Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.832
- Πόντοι
- 216
τυπε τα κουτια γλυκερίνης που χωνεις στον κωλο σου δεν βοηθάνε καθολου στο αγχος? :S
Μηπως να παιρνει τα ψυχοφαρμακα σε υποθετο για καλυτερη απορροφηση ???
τυπε τα κουτια γλυκερίνης που χωνεις στον κωλο σου δεν βοηθάνε καθολου στο αγχος? :S
Ο όρκος του Ιπποκράτη δεν έχει ηλικία! Ούτε και η κατάλληλη θεραπεία!μα ειναι 65 ετον
Φίλε οι Καμινιωτες έχουμε και κάποια γούστα.!!!!τυπε ελα να με βρεις χαμηλα στο πεταλο εκει που αραζουν οι ΚΑΜΙΝΙΩΤΕΣ-ΠΕΡΑΜΑΤΙΩΤΕΣ να σε σενιαρω στο πιτς φυτιλι..
παιδιά δεν είναι πλάκα η αγχώδες διαταραχές
και αμα μου αρεσει το υποθετο?? μετα τι να κανω,το τελυταιο καιρο δε το ευχαριστιεμε το υποθετο το εχω ξεχασειΜηπως να παιρνει τα ψυχοφαρμακα σε υποθετο για καλυτερη απορροφηση ???
ιδανικη για λαρυγκωτο τσιμπουκι τυπε μου..μα ειναι 65 ετον
ο τυπος τρολλαρει τοσο που εβαλε το θεμα του στο πολιτικη κ θρησκευτικα.....Τυπε φαντασου να σε ειχαν παρει φανταρο το 1940 στην πρωτη γραμμη η να πηγαινες στις θερμοπυλες με τους σπαρτιατες. Θα σε ειχε φαει το αγχος.
Οι γκομενες πιστεψε με δεν εχουν καμια κατανοηση για τετοιου ειδους προβληματα σε αντρες ... Καμια... γελανε κιολας μαζι τους.
Για πεσμου σε pm ποσο Καμινιωτης εισαι ρε τυπε..Φίλε οι Καμινιωτες έχουμε και κάποια γούστα.!!!!
λουκαρεις υποθετα τυπε???και αμα μου αρεσει το υποθετο?? μετα τι να κανω,το τελυταιο καιρο δε το ευχαριστιεμε το υποθετο το εχω ξεχασει
ο τυπος τρολλαρει τοσο που εβαλε το θεμα του στο πολιτικη κ θρησκευτικα.....
δε ξερω να χειριζομε καλα το σαιτ με μπερδευει απλα αυτοΕιναι σκοτεινος τυπος ο σκαθαροζουμης χαχα
μα επαθα καταθλιψαρα απο αυτο και περνω εφεξορ αλα δε με βοηθησε στο ανγχος παλια επερνα σεροπραμ αλα τα ιδια..Ούτε με μπύρες, ούτε με γαμήσι ούτε με παρόμοια φεύγει μια τετοια διαταραχή.
Αν την αφήσεις χωρίς να κάνεις τίποτα, οδηγεί σε κατάθλιψη, ακόμα και σε καρδιολογικά προβλήματα.
Συμβουλέψου γιατρό και ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή. Οπωσδήποτε.
μην αγχωνεσαι τυπε μια χαρα τα πας.....δε ξερω να χειριζομε καλα το σαιτ με μπερδευει απλα αυτο
Υπόθετα.για χέσιμο χάπια για την κατάθλιψη,κλπ Εσύ είσαι η χαρά του φαρμακοποιού!!μα επαθα καταθλιψαρα απο αυτο και περνω εφεξορ αλα δε με βοηθησε στο ανγχος παλια επερνα σεροπραμ αλα τα ιδια..
αυτα ειναι για τους κονιορδους υπηρετες ΕλλΕηνιδων τυπε μου..μα επαθα καταθλιψαρα απο αυτο και περνω εφεξορ αλα δε με βοηθησε στο ανγχος παλια επερνα σεροπραμ αλα τα ιδια..
εχω παρει ντουμιροξ πολλες παρενεργειες εκανεDumyrox και Xanax συνήθως συνιστούν, αναλόγως το πόσο έντονα συμπτώματα έχεις.