John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.184
- Πόντοι
- 3.786
Ένα σωρό.Φαίνεται ειδικά σε κάτι επίσημες κριτικές σε καρτέλες call girls.Και εδώ μέσα υπάρχουν τέτοιοι!
Ένα σωρό.Φαίνεται ειδικά σε κάτι επίσημες κριτικές σε καρτέλες call girls.Και εδώ μέσα υπάρχουν τέτοιοι!
δεν σε υποχρέωσε κανένας να δεις το νήμα,σε όποιον δεν αρέσει κάτι,απλά δεν βάζει να το δειΆγγελε, κούρασες...
Βρε σάλτα και ... που λένε και στα δικά μου μέρη, που θα μου κάνεις και υποδείξεις. Μέλος από το 2020 με μηδενική συνεισφορά που μας άρχισες τις πίπες δύο μέρες τώρα.δεν σε υποχρέωσε κανένας να δεις το νήμα,σε όποιον δεν αρέσει κάτι,απλά δεν βάζει να το δει
βαλε σημερινη φωτογραφια με εφημεριδα.δεν σε υποχρέωσε κανένας να δεις το νήμα,σε όποιον δεν αρέσει κάτι,απλά δεν βάζει να το δει
Τέτοιο bullying κάνατε και στις άλλες γυναίκες του forum και δεν έμεινε σχεδόν καμία.Εγώ αν δεν μου αρέσει κάποιο κανάλι,αλλάζω με το τηλεκοντρόλ,δεν παρακολουθώ το ίδιο.Έχεις μείνει πίσω.Το forum έχει θέματα ποικίλης ύλης και άσχετα με το αγοραίο σεξ.Βρε σάλτα και ... που λένε και στα δικά μου μέρη, που θα μου κάνεις και υποδείξεις. Μέλος από το 2020 με μηδενική συνεισφορά που μας άρχισες τις πίπες δύο μέρες τώρα.
Το site έχει σκοπό να ανταλλάζουν απόψεις οι μύστες για κοπέλες του χωρου ή εμπειρίες σ' αυτον, και όχι για παραμυθάδες...
Αν θέλεις ποικίλης ύλης θεματολογία αγόρασε το Super Κατερίνα..Τέτοιο bullying κάνατε και στις άλλες γυναίκες του forum και δεν έμεινε σχεδόν καμία.Εγώ αν δεν μου αρέσει κάποιο κανάλι,αλλάζω με το τηλεκοντρόλ,δεν παρακολουθώ το ίδιο.Έχεις μείνει πίσω.Το forum έχει θέματα ποικίλης ύλης και άσχετα με το αγοραίο σεξ.
Ρε φίλε εδώ έχει ένα σωρό άσχετα θέματα, ακόμα και για την αλλαγή της ώρας.Αν θες ενημέρωση για οίκους και βίζιτες,απλά πας στα αντίστοιχα νήματα.Γιατί να βλέπεις κάτι που χαλιέσαι;Αν θέλεις ποικίλης ύλης θεματολογία αγόρασε το Super Κατερίνα..
Με καμία διάθεση αντιπαράθεσης μαζί σου.Ρε φίλε εδώ έχει ένα σωρό άσχετα θέματα, και για την αλλαγή της ώρας.Αν θες ενημέρωση για οίκους και βίζιτες,απλά πας στα αντίστοιχα νήματα.Γιατί να βλέπεις κάτι που χαλιέσαι;
ναι,γ αυτό αλλωστε και το σαιτ έχει και αντίστοιχη θεματολογίαΡε φίλε εδώ έχει ένα σωρό άσχετα θέματα, ακόμα και για την αλλαγή της ώρας.Αν θες ενημέρωση για οίκους και βίζιτες,απλά πας στα αντίστοιχα νήματα.Γιατί να βλέπεις κάτι που χαλιέσαι;
θα γράφω οτι γουστάρω,δεν θα σε ρωτήσω κιολαςΒρε σάλτα και ... που λένε και στα δικά μου μέρη, που θα μου κάνεις και υποδείξεις. Μέλος από το 2020 με μηδενική συνεισφορά που μας άρχισες τις πίπες δύο μέρες τώρα.
Το site έχει σκοπό να ανταλλάζουν απόψεις οι μύστες για κοπέλες του χωρου ή εμπειρίες σ' αυτον, και όχι για παραμυθάδες...
ε μα,λεει και για το ατυχημα στα Τεμπη πόσες σελιδες, για το survivor,και οτι μπορείς να φανταστεις,λες και τον βάλαμε με το ζόρι να τα δειΤέτοιο bullying κάνατε και στις άλλες γυναίκες του forum και δεν έμεινε σχεδόν καμία.Εγώ αν δεν μου αρέσει κάποιο κανάλι,αλλάζω με το τηλεκοντρόλ,δεν παρακολουθώ το ίδιο.Έχεις μείνει πίσω.Το forum έχει θέματα ποικίλης ύλης και άσχετα με το αγοραίο σεξ.
Κι εγώ θα σε ξεμπροστιαζω κλωνάριναι,γ αυτό αλλωστε και το σαιτ έχει και αντίστοιχη θεματολογία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα γράφω οτι γουστάρω,δεν θα σε ρωτήσω κιολας
κάνε οτι θες,πολυ που με νοιάζειΚι εγώ θα σε ξεμπροστιαζω κλωνάρι
Έχει έτοιμα ποπ κορν στο φουαγιέΚαθήστε λίγο βρε παιδιά... Στήνετε ολόκληρο σκηνικό χωρίς προειδοποίηση και δεν έχω προλάβει να φέρω έστω ένα σακουλάκι τσιπς...
απλά δεν συνεχίζω,δεν αξίζει να χαλάσω το χρόνο μου και να ασχοληθώΩραία... μόλις έφερα... Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε ελεύθερα χωρίς δισταγμούς
Ω ρε τι τραβάνε τα παιδάκια με τέτοιο μπούστο.συνοδός σε λεωφορείο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι τίποτα
Μην κρύβεις χρόνια ρε λαμόγιο.Σε λίγες μέρες κλείνω τα 97 .
τι θες στο κλωνονημα και σαλιαριζεις;Μην κρύβεις χρόνια ρε λαμόγιο.
Κάνω ένα μικρο διαλλειματι θες στο κλωνονημα και σαλιαριζεις;