jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
για να φυγει τυπε θα πρεπει να μαθεις να ζεις μ αυτό.γεια σας συναγωνιστες εχω πολυ αγχος στη ζωη μου.δοκιμασα φαρμακα αλα τιποτα μονο τη διαθεση μου εφτιαξαν.τι να κανω να φυγει αυτο το κακο απο πανω μου? 7 χρονια ειμαι ετσι
πολλοι θα σου πουν να παρεις αντικαταθλιπτικα αλλοι θα σου πουν να πας γυμναστηριο αλλοι να το ριξεις στα ναρκωτικα στα ποτα κλπ.
όλα αυτά δεν είναι λυσεις αλλα υποκατάστατα,δεν θεραπευουν την διαταραχη αλλα την καλυπτουν και σ αυτό εχω να αναφερθώ στα αντικαταθλιπτικα κυριως.
το να καλυψης την διαταραχη σημαινει πως αν σταματήσεις τα χαπια θα επανέλθεις παλι στην αρχικη φαση και από την άλλη δεν μπορει να παιρνεις αιωνια χαπια γιατι εχουν πολλες παρενέργειες στον οργανισμο.
π.χ τα αντικαταθλιπτικα εχουν δραστικη την βενζοδιαζεπινη η οποια είναι εθιστικη ουσια στη μακροχρονια χορηγηση και μετα την διακοπη της ο ασθενης εμφανιζει συνδρομο στέρησης.
μονο αν εχεις βαρια καταθλιψη η αυτοκτονικες τασεις η χορηγηση φαρμακων είναι αναγκαια.
αυτό που πρεπει να κανεις είναι ψυχοθεραπεια η να ερθεις σε εσωτερικο διαλογισμο να ψαξεις να βρεις τι σ ευχαριστει στη ζωη να κανεις και τι δεν σ ευχαριστει π.χ ότι σε αγχωνει ότι σε στρεσαρει το αποβαλεις,αν βρεις αυτό που σ ευχαριστει εχεις θεραπευτεί κατά 50% όπως και αν βρεις τους παραγοντες που σε αγχωνουν.
εφόσον βρεις αυτά που σ ευχαριστουν στη ζωη θα κανεις μονο αυτά με οποιοδήποτε κοστος και συναμα θα δεις το αγχος η καταθλιψη αυτοματοποιημένα να αποβαλονται από πανω σου.