pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
παιδιά δεν είναι πλάκα η αγχώδες διαταραχές
η πλακα ειναι που δε γαμανε καπποιοι
ΠΑΟΚ τυπε?βεβαιως για την ομαδα που κερδαει παντα
ΠΑΟΚ τυπε?
Γαύρος φίλε Γαύρος.Διπλα από τον ναό γεννήθηκα και μεγάλωσα ( το μεγάλο τηγάνι όπως το είπα) και ημουν μέσα την μαύρη και καταραμένη τσικνοπέμπτη!!!οχι ρε τυπε ολυμπιακος αλλα δε γραφω στο θρεντ του θρυλου εχω δωσει υποσχεση
αμα εισαι γαυρος η ψυχοθεραπεια δεν βοηθαει φετος και πολυ
γεια σας συναγωνιστες εχω πολυ αγχος στη ζωη μου.δοκιμασα φαρμακα αλα τιποτα μονο τη διαθεση μου εφτιαξαν.τι να κανω να φυγει αυτο το κακο απο πανω μου? 7 χρονια ειμαι ετσι
πινω μπυρες αλα σε μερικες ωρες παλι τα ιδια2 ειναι τα φαρμακα που με χαλαρωνουν
Μια προσωπική ""απορία''να σε καλα φιλε.εχω παει σε ψυχιατρο μου δωσε τωρα το εφεξορ παλια επερνα σεροπρμαμ για χρονια απλα δε μου πιασαν το ανγχος και τις φοβιες αυτα
μαλλον εγω την ανεχομε γιατι δε με εκανε καλα ακομα,απο αυτα τα χαπια και ειδικα απο το ανγχος εχω δυσκιλιοτηταΜια προσωπική ""απορία''
Αυτός ο ταλαίπωρος ψυχίατρος που σε ανέχεται (βάση αυτά που γράφεις) σε ποιον ψυχίατρο πάει και τι φάρμακα παίρνει??
ΤΗΝ , είπες ΤΗΝ Ρε σε γυναίκα ψυχίατρο πήγαινες? Αν ναι και δεν την πηδηξες τότε δικαιολογούνται όλα!μαλλον εγω την ανεχομε γιατι δε με εκανε καλα ακομα,απο αυτα τα χαπια και ειδικα απο το ανγχος εχω δυσκιλιοτητα
τυπε ελα να με βρεις χαμηλα στο πεταλο εκει που αραζουν οι ΚΑΜΙΝΙΩΤΕΣ-ΠΕΡΑΜΑΤΙΩΤΕΣ να σε σενιαρω στο πιτς φυτιλι..μαλλον εγω την ανεχομε γιατι δε με εκανε καλα ακομα,απο αυτα τα χαπια και ειδικα απο το ανγχος εχω δυσκιλιοτητα
μα ειναι 65 ετονΤΗΝ , είπες ΤΗΝ Ρε σε γυναίκα ψυχίατρο πήγαινες? Αν ναι και δεν την πηδηξες τότε δικαιολογούνται όλα!
να σε καλατυπε ελα να με βρεις χαμηλα στο πεταλο εκει που αραζουν οι ΚΑΜΙΝΙΩΤΕΣ-ΠΕΡΑΜΑΤΙΩΤΕΣ να σε σενιαρω στο πιτς φυτιλι..