Νέα

Αγαπητέ Αη Βασίλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Αγαπητε Αγιε Βασιλη θελω ενα καινουργιο κομπιουτερ γιατι το παλιο ειναι μπρικι πλεον και δεν σηκωνει παιχνιδια τυπου Call of duty 5...(ολο κολλαει και μου σπαει τα νευρα)!
Θελω ενα καινουργιο mouse γιατι το παλιο το πεταξα στον τοιχο οταν μου την επεσαν 3 alliance και μου εριξαν στα αυτια και το ρημαδι βρηκε εκεινη την στιγμη να κολλησει...
Θελω να μου φερεις καινουργια γυναικα γιατι την παλια την βαρεθηκα και εχει αρχισει την γκρινια τωρα τελευταια...
Θελω να μου κανεις σερβις στο αμαξι μου γιατι ειναι το "μεγαλο" τωρα και δεν παιζει φραγκο..
Θελω να μου φερεις ολη την συλλογη των G i Joe γιατι ως δια μαγειας εχει εξαφανιστει και μου εχει μεινει αποθημενο αρκετο καιρο τωρα...
Αν κατσει και σκεφτω και αλλα θα σου στειλω και αλλο γραμμα,να με εχεις στον νου σου!
Ευχαριστω πολυ Αγιε Βασιλη και ελπιζω να το διαβασεις το γραμμα μου...

υ.ς.και μην διανοηθεις να με βολεψεις με ελαφακι οπως τον τυπο στην διαφημηση γιατι ξερω που μενεις...οποτε κανονισε!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κύριε Αη Βασίλη θα μου φέρεις δώρο ή μ'έχεις στη μπούκα για την ιστοριούλα που έγραψα πέρυσι; 0:) 0:) 0:)
Καλέ μου Άγιε, θα ήθελα ένα πειραγμένο ζάρι γιατί δε φέρνω ποτέ 6 στο τσατ και με κοροϊδεύουν τ'άλλα παιδάκια...
crying-baby-1.gif
Εγω σου εφερα 2 για να διαλεξεις....

Συνημμένα

• 3d_Dice1024_768.jpg
    3d_Dice1024_768.jpg
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 16

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Κύριε Αη Βασίλη θα μου φέρεις δώρο ή μ'έχεις στη μπούκα για την ιστοριούλα που έγραψα πέρυσι; 0:) 0:) 0:)
Καλέ μου Άγιε, θα ήθελα ένα πειραγμένο ζάρι γιατί δε φέρνω ποτέ 6 στο τσατ και με κοροϊδεύουν τ'άλλα παιδάκια...
crying-baby-1.gif

Ακομα να φερεις 6αρια ρε συ βυζο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αγαπητέ αι βασίλη

με συγχωρείς που στο λέω έτσι κατάμουτρα αλλα έχεις παχύνει πολύ. Δεν ξέρω τι σκατά τρώτε με τα ελαφάκια και τον ρούντολφ αλλα καλό θα ήταν να μαζευτείς γιατι δεν θα χωράς πουθενα που λεει και το τραγούδι.  Εντωμεταξύ κοίτα αν  έρθεις σπίτι μου να ειδοποιήσεις μην είμαι γυμνή και έχουμε άλλα.. Τώρα όσον αφορά το τι θα σου ζητήσω. Το σκεφτόμουν το υπολογιζα, μου ρθαν πολλά στο μυαλό και μετά λέω παπαριές. φέρε ελαφάκι, φέρε πανθηρα, φέρε ζαρκάδι και τίποτα να μην φέρεις εμένα σκασίλα μου. Δηλαδή όταν σου ζήτησα παλιά έφερες; Οποτε κάνε οτι σε φωτίσει. Απλα αν ερθεις να μην σπασεις τιποτα γιατι δεν ειμαι το φενα φρες να το αντικαταστησω σε μια μερα. Και να μην κουβαλας μαζι σου οπλα και δακρυγονα γιατι εχω αλλεργιες και με βλεπω στο νοσοκομειο πρωτοχρονιατικα. Α ΄και κοιτα να πας σε κανενα αλλο αννθρωπο που χρειαζεται, οχι ολο μασσα και ξαπλα.
Αυτα.(αθηναικη κοκκινοσκουφιτσα)χαχαχχαχα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σαγαπω πολυ αγιε βασιλη, σαγαπω μεχρι τον ουρανοοοοο  :grin: :grin: :grin:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ΘΕΛΩ:
1.ενα καινουργιο laptop
2.μια σοβαρη σχεση
3.μια γκομενα
4.τη μιλενα
5.να γαμησω φετος τουλαχιστον 1 λετονη,1 λιθουανη,1 μολδαβη,1 ουκρανη απο καμακι
6.να παρει ο θρυλος το ουεφα και να παρουμε και την πολη
7.να μην σοβαρευτω καθολου
8.να ειμαι εγω και ολοι οι γυρω μου υγιεις
9.να πεθανουν οι οχτροι μου
10.τον πρωτο αριθμο του κρατικου(τοτε στ αρχιδια μου ολα τα παραπανω...)
:-*

Anda

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητε Αγιε Βασιλη, γω εν ημουν καλο παιζακι φετος, αλλα αν θες φερε μ το κινητακι που χω τσεκαρει κ κανει οσο δυο μηνιατικα μ κ εγω...εμμμ... :rolleyes: ε καλα, θα βρουμε κατι που θα κανω κ εγω :p

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αγαπητέ Άγιε Βασίλειε, Μεγίστη η Χάρη σου

Θα ήθελα, να ...βρίσκω εύκολα μελαχροινές κορασίδες με ωραία, πολύ μακριά μαλλιά,

για να μην ταλαιπωρούμαι σε άσκοπες και κουραστικές μετακινήσεις.

Αποφεύγοντας, έτσι, την δύσκολη θέση να ..."απολογούμαι"
γιατί δεν επιλέγω αντκειμενικά ωραιότατες κορασίδες,
που (δυστυχώς για εμένα) έχουν ξανθά κοντά μαλλιά

...αποδέχομαι, ότι είναι δύσκολη η περίπτωση ("ασθένεια") μου

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.302
Πόντοι
22.785
Καλημερα νεε μου........... :-* :-* :-*

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.302
Πόντοι
22.785
Εγω θελω ανανεωση για την αδεια της καντινας....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αγαπητέ Άγιε Βασίλειε, Μεγίστη η Χάρη σου

Θα ήθελα, να ...βρίσκω εύκολα μελαχροινές κορασίδες με ωραία, πολύ μακριά μαλλιά,

για να μην ταλαιπωρούμαι σε άσκοπες και κουραστικές μετακινήσεις.

Αποφεύγοντας, έτσι, την δύσκολη θέση να ..."απολογούμαι"
γιατί δεν επιλέγω αντκειμενικά ωραιότατες κορασίδες,
που (δυστυχώς για εμένα) έχουν ξανθά κοντά μαλλιά

...αποδέχομαι, ότι είναι δύσκολη η περίπτωση ("ασθένεια") μου
Παρομοιως πειραζη ρε παιδια

Valery

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
υγεια..ενα δυνατο ερωτα..κ ανθρωπουσ π αγαπω κ μαγπανε να ναι διπλα μ σ ολα..κ κανα ευρω παραπανω...α κ ενα λαπτοπ :tickedoff:σαγαπω ωσ τον ουρανοοο... :2funny:

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Αγαπητοί συναγονιστές. Όταν ήμουνα μικρός προσευχόμουνα κάθε μέρα στον Θεό καθώς και στον Άη Βασίλη όταν ερχόταν η πρωτοχρονιά για ένα καινούργιο ποδήλατο. Όταν κατάλαβα πως δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα με το Θεό και ότι ο Άη Βασίλης στη πραγματικότητα δεν υπήρχε πήγα και έκλεψα ένα ποδήλατο και κάθε βράδυ έπειτα προσευχόμουνα για συγχώρεση!!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Αγαπητοί συναγονιστές. Όταν ήμουνα μικρός προσευχόμουνα κάθε μέρα στον Θεό καθώς και στον Άη Βασίλη όταν ερχόταν η πρωτοχρονιά για ένα καινούργιο ποδήλατο. Όταν κατάλαβα πως δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα με το Θεό και ότι ο Άη Βασίλης στη πραγματικότητα δεν υπήρχε πήγα και έκλεψα ένα ποδήλατο και κάθε βράδυ έπειτα προσευχόμουνα για συγχώρεση!!!
αντε, και σε τραπεζα μεγαλε!  :dancing:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Νικολάκη, αυτό το λευκό πακέτο παρακαλώ!!!

xo xo xo xo

dsc2231yt3.png

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ανακοινωσιs.....
Εκ του αρμοδιου γραφειου δημοσιων σχεσεων του Αγ. Βασιλη ανακοινουται οτι για την φετινη χρονια 2009 και εν οψει τηs διεθνουs συγκυριαs....χρηματοικονομικη κριση...υφεση τιμων.....δυσκαμψιαs τηs αγοραs...αγαμιαs κτλ ....το επιδομα δωρου που ειχε προαποφασιστει για την εν λογω εποχη...."παγωνει"...Οι αιτησειs σαs θα μπουν στο συρταρι και θα ειναι σε μορφη stand by...μεχρι την ημερομηνια επανεναρξηs τηs ομαληs λειτουργιαs τηs αγοραs....Στελνουμε με τιμη τον χαιρετισμο μαs προs ολα τα εν...Σατανα(οχι εν Χριστω) προσφιλη τεκνα μαs , με την ελπιδα οτι θα επαναγαμ...εεε θα επανακαμψουμε στο απωτερο μελλον...
Με ελκηθρικουs χαιρετισμουs
Ο Αγ.(αμοs) Bασιληs.....Eν  Καισαρεια(νη)
Εθεωρηθη για  το γνησιον τηs ψολ εεε τηs υπογραφηs
Ο Γ.Γραμματευs το Δ.Σ  και οι λοιποι τεθλιμμενοι συγγενειs...
Χο Χο Χο Χο ΧΟ Χο

ΥΓ   Φερτε και κανενα φραγκο μαζι σαs , γιατι παλι νηστικοι θα μεινουμε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• krax.jpg
    krax.jpg
    97,4 KB · Εμφανίσεις: 28

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom