fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.052
- Πόντοι
- 456
κοιτά να δεις που θα αρχίσουν τα παρακάλια τώρα….μη φεύγεις…στάσου …..μύγδαλααπλά δεν συνεχίζω,δεν αξίζει να χαλάσω το χρόνο μου και να ασχοληθώ
κοιτά να δεις που θα αρχίσουν τα παρακάλια τώρα….μη φεύγεις…στάσου …..μύγδαλααπλά δεν συνεχίζω,δεν αξίζει να χαλάσω το χρόνο μου και να ασχοληθώ
Είσαι πολύ καλή ..!γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Ή αδελφές που τους τρώει η ζήλια.Ανέραστοι τύποι.Δεν μπορούν να φτιαχτούν εγκεφαλικά και κριτικάρουν τα ελάχιστα ψεγάδια.Καμένοι από τις τσόντες.
Βρε σάλτα και ... που λένε και στα δικά μου μέρη, που θα μου κάνεις και υποδείξεις. Μέλος από το 2020 με μηδενική συνεισφορά που μας άρχισες τις πίπες δύο μέρες τώρα.
Το site έχει σκοπό να ανταλλάζουν απόψεις οι μύστες για κοπέλες του χωρου ή εμπειρίες σ' αυτον, και όχι για παραμυθάδες...
Τέτοιο bullying κάνατε και στις άλλες γυναίκες του forum και δεν έμεινε σχεδόν καμία.Εγώ αν δεν μου αρέσει κάποιο κανάλι,αλλάζω με το τηλεκοντρόλ,δεν παρακολουθώ το ίδιο.Έχεις μείνει πίσω.Το forum έχει θέματα ποικίλης ύλης και άσχετα με το αγοραίο σεξ.
Αν θέλεις ποικίλης ύλης θεματολογία αγόρασε το Super Κατερίνα..
Ρε φίλε εδώ έχει ένα σωρό άσχετα θέματα, ακόμα και για την αλλαγή της ώρας.Αν θες ενημέρωση για οίκους και βίζιτες,απλά πας στα αντίστοιχα νήματα.Γιατί να βλέπεις κάτι που χαλιέσαι;
Ειρήνη ημίν.Με καμία διάθεση αντιπαράθεσης μαζί σου.
Γιατί βαριέμαι να βλέπω ένα ξεκαρφωτο τυπακι ή κλωνάρι που είναι γραμμένο από το 2020 με μηδενική συνεισφορά να γράφει παραμύθια για τον βρωμυλο γνωστό του...
Γιατί εδώ μέσα ψάχνουμε τη σωστή πληροφορία για τον αγοραίο έρωτα και έχουμε πήξει με κλωνάρια, πουστρακια και επισκέπτες που σπάνε πλάκα...
νταξει ρε παιδια,αλλάξτε νήμα αν δεν θέλετε να το βλέπετε και αν δεν σας αρέσει,δεν σας εβαλε κανένας να το δείτε με το ζόρι
Εγώ τύπε βάζω και ένα οικοπεδακι στη Σαρωνίδα@Αγγελική Είσαι μια χαρά κοπέλα εμφανησιακά και έχεις χαβαλέ. Αν θέλεις κάποιον κοντά στα 30 που δεν μένει μόνιμα Αθήνα, να βρίσκεστε και να παίρνεις φυσικά και εσύ το δωράκι σου (λεφτά, ρούχα, κάποιο ωραίο μαγαζί για φαγητό), είμαι μέσα. Εννοείται πρώτα να πάμε για ένα καφέ σε κάποιο μαγαζί να δούμε και οι 2 ότι κανείς δεν είναι ψυχάκι
Εννοείται, όχι όλα μαζίΕγώ τύπε βάζω και ένα οικοπεδακι στη Σαρωνίδα
Καλά και 'γώ εννοείται ότι έχουν μείνει 80 δόσεις από τις 84 για να το ξεχρεώσει το κορίτσιΕννοείται, όχι όλα μαζί
Αγγελικη επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω 26 σελιδες βραδιατικα,για πες μου που μπορω να σε βρω
αγγελικη περιμενουμε φοτο με μαγιο..και σορσακι
Mια στοχευμένη όπισθεν όψη μετά κΩλακευτικου ενδύματος κολυμβήσεως θα ήτο μια κάποια λύσις.Αγγελική, τα παιδιά εδώ περιμένουν φωτογραφίες με μουνοκωλοτρυπίδι, για να τον βροντήξουν.
αν δεν φαινεται κλειτοριδα και κωλαντερο,δεν το θεωρω αξιοπρεπη φωτογραφιαΑγγελική, τα παιδιά εδώ περιμένουν φωτογραφίες με μουνοκωλοτρυπίδι, για να τον βροντήξουν.