noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.025
- Πόντοι
- 6.815
Σε τι δουλειά;αμ εγω,5 το πρωί σηκώνομαι,και 6 η ωρα πιάνω δουλειά,δεν μου αρεσει και μένα ,αλλά τι να κάνουμε
Σε τι δουλειά;αμ εγω,5 το πρωί σηκώνομαι,και 6 η ωρα πιάνω δουλειά,δεν μου αρεσει και μένα ,αλλά τι να κάνουμε
Για αυτό το λόγο σαν ανεξάρτητη ορίζεις εσύ το ωράριο και πολύ καλύτερες αποδοχές.το θέμα ομως είναι να μπορείς να τα χαρείς και τα λεφτά,αμα εισαι 14 ωρες τη μέρα σε ένα κτίριο,και να κοιμάσαι 8 ωρο πες,και η μερα εχει 24 ωρες,δεν έχεις προσωπική ζωη,γ αυτό γ αρχη θα το εκανα γ κανα μήνα το πολύ δοκιμαστικά
Αγγελικούλα σε τι είδους στούντιο αναφέρεσαι ?σάμπως τα ωράρια του στουντιο είναι λιγότερες ώρες ; εγω 8ωρο εχω σύνολο,αλλά σπαστο,κ τα στουντιο 14ωρο σύνολο,και 7/7 ,ενω τωρα έχω ελεύθερο σ-κ
Γιατί τι έχει να φοβηθεί μην τον κολλήσουν καθαριότητα;μα έχει πει οτι δεν τα θέλει οπως έγραψα παραπάνω,γιατι πού ξερει ποιοι πήγαν πριν απ αυτόν
Ναι σε σόλο κλαρίνο.Αγγελικούλα σε τι είδους στούντιο αναφέρεσαι ?
Ηχογράφησης ?
συνοδός σε λεωφορείοΣε τι δουλειά;
οχι τίποτα
Τυχερά τα παιδιά.συνοδός σε λεωφορείο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι τίποτα
ενα 30αρι καλα ειναι?πάντως δεν θα ζηταγα εξωπραγματικα ποσά που ζητάνε μερικες,οπως η λιζα που πήγε με τον τσούλφα,εχω δει πολλά αρνητικά να γράφονται για αυτήν
Τότε θα πρέπει να κάνεις αγαπησιάρικο στοματικό,με φιλάκια,και να εστιάσεις σε κορμό και μπαλάκια.πνίγομαι ευκολα,δεν είμαι βαθυ λαρύγγι
Κωλο δινεις τουλάχιστον??πνίγομαι ευκολα,δεν είμαι βαθυ λαρύγγι
ναι ναι θα αφήσω τον αλλον,και αν μας βγει,μας βγήκεΚωλο δινεις τουλάχιστον??
Θα το κάνεις για να ικανοποιησεις τον άλλο, η σου αρέσει;ναι ναι θα αφήσω τον αλλον,και αν μας βγει,μας βγήκε
και τα 2Θα το κάνεις για να ικανοποιησεις τον άλλο, η σου αρέσει;
Practice makes perfectionπνίγομαι ευκολα,δεν είμαι βαθυ λαρύγγι