Λοιπον συνευρεση σημερα με την κοπελα που χα και γενεθλια. Τις ειχα στειλει απο Σαββατο και απο καλη μου τυχη απαντησε.
Ηρθε μιση ωρα νωριτερα οπως και γω(καλο timing). Απο social μια χαρα επικοινωνιακη ειπαμε διαφορα, αλλα απο τι ξερω θελετε τα πικαντικα οποτε αρχιζω.
Αρχισαμε με τσιμπουκι ωραιο μαστορικο. Σε αποπειρες για dp δυκολευοταν λιγακι αλλα στα @@ μου. Και φτυσιματα κανει και της αρεσε να καραμελωνει τα καλαμπαλικια μου(παντα ειμαι στην πενα και μοντελο, οχι μονο χαμηλα).
Με το που εγινε πιασαμε 100αρα στυση, στην αρχη μου ζητησε ιεραποστολικο γιατι την βρισκει ετσι οποτε δεν χαλασα χατιρι. Αργη εισοδος και μετα γρηγορο μπες βγες οπου μετα αλλαξαμε.
Ανεβηκε απο πανω μουνι και αντεχε πουτσιες με μενα να δεινω πονο και να πιπιλαω ρογες. Μετα απο καποιο σημειο τα φτυσα και μπηκα για ντουσακι μαζι της οπου σαπουνηστακαμε sensually ενω παραλληλα τον ετριβα στην μουνα και την κολοχαραδρα/κολοτρυπιδα της και γουσταρα απιστευτα. Ξεπλυμα και βουρ κρεβατι.
Ξανανεβηκε απο πανω και της ειπα να αρχισει να τριβει τα μουνοχειλα πανω στο μαρμαρομενο ζουμερο καβλι μου. Για τους "ρομαντικους" που ισως τους, μπαινουν ιδεες, οχι, ξεχαστε το αυτο που σκεφτεστε.
Οπως ηταν μπεντοβεργα της λεω γυρνα στα 4 για το main menu της βραδιας.
Κ-Ο-Λ-Ο Μ-Ο-Ν-Ο
Αργα αργα στην αρχη και μετα κομπρεσερ 9000rpm οπου η τυπισσα γουσταρει μπινελικια και να ουρλιαζει(μη σας λεω μαλακιες σε μια φαση φοβηθηκα μη μπουκαρει καποιος μεσα επειδη νομιζει οτι καποια βιαζεται, αλλα ουτε καν απλα η Αγγελικη γουσταρει να ξεκολιαζεται και για αυτο την αγαπαμε). Brake για 2ο ντους και τσιγαρο και μετα ξανα κρεβατι οπου την πειρα απο κολο στα πλαγια, μετα ξανα κολο στα 4 και εκλεισα με μουνι στα 4, εξου και η photo που εβγαλα για να εχετε να τον παιζετε.
Το κοριτσι ειναι γεννημενο για να τρωει Π-Ο-Υ-Τ-Σ-Ο, το ξερει και της αρεσει.
VFM σε σχεση με τις αλλες τιποτενιες που κυκλοφορουνε και χρεωνουν οτι να ναι, μονο κ μονο για να σου πουνε "α ειναι πολυ μεγαλο", "δεν μπορω κολο πανω απο 5 λεπτα" κλπ κλπ.