You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγαπητό μου πελατάκι...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ολοι χρεωμενοι ειναι ,παιρνουν και τις καρτες νομιζοντας οτι θα κερδισουν κατι και φτανουν να χρωστανε τα 3πλασια απ οτι αν πληρωναν τη στιγμη της αγορας.ρε ο ελληνας ειναι χαζος,νομιζει οτι με την πιστωτικη δεν πληρωνεις...ειναι χρησιμη μονο αν εχει μικρο πιστωτικο οριο για εξοδο αναγκης(πουτανες ας πουμε )Ρε τι γαμήσι ειναι αυτο με τις πιστωτικές κάρτες...με εχουν γαμήσει στα τηλεφώνα...και ολες με προεγκριση γαμω το φελεκι μου......Ο...ρεεεε αναδουλειές...
Τα αρχιδια μου τούμπανο λεμεεεεε.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...
Ε δεν παμε καλα...αss μιλαμε για απιστευτο θρασος,χτες με πηρανε για 60 ευρω υπολοιπο!τοσο εχει μεινει να πληρωσω
Χαχαχα τους εχει πιασει κωλοστριμουρας. Και σε εμενα χθε 2 τηλεφωνα για δανειο. Ουστ ρε. Και η πλακα ειναι οτι τη πεφτουν σε αυτους που εχουν κανα φραγκο στην ακρη. Αυτοι που δεν εχουν τπτ και θελουν κανα δανειο, δε τους τηλφωνουν και πανε απο την τραπεζα και τους πηδανε κανονικα.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
αν δεν πηδαγαμε να πιρνουμε λιγη χαρα αςς θα χαμε τρελαθει,μια φρα με ειχανε παρει μια εβδομαδα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! γιατι δεν ειχαν ενημερωθει απ τη τρπεζα οτι ειχα πληρωσει, αυτες
οι τηλεφωνικες εταιριες ειναι ιδιωτικες,με ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ
οι τηλεφωνικες εταιριες ειναι ιδιωτικες,με ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ
Επισκέπτης
+100.000.000.000Χαχαχα τους εχει πιασει κωλοστριμουρας. Και σε εμενα χθε 2 τηλεφωνα για δανειο. Ουστ ρε. Και η πλακα ειναι οτι τη πεφτουν σε αυτους που εχουν κανα φραγκο στην ακρη. Αυτοι που δεν εχουν τπτ και θελουν κανα δανειο, δε τους τηλφωνουν και πανε απο την τραπεζα και τους πηδανε κανονικα.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
αss μιλαμε για απιστευτο θρασος,χτες με πηρανε για 60 ευρω υπολοιπο!τοσο εχει μεινει να πληρωσω
Xωρίς να θέλω να υπερασπίσω τις τράπεζες, προφανώς τα 60 ευρώ είναι καθυστερημένο χρέος για να σε πάρουν τηλέφωνο.
Εντάξει, οι τράπεζες κάνουν τη δουλειά τους, αλλά πολλοί είναι τζαμπατζήδες.Νομίζουν πως δεν θα πληρώσουν, θα φάνε τα λεφτά και πέρα βρέχει. Και δυστυχώς τζαμπατζήδες έχει πολλούς η πιάτσα.
πιστωτικές δεν έχω μπλέξει ευτυχώς αλλά εκεί που τα έχω πάρει είναι με τις εταιρείες τηλεφωνίας
και όχι μόνο που παίρνουν συνέχεια να σε κάνουν πελάτη αλλά δεν έχω χωνέψει ακόμα την καινούργια μαλακία με την "ηχογράφηση"
απο πότε η "ηχογράφηση" θεωρείται συμβόλαιο? εγώ το ξέρω με στυλό και χαρτί και υπογραφή
και αν υπάρχει νομικός εδω μέσα πολύ θα ήθελα να μάθω. άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα ή ποντάρουν στην ασχετοσύνη του κόσμου?
και τέλος πάντων άντε και έμπλεξες, και θες να φύγεις, εκεί αρχίζει ο γολγοθάς
να στείλεις φαξ με φωτοτυπία ταυτότητας, με δήλωση 105 οτι δεν φέρουν ευθύνη αν χαθεί η γραμμή και άλλα ωραία
μα με ηχογράφηση δεν έγινα πελάτης? ε ηχογράφησέ με πάλι όταν σου λέω "δεν γουστάρω άλλο" τι μου ζαλίζετε τον έρωτα με χαρτομάνι?
και όχι μόνο που παίρνουν συνέχεια να σε κάνουν πελάτη αλλά δεν έχω χωνέψει ακόμα την καινούργια μαλακία με την "ηχογράφηση"
απο πότε η "ηχογράφηση" θεωρείται συμβόλαιο? εγώ το ξέρω με στυλό και χαρτί και υπογραφή
και αν υπάρχει νομικός εδω μέσα πολύ θα ήθελα να μάθω. άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα ή ποντάρουν στην ασχετοσύνη του κόσμου?
και τέλος πάντων άντε και έμπλεξες, και θες να φύγεις, εκεί αρχίζει ο γολγοθάς
να στείλεις φαξ με φωτοτυπία ταυτότητας, με δήλωση 105 οτι δεν φέρουν ευθύνη αν χαθεί η γραμμή και άλλα ωραία
μα με ηχογράφηση δεν έγινα πελάτης? ε ηχογράφησέ με πάλι όταν σου λέω "δεν γουστάρω άλλο" τι μου ζαλίζετε τον έρωτα με χαρτομάνι?
Καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχει μια "λιστα Δαφερμου"
Δλδ εμαινες σε αυτη τη λιστα αν δε θες να σε ζαλιζουν με τηλεφωνα ή ταχυδρομικες διαφημισεις και αν συνεχιζαν να σε ζαλιζουν, εμπλεκαν νομικα.
Το ειχε διαβασει και αλλος?
Που θα ενημερωθουμε για να το κανουμε αν οντως ισχυει?
Δλδ εμαινες σε αυτη τη λιστα αν δε θες να σε ζαλιζουν με τηλεφωνα ή ταχυδρομικες διαφημισεις και αν συνεχιζαν να σε ζαλιζουν, εμπλεκαν νομικα.
Το ειχε διαβασει και αλλος?
Που θα ενημερωθουμε για να το κανουμε αν οντως ισχυει?
Καλημέρα συναγωνιστές,
προχθές με πήρε μία κοπελλίτσα (στο κινητό κιόλας) για την πιστωτική κάρτα Shell Mastercard Citybank. Φέρθηκα πολύ ευγενικά, και της είπα ότι θα κοιτάξω στην ιστοσελίδα της εταιρείας για περισσότερες πληροφορίες και να με ξαναπάρει.
Λοιπόν, κοίταξα και οι όροι χορήγησης της κάρτας είναι ληστρικοί! (Οταν ξαναπήρε τηλέφωνο της το είπα!) Εχει τόκο 18,40% + εισφορά 0,6% και αν σηκώσεις και μετρητό ο τόκος πάει στο 19,90% + εισφορά. Λένε ότι έχει δώρο τη συνδρομή του πρώτου χρόνου, και μετά αν κάνεις τζίρο πάνω από 2000 ευρώ, δεν έχει ετήσια συνδρομή η οποία είναι 29 ευρώ. Κοιτάζοντας τυχαία στη Citybank Αγγλίας για την ίδια κάρτα, το επιτόκιο είναι 1 μονάδα χαμηλότερο, δεν έχει συνδρομή καθόλου κι έχει και άλλες καλύψεις.
Αυτά για τους Ελληνες επίσημους τοκογλύφους........!
προχθές με πήρε μία κοπελλίτσα (στο κινητό κιόλας) για την πιστωτική κάρτα Shell Mastercard Citybank. Φέρθηκα πολύ ευγενικά, και της είπα ότι θα κοιτάξω στην ιστοσελίδα της εταιρείας για περισσότερες πληροφορίες και να με ξαναπάρει.
Λοιπόν, κοίταξα και οι όροι χορήγησης της κάρτας είναι ληστρικοί! (Οταν ξαναπήρε τηλέφωνο της το είπα!) Εχει τόκο 18,40% + εισφορά 0,6% και αν σηκώσεις και μετρητό ο τόκος πάει στο 19,90% + εισφορά. Λένε ότι έχει δώρο τη συνδρομή του πρώτου χρόνου, και μετά αν κάνεις τζίρο πάνω από 2000 ευρώ, δεν έχει ετήσια συνδρομή η οποία είναι 29 ευρώ. Κοιτάζοντας τυχαία στη Citybank Αγγλίας για την ίδια κάρτα, το επιτόκιο είναι 1 μονάδα χαμηλότερο, δεν έχει συνδρομή καθόλου κι έχει και άλλες καλύψεις.
Αυτά για τους Ελληνες επίσημους τοκογλύφους........!
τι λετε ρε παιδια καρτες και μαλακιες. αυτοι σου πινουν το αιμα. μολις σου λενε απο τραπεζα πρεπει να τους το κλεινεις στα μουτρα γτ σε αρχιζουν μετα στο μπιρι μπιρι και υπνωτιζουν κυριολεκτικα και σε τουμπαρουν στο τελος. κλοτσια στον κωλο θελουν οπως στο αβαταρ μου
μα δεν εινα καν τραπεζα...ειναι εταιρειες που συνεργαζονται με τραπεζες και πουλανε προιοντα τους με αναλογο λαδακι...εταιρειες που στο εξξωτερικο ονομαζονται financial supermarkets...πουλανε προιοντα απο ασφαλιστικα προιοντα μεχρι στεγαστικα δανεια...και υπαρχουν τμηματα που προωθουν..ετυχε λογω επαγγελματος και δουλεψα σε μια τετοια και τα ξερω απο μεσα...καποιες ειναι καλες γιατι εχουν συγκριτικους πινακες...δηλαδη σου λενε π.χ. εχω καταναλωτικο απο 10 τραπεζες...στη μια ειναι ετσι στην αλλη γιουβετσι....αλλα η ουσια παραμενει...σου ζαλιζουν τα αρχιδια..... .καλημερες.τι λετε ρε παιδια καρτες και μαλακιες. αυτοι σου πινουν το αιμα. μολις σου λενε απο τραπεζα πρεπει να τους το κλεινεις στα μουτρα γτ σε αρχιζουν μετα στο μπιρι μπιρι και υπνωτιζουν κυριολεκτικα και σε τουμπαρουν στο τελος. κλοτσια στον κωλο θελουν οπως στο αβαταρ μου
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
160 ευρω υπολοιπο και εβαλα 100 την προηγουμενη εβδομαδα,χτες με πηραν για τα 60,diners,οπως στο λεωXωρίς να θέλω να υπερασπίσω τις τράπεζες, προφανώς τα 60 ευρώ είναι καθυστερημένο χρέος για να σε πάρουν τηλέφωνο.
Εντάξει, οι τράπεζες κάνουν τη δουλειά τους, αλλά πολλοί είναι τζαμπατζήδες.Νομίζουν πως δεν θα πληρώσουν, θα φάνε τα λεφτά και πέρα βρέχει. Και δυστυχώς τζαμπατζήδες έχει πολλούς η πιάτσα.
τι ηταν αυτα τα 160 ομως δεν μας ειπες...δοση μηνα ?η μινιμουμ?160 ευρω υπολοιπο και εβαλα 100 την προηγουμενη εβδομαδα,χτες με πηραν για τα 60,diners,οπως στο λεω
περιεργο μου φιανεται γιατι ειδικα η diners δεν βγαινει σε οποιον και οποιον και δεν εχει και λογικη αυτο....παντως η diners ειναι η καλυτερη καρτα για ψωνια με δοσεις αν εισαι συνεπης...μονο γι ατοκες ομως.τπτ αλλο...το υπολοιπο!!!με 60 ακομη ξοφλαω! την καρτα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις