασκελα είχε κάτσει και πώς δεν κοιμήθηκε θαύμα ηταν. του ειπα ευθέως οτι δεν με αφορά που σηκωθηκε τοσο πρωί,και οτι να μην ερχόταν αν ηταν κουρασμένος ,και το δεχτηκε οτι είχα δικιο.πληρώθηκα όμως κανονικά όλο το ποσό ,εκατσα και όλη την ώρα ,γιατί πραγματικά ήθελα να φύγει ευχαριστημένος . ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ. αν είστε κουρασμένοι ή νιωθετε οτι δεν μπορείτε να αποδωσετε,μην μου έρχεστε ,καθιστε σπίτι σας. Εγώ θελω να ξεσκιζομαι σερί οταν είμαι σε ραντεβού ,πιπα κωλο να με πηγαίνει .οποιος ειναι κουρασμένος εκεινη τη μερα ή δεν λεει βρωμολογα,μην μπει στον κοπο να μου στείλει μηνυμα για ραντεβού ,με εμένα δεν έχει διάλειμμα,και θελω φασαρία και ενταση. και τι προβλήματα έχετε στη ζωη σας,δεν με αφορούν εμένα