Φυσικα στο ''επιτρεπω''.Αλλα θα μπορουσες να ευχηθεις κατι πιο ευκολα πραγματοποιησιμο.επετρεψε μου να ονειρευομαι...τουλαχιστον ΕΓΩ μπορω!!! ;) ;)
Οσο για το οτι εσυ μπορεις και καποιοι αλλοι δεν μπορουν,μην εισαι και τοσο σιγουρη.
Φυσικα στο ''επιτρεπω''.Αλλα θα μπορουσες να ευχηθεις κατι πιο ευκολα πραγματοποιησιμο.επετρεψε μου να ονειρευομαι...τουλαχιστον ΕΓΩ μπορω!!! ;) ;)
δεν ειπα οτι αλλοι δε μπορουν...συ ειπας μικρε μου!!!Φυσικα στο ''επιτρεπω''.Αλλα θα μπορουσες να ευχηθεις κατι πιο ευκολα πραγματοποιησιμο.
Οσο για το οτι εσυ μπορεις και καποιοι αλλοι δεν μπορουν,μην εισαι και τοσο σιγουρη.
Οντως,λαθος μου.Δεν το ειπες,το αφησες να εννοηθει.δεν ειπα οτι αλλοι δε μπορουν...συ ειπας μικρε μου!!!
Ερχεεεεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιθελο σουβλακι
Οχι γιατι τον χωρισεΡε μαγκες ο ΑΙ Βασιλης εχει γυναικα;
Πως σου ηρθε αυτο???Ρε μαγκες ο ΑΙ Βασιλης εχει γυναικα;
φτου φτου φτου....η καλη επιτυχια απο "αλλους" ειναι γκαντεμικη!!Οντως,λαθος μου.Δεν το ειπες,το αφησες να εννοηθει.
Τελοσπαντων,''καλη επιτυχια'' σημερα γιατι η ευχη σου μπορει να χαρακτηριστει ουτοπικη πριν καν ερθει ο αγιος
Γιάυτο το ειπα.φτου φτου φτου....η καλη επιτυχια απο "αλλους" ειναι γκαντεμικη!!
Πως δεν έχει! Εδώ δες :Ρε μαγκες ο ΑΙ Βασιλης εχει γυναικα;
Σε διαφορες ταινιες και καρτουνς ,εχει δειξει οτι εχει μια γλυκητατη γυναικουλα!Ρωτησα γιατι ειχα μια απορεια
Πως δεν έχει! Εδώ δες :
με τετοια γυναικα μεχρι και οι ταρανδοι του santa θα περνανε σουπερ...Πως δεν έχει! Εδώ δες :
Πόσο πάνε? ενδιαφέρομαι και γω.
φτου φτου φτου....η καλη επιτυχια απο "αλλους" ειναι γκαντεμικη!!
Ρε μαγκες ο ΑΙ Βασιλης εχει γυναικα;
Ναι. Την Μαιρη Κριστμας (Merry Christmas)!