Νέα

Αγχώδεις διαταραχές, φοβίες και εμμονές πώς αντιμετωπίζονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ρε τύπε, εδώ ελπίζεις εσύ να βρει ο κασιδιάρης, εμάς λες τρελούς; Κοίτα μη φας καμιά φλασιά και κουμπώσεις το αεροταξί σε κανένα δέντρο.

τυπε εσυ θες κουλη που θα κανει την χωρα ισλαμαμπαντ

URL]]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.087
Πόντοι
5.506
τυπε εσυ θες κουλη που θα κανει την χωρα ισλαμαμπαντ

http://[URL unfurl="true"]www.topontiki.gr/sites/default/files/article/2016-12/kyriakos_mitsotakis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ενώ εσύ που περιμένεις ο κασιδιάρης, όνομα και πράγμα, να τους διώξει με τις κλωτσιές είσαι ο έξυπνος.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ρε τύπε, εδώ ελπίζεις εσύ να βρει ο κασιδιάρης, εμάς λες τρελούς; Κοίτα μη φας καμιά φλασιά και κουμπώσεις το αεροταξί σε κανένα δέντρο.
ρε πιτουρα το 65% των αμοιβαδων που πιστεψαν στο σκισιμο των μνημονιων απο τον σταλινοπουστα αλεκακο ειναι λιγοτερο μουρλοι-νουμερα-φλομπες απ οσους πιστευουν οτι θα μας σωσουν τα χρυσαυγουλα???

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.087
Πόντοι
5.506
ρε πιτουρα το 65% των αμοιβαδων που πιστεψαν στο σκισιμο των μνημονιων απο τον σταλινοπουστα αλεκακο ειναι λιγοτερο μουρλοι-νουμερα-φλομπες απ οσους πιστευουν οτι θα μας σωσουν τα χρυσαυγουλα???

Ίδιας ποιότητας ΒΟΔΙΑ είναι απλά αλλάζει το χρώμα της προβιάς.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ειχα φαει διάφορες φρίκες κατα καιρους, αλλά δεν πηρα φαρμακα ουτε πηγα σε γιατρους.

Εκατσα και σκεφτηκα επι της ουσιας καποια πραγματα, καταλαβα τι μου φταιει και προσπαθησα να τα λυσω με τον εαυτο μου.
Τα περισσοτερα προβληματα παραμενουν ακομα και σημερα (σε επιπεδο ζωης), αλλά η συνειδητοποιησή τους με βοηθησε να λυσω τα ψυχολογικα.

ΥΓ. Οι περισσοτεροι ανθρωποι που ξερω ΔΕΝ εχουν καταφερει να τα βρουν με τον εαυτο τους και χρειαστηκαν εξωτερικη βοηθεια.

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
Με μια μπουρδελότσαρκα, όπως λένε κάποιοι φίλοι, ιδίως αν έχει επιτυχή κατάληξη, ξεχνιούνται πολλά από τα άγχη και τις δυσκολίες της ζωής  :knockinb: Παρ' όλα αυτά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν ζορίζεσαι πραγματικά είναι να δεις έναν ψυχολόγο. Παίζει μεγάλο ρόλο το να ταιριάζεις με τον γιατρό, αν αισθάνεσαι ότι δεν, πήγαινε και σε άλλον. Αν χρειάζεται να πάρεις κάποια αγωγή, θα σε παραπέμψει σε ψυχίατρο. Να θυμάσαι ότιπάρχουν θέματα που αντιμετωπίζονται μόνο με ψυχοθεραπεία κι άλλα που χρειάζονται και αγωγή. Αλλά μην πας πρώτα σε ψυχίατρο γιατί όποιος και να πάει κάτι θα του δώσει στο 99% των περιπτώσεων. Οι επισκέψεις σε ειδικούς υγείας παραμένουν σε κάποιο βαθμό ταμπού, μέγα λάθος κατά τη γνώμη μου. Αν πάλι δεν έχεις λεφτά, ψάξου για δομές με εθελοντές ψυχολόγους και ψυχιάτρους.
ευχαριστω τυπε

Geopasas

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
164
Πόντοι
11
σαν συναγωνιστής θα σου πω να βρεις έναν καλό ψυχίατρο και να δοκιμάσεις τα φάρμακα που θα σου πει μαγικό ραβδί δεν υπάρχει και στα λέει ένας 40αρης που παλεύει χρόνια με αυτό θα έχεις τα πάνω σου και τα κάτω σου ωστόσο η ψυχοθεραπεία ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ και φάρμακα είναι το ιδανικό αν θες έχω να σου συστήσω εγώ κρυβόμουν μέσω του αλκοόλ που λεν οι παραπάνω απλά κρύβεις το πρόβλημα υπάρχει λύση δεν σου λέω ότι θα ζεις 12μήνες σούπερ ή ότι ξαφνικά η ζωή σου θα αποκτήσει νόημα απλά θα ζεις σαν άνθρωπος χωρίς να φοβάσαι να πας σούπερ μάρκετ ή να μπεις σε λεωφορείο

Συμφωνώ 100% τα ίδια περνάω εδώ και 18 χρόνια...Αλλά τώρα Όπως λέει και ο συναγωνιστής είναι καλύτερα

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
Η αγχος  μπορει να προέρχεται απο πολλες αιτιες . Πχ μπορει να παρουσιαζεις αγχος λογο υπερβολικα ηρεμης και μονοτονης ζωης.Οι στρατιωτες παρουσιαζουν τετοια συμπτωματα  μετα τον πολεμο .Οποτε μην θεωρεις οτι επειδη δεν εντοπισες εσυ την πηγη του προβληματος ,δεν θα μπορεσει κανεις αλλος, <γιατι εσυ ξερεις τον εαυτο σου καλυτερα απο ολους>. Συνηθως τα ψυχολογικα προβληματα προερχονται ακριβως απο την αδυναμια να αντιμετωπισουμε το πραγματικο μας "εγω".
Πηγαινε σε ενα δημοσιο νοσοκομειο και ζητα ραντεβου με τον ψυχολογο/ψυχιατρο .Θα παρει χρονο ,αλλα θα ξερεις οτι θα γινει δουλεια ,γιατι στο νοσοκομειο ο ψυχολογος συνεργαζεται αμεσα με ψυχιατρο ,αρα θα εχεις σωστη ψυχολογικη υποστηριξη και σωστη φαρμακευτικη αγωγη ,ενω παραλληλα θα ξερεις οτι οι συνεδριες θα ειναι οσο χρειαζεται για την κατασταση σου και οχι για την τσεπη του ψυχολογου .
Μην θεωρεις να φαρμακα κατι αρνητικο και μην ακους βλακείες για θεραπεια ψυχικων νοσηματων με βολτες μπυρες και γαμησια. Ειναι σαν να ρωταω τι θα κανω με τον καρκινο μου και επειδη δεν υπαρχει ακομη η τελεια θεραπεια ,να μου προτεινουν γιογκα και φραπελια. Σιγουρα εχουν δρομο ακομη τα φαρμακα ,αλλα εχουν συμαντικα θετικα αποτελεσματα. 

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
Η αγχος  μπορει να προέρχεται απο πολλες αιτιες . Πχ μπορει να παρουσιαζεις αγχος λογο υπερβολικα ηρεμης και μονοτονης ζωης.Οι στρατιωτες παρουσιαζουν τετοια συμπτωματα  μετα τον πολεμο .Οποτε μην θεωρεις οτι επειδη δεν εντοπισες εσυ την πηγη του προβληματος ,δεν θα μπορεσει κανεις αλλος, <γιατι εσυ ξερεις τον εαυτο σου καλυτερα απο ολους>. Συνηθως τα ψυχολογικα προβληματα προερχονται ακριβως απο την αδυναμια να αντιμετωπισουμε το πραγματικο μας "εγω".
Πηγαινε σε ενα δημοσιο νοσοκομειο και ζητα ραντεβου με τον ψυχολογο/ψυχιατρο .Θα παρει χρονο ,αλλα θα ξερεις οτι θα γινει δουλεια ,γιατι στο νοσοκομειο ο ψυχολογος συνεργαζεται αμεσα με ψυχιατρο ,αρα θα εχεις σωστη ψυχολογικη υποστηριξη και σωστη φαρμακευτικη αγωγη ,ενω παραλληλα θα ξερεις οτι οι συνεδριες θα ειναι οσο χρειαζεται για την κατασταση σου και οχι για την τσεπη του ψυχολογου .
Μην θεωρεις να φαρμακα κατι αρνητικο και μην ακους βλακείες για θεραπεια ψυχικων νοσηματων με βολτες μπυρες και γαμησια. Ειναι σαν να ρωταω τι θα κανω με τον καρκινο μου και επειδη δεν υπαρχει ακομη η τελεια θεραπεια ,να μου προτεινουν γιογκα και φραπελια. Σιγουρα εχουν δρομο ακομη τα φαρμακα ,αλλα εχουν συμαντικα θετικα αποτελεσματα. 
ευχαριστω να σε καλα

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
μαγκες ανγχος απεχτησα οταν εκανα μαλακιες στο μπουρδελο και μετα απο 3 χρονια αρχισα ξαφνικα να φοβαμε οτι κολησα κατι και τοτε αρχισε δυνατα να με τρωει

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μαγκες ανγχος απεχτησα οταν εκανα μαλακιες στο μπουρδελο και μετα απο 3 χρονια αρχισα ξαφνικα να φοβαμε οτι κολησα κατι και τοτε αρχισε δυνατα να με τρωει
παρομια περιπτωση ειχα και εγω τυπε.
σου εχουν μεινει καταλοιπα από το αγχος που ειχες τοτε.
μπορει τωρα να το εχεις ξεπερασει το θεμα αλλα το αγχος σου εχει μεινει και δεν σου περναει.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216

Τι μαλακια εκανες ?? Σου καρφωσε η πουτανα στον πατο το στραπον χωρις προφυλακτικο ?? Χαχα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Ρε φιλε τι συγκρινεις??

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36

Ελα καυλιαρη μου..
Τσιμπα να γινεις τζαμι..
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ..
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΟΜΙΜΗ ΚΕΤΑΜΙΝΗ..
Πεντε,πεντε θα τα πινουν οι μορτες..
Εσυ ξεκινα με ενα την βδομαδα μην μας παθεις κανα οντι κ σε κλαιμε τσαμπα..

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
γεια σας συναγωνιστες εχω πολυ αγχος στη ζωη μου.δοκιμασα φαρμακα αλα τιποτα μονο τη διαθεση μου εφτιαξαν.

Δηλαδή τι; Είσαι αγχωμένος με ανεβαμένη διάθεση;

Σε σχέση με τους ψυχιάτρους κάνω την εξής σκέψη.
50 (ή και παραπάνω) ευρώ την εβδομάδα για ψυχ. υποστήριξη μας κάνουν 2,600 ευρώ τον χρόνο. Αυτό από μόνο του ως έξοδο μπορεί να σου φέρει κατάθλιψη.

Επίσης αν αυτά τα 2,600 τα δώσεις σε γκόμενες, διακοπές, ρούχα κλπ. είναι πιο πιθαό να σου φτιάξει την ψυχολογία από ότι ο γιατρός. Για να μην μιλήσουμε για τις παρενέργειες των ψυχοφαρμάκων (μειωμένες καύλες κλπ.)

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
εγω παλι βλέπω μονο απαιδευτους και γκομενες να υποφερουν απο ''ψυχολογικα''

καλησπερα,

φιλαρακι δουλευει σε αλυσιδα εστιατοριων γκαρσονι, ειναι γεννημενοσ το 1979 και ειναι παντρεμενος με ενα παιδι και ενα στο φουρνο, μισθος μεικτα 850€. Αυτη τη στιγμη ειναι με αντικαταθλιπτικα για να τη παλευει.

Ετερο φιλαρακι της ιδιας παρεας, απολυθηκε απο τη δουλεια του που επαιρνε 1500€ στο χερι και ταυτοχρονα τον χωρισε η γυναικα του με δυο παιδια. Αυτη τη στιγμη δουλευει σε τηλεφωνικο κεντρο 370€ στο χερι. Κατευαζει τα xanax 2 -2.

Ετερος γνωστος δουλευει σε κατασκευαστικη εργοδηγος ....

Ετερος....

αν θες μπορω να γραφω ολη νυχτα. Δυστηχως η περιοδος την οποια διανυουμε ιστορικα εχει γονατισει πολυ κοσμο και οι διαταραχες και οι νευρωσεις δινουν και περνουν

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
όπως λέγαμε και στο στρατό, πάρε από ένα antipalevol και starxidiamol των 500mg τύπε. Τα υπόθετα γλυκερίνης είναι το πρώτο βήμα, προχώρα άφοβα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom