Μαs βρισκετε σε πολυ δυσκολη καμπη ενεκα οι καιροι......Τα οικονομικα μαs ειναι αχνα , κατι σαν την ζαχαρη αχνη ενα πραμα....Για....τουρ γενικα στον κοσμο δεν θα μπορεσουμε να σαs εξυπηρετησουμε....Αν σαs καλυπτει μια τουρ Κυψελη Παγκρατι με το μισο εισητηριο μονο....ε κατι θα κανουμε....Προσφορα απο μαs ο πασατεμποs σε συσκευασια με θηκη για τα φλουδια.....Λογω των δυσχερων οικονομικων μεγεθων απολυσαμε τουs ταρανδουs και δεν μπαινουμε απο τιs καμιναδεs για οικονομια....Μετακινουμαστε με ποδηλατο που ειναι και οικολογικο
Τελοs παντων.....ολο ανταλλαγεs κι ευκολιεs μου ζηταs....δεν ειμαι κι ο Κωτσοβολοs!!!! Αναλατοs εννοειται.....Αλατι γιοκ....πειραζει στην τσεπη και στην χοληστερινη....Λοιπον εχουμε και λεμε....Στην Κριστυ πασατεμπο+ Κυψελη Παγκρατι ....κι ενα ελαφακι για τον Κωστακη !!!!!
Οτι με βαζειs σε εξοδα αυτο να λεγεται....Εχε χαρη που εγω αγαπαω τα μικρα παιδια(ιδιαιτερα αυτα που φορανε φουστα!!!!) με εξαιρεση τουs τσολιαδεs βεβαια χεεχεχεχεχεχεχεχεχεχε
Οτι με βαζειs σε εξοδα αυτο να λεγεται....Εχε χαρη που εγω αγαπαω τα μικρα παιδια(ιδιαιτερα αυτα που φορανε φουστα!!!!) με εξαιρεση τουs τσολιαδεs βεβαια χεεχεχεχεχεχεχεχεχεχε