Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.961
- Πόντοι
- 11.146
......σωστα επραξες κοριτσαρε!!!καλησπέρα σας,θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι ,σήμερα έτυχε να κλείσω ενα ραντεβού δίωρο ,αλλά αποχώρησα στο μισάωρο και του ζήτησα να σταματήσουμε ,γιατί δεν μου άρεσε καθόλου το στυλ του και ο χαρακτήρας του,και δεν πέρναγα καθόλου καλα,και δεν δεχτηκα να πάρω ούτε ευρώ απο αυτόν,το μονο που ήθελα ήταν να φύγω να μην τον βλέπω μπροστά μου. Δεν το θεώρησα σωστό να παρω λεφτά αφού δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί του,και εσεις τι λετε,τιμή μου δεν ήταν που του ημουν ειλικρινής ,χειροτερα πιστεύω θα ήταν απο το να έκανα αγγαρεία και αυτος να ενιωθε στο τέλος οτι έκαψε τα λεφτα του. που φανταστείτε για να φύγω απο ραντεβού που ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό ,πρώτη φορά σήμερα
Σε ανθρωπινο-συναισθηματικο επιπεδο, εχεις την επιλογη να διωχνεις οτι σε χαλαει, σε φοβιζει, σου προκαλει ανασφαλεια.
Σε επαγγελματικο επιπεδο, παλι ορθως επραξες, γιατι οπως εμεις εχουμε την δυνατοτητα να σου ζητησουμε να φυγεις εαν δεν μας κανεις το κλικ, ετσι και εσυ εχεις την ιδια δυνατοτητα!
Αλλωστε για να γινει το ραντεβου πρεπει να συμφωνουνε και τα δυο μερη, αλλιως το λες και "βιασμο".
Κουκλα μου, οτι σε χαλαει το διωχνεις