PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.007
- Πόντοι
- 361
Στειλε της στο inbox. Απανταει απλα υπαρχει ουρα.Κάποιος να βοηθήσει με το τηλέφωνο παρακαλώ;
Στειλε της στο inbox. Απανταει απλα υπαρχει ουρα.Κάποιος να βοηθήσει με το τηλέφωνο παρακαλώ;
Αβαφο νύχι όμως κακόκαλησπέρα ,κάτι απο σήμερα
Χαχα, ναι το παρατηρησα και γω αλλα την εβρισκα καπως γιατι μου θυμιζε κατι αναρχοαπλυτες που ξεκολιαζα περσυ το καλοκαιρι στην Γαυδο.Αβαφο νύχι όμως κακό
πολύχρονος και σε ευχαριστώ για αυτην την όμορφη συνάντηση ,να ξέρεις ήσουν τέλειος ,καλύτερο δωρο δεν θα μπορούσες να έχειςΛοιπον συνευρεση σημερα με την κοπελα που χα και γενεθλια. Τις ειχα στειλει απο Σαββατο και απο καλη μου τυχη απαντησε.
Ηρθε μιση ωρα νωριτερα οπως και γω(καλο timing). Απο social μια χαρα επικοινωνιακη ειπαμε διαφορα, αλλα απο τι ξερω θελετε τα πικαντικα οποτε αρχιζω.
Αρχισαμε με τσιμπουκι ωραιο μαστορικο. Σε αποπειρες για dp δυκολευοταν λιγακι αλλα στα @@ μου. Και φτυσιματα κανει και της αρεσε να καραμελωνει τα καλαμπαλικια μου(παντα ειμαι στην πενα και μοντελο, οχι μονο χαμηλα).
Με το που πιασαμε 100αρα στυση, στην αρχη μου ζητησε ιεραποστολικο γιατι την βρισκει ετσι οποτε δεν χαλασα χατιρι. Αργη εισοδος και μετα γρηγορο μπες βγες οπου μετα αλλαξαμε.
Ανεβηκε απο πανω μουνι και αντεχε πουτσιες με μενα να δεινω πονο και να πιπιλαω ρογες. Μετα απο καποιο σημειο τα φτυσα και μπηκα για ντουσακι μαζι της οπου σαπουνηστακαμε sensually ενω παραλληλα τον ετριβα στην μουνα και την κολοχαραδρα/κολοτρυπιδα της και γουσταρα απιστευτα. Ξεπλυμα και βουρ κρεβατι.
Ξανανεβηκε απο πανω και της ειπα να αρχισει να τριβει τα μουνοχειλα πανω στο μαρμαρομενο ζουμερο καβλι μου. Για τους "ρομαντικους" που ισως τους μπαινουν ιδεες, οχι, ξεχαστε το αυτο που σκεφτεστε.
Οπως ηταν μπεντοβεργα της λεω γυρνα στα 4 για το main menu της βραδιας.
Κ-Ο-Λ-Ο Μ-Ο-Ν-Ο
Αργα αργα στην αρχη και μετα κομπρεσερ 9000rpm οπου η τυπισσα γουσταρει μπινελικια και να ουρλιαζει(μη σας λεω μαλακιες σε μια φαση φοβηθηκα μη μπουκαρει καποιος μεσα επειδη νομιζει οτι καποια βιαζεται, αλλα ουτε καν απλα η Αγγελικη γουσταρει να ξεκολιαζεται και για αυτο την αγαπαμε). Brake για 2ο ντους και τσιγαρο και μετα ξανα κρεβατι οπου την πειρα απο κολο στα πλαγια, μετα ξανα κολο στα 4 και εκλεισα με μουνι στα 4, εξου και η photo που εβγαλα για να εχετε να τον παιζετε.
Το κοριτσι ειναι γεννημενο για να τρωει Π-Ο-Υ-Τ-Σ-Ο, το ξερει και της αρεσει.
VFM σε σχεση με τις αλλες τιποτενιες που κυκλοφορουνε και χρεωνουν οτι να ναι, μονο κ μονο για να σου πουνε "α ειναι πολυ μεγαλο", "δεν μπορω κολο πανω απο 5 λεπτα" κλπ κλπ.
χαχαχαχα άπλυτη πάντως δεν με λες εμένα ,πλακα κανω φυσικάΧαχα, ναι το παρατηρησα και γω αλλα την εβρισκα καπως γιατι μου θυμιζε κατι αναρχοαπλυτες που ξεκολιαζα περσυ το καλοκαιρι στην Γαυδο.
Ωραία κριτική, την ιδρώνει πολύ την φανέλα το κορίτσι.Λοιπον συνευρεση σημερα με την κοπελα που χα και γενεθλια. Τις ειχα στειλει απο Σαββατο και απο καλη μου τυχη απαντησε.
Ηρθε μιση ωρα νωριτερα οπως και γω(καλο timing). Απο social μια χαρα επικοινωνιακη ειπαμε διαφορα, αλλα απο τι ξερω θελετε τα πικαντικα οποτε αρχιζω.
Αρχισαμε με τσιμπουκι ωραιο μαστορικο. Σε αποπειρες για dp δυκολευοταν λιγακι αλλα στα @@ μου. Και φτυσιματα κανει και της αρεσε να καραμελωνει τα καλαμπαλικια μου(παντα ειμαι στην πενα και μοντελο, οχι μονο χαμηλα).
Με το που πιασαμε 100αρα στυση, στην αρχη μου ζητησε ιεραποστολικο γιατι την βρισκει ετσι οποτε δεν χαλασα χατιρι. Αργη εισοδος και μετα γρηγορο μπες βγες οπου μετα αλλαξαμε.
Ανεβηκε απο πανω μουνι και αντεχε πουτσιες με μενα να δεινω πονο και να πιπιλαω ρογες. Μετα απο καποιο σημειο τα φτυσα και μπηκα για ντουσακι μαζι της οπου σαπουνηστακαμε sensually ενω παραλληλα τον ετριβα στην μουνα και την κολοχαραδρα/κολοτρυπιδα της και γουσταρα απιστευτα. Ξεπλυμα και βουρ κρεβατι.
Ξανανεβηκε απο πανω και της ειπα να αρχισει να τριβει τα μουνοχειλα πανω στο μαρμαρομενο ζουμερο καβλι μου. Για τους "ρομαντικους" που ισως τους μπαινουν ιδεες, οχι, ξεχαστε το αυτο που σκεφτεστε.
Οπως ηταν μπεντοβεργα της λεω γυρνα στα 4 για το main menu της βραδιας.
Κ-Ο-Λ-Ο Μ-Ο-Ν-Ο
Αργα αργα στην αρχη και μετα κομπρεσερ 9000rpm οπου η τυπισσα γουσταρει μπινελικια και να ουρλιαζει(μη σας λεω μαλακιες σε μια φαση φοβηθηκα μη μπουκαρει καποιος μεσα επειδη νομιζει οτι καποια βιαζεται, αλλα ουτε καν απλα η Αγγελικη γουσταρει να ξεκολιαζεται και για αυτο την αγαπαμε). Brake για 2ο ντους και τσιγαρο και μετα ξανα κρεβατι οπου την πειρα απο κολο στα πλαγια, μετα ξανα κολο στα 4 και εκλεισα με μουνι στα 4, εξου και η photo που εβγαλα για να εχετε να τον παιζετε.
Το κοριτσι ειναι γεννημενο για να τρωει Π-Ο-Υ-Τ-Σ-Ο, το ξερει και της αρεσει.
VFM σε σχεση με τις αλλες τιποτενιες που κυκλοφορουνε και χρεωνουν οτι να ναι, μονο κ μονο για να σου πουνε "α ειναι πολυ μεγαλο", "δεν μπορω κολο πανω απο 5 λεπτα" κλπ κλπ.
Ναι απάντησε πριν καιρό σε μένα για να φάω πόρταΚαλημέρα και καλή εβδομάδα συναγωνιστές!
Υπάρχει κανείς εδώ εκτός από τους βαλτούς και τους fake που του έχει απαντήσει η Αγγελική σε μήνυμα;
Γιατί εγώ έχω στείλει 4 μηνύματα πιθανόν το πρώτο να είναι από την εποχή του ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ και όλως τυχαίως δεν έχει προλάβει να απαντήσει ούτε σε ένα!
Καλά γαμησια σε όλους εύχομαι!
Κι εμένα μου απάντησε, μετά από 2-3 μνμ που της έστειλα στην αρχή. Το πράγμα θέλει υπομονή και μια διακριτική επιμονή μαζί της. Διακριτική όμως, όχι πρήξιμο.Καλημέρα και καλή εβδομάδα συναγωνιστές!
Υπάρχει κανείς εδώ εκτός από τους βαλτούς και τους fake που του έχει απαντήσει η Αγγελική σε μήνυμα;
Γιατί εγώ έχω στείλει 4 μηνύματα πιθανόν το πρώτο να είναι από την εποχή του ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ και όλως τυχαίως δεν έχει προλάβει να απαντήσει ούτε σε ένα!
Τύπε, φαίνεται πώς η Αγγελική έχει οργανωμένο δίκτυο βαλτών, εγκαθέτων και αγαπούληδων εδώ μέσα.Καλημέρα και καλή εβδομάδα συναγωνιστές!
Πολλά stories της Προεδραρας βλέπεισ εσύ!!!Τύπε, φαίνεται πώς η Αγγελική έχει οργανωμένο δίκτυο βαλτών, εγκαθέτων και αγαπούληδων εδώ μέσα.
Ούτε η ΣΕΚΟΥΡΙΤΑΤΕ του ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ τέτοια οργάνωση!
Τι ψάχνεις ρε τύπε.Και χύσιμο στόμα και μετά γλωσσοφιλα.
Και μετά λέει η άλλη γιατί έβγαλα κάτι στα ούλα?
Και φωνάζουν οι άλλοι από κάτω Αγγελική θέλουμε ραντεβουυυ...
Τι να πω άλλο!
Τι ουλίτιδα και τεριδονα ρε τυπε;Ετσι bukake με ουλιτιδα και τεριδονα. Καυλα.
Ειστε σιχαματα ρε πουστη μου πραγματικα.
Πίνουν Fanta μπλε τύπε μου , δεν τούς φοβάμαιΕτσι bukake με ουλιτιδα και τεριδονα. Καυλα.
Ειστε σιχαματα ρε πουστη μου πραγματικα.
πες τα,και εγραψε και ενας χτες που είπε οτι με συναντησεΚαι σε 'μένα απάντησε αλλά δεν ταίριαξαν οι ώρες μας, τώρα τελευταία δεν της έχω στείλει ( μην την πρήζουμε άσκοπα την κοπέλα ) γιατί εγώ μπορώ μόνον πρωινό ραντεβού.
Ελπίζω να ξαναβάλει σύντομα και τα πρωινά ραντεβού στο ρεπερτόριο της, θα ήθελα να την συναντήσω οπωσδήποτε.
ναι θα πάρετε όλοι τη σειρά σαςΚι εμένα μου απάντησε, μετά από 2-3 μνμ που της έστειλα στην αρχή. Το πράγμα θέλει υπομονή και μια διακριτική επιμονή μαζί της. Διακριτική όμως, όχι πρήξιμο.
Fanta ble και όλα κομπλέ!Πίνουν Fanta μπλε τύπε μου , δεν τούς φοβάμαι