The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Εξαιρετική προσπάθεια. Ισορροπημένη μεταξύ λυκίσκου και λοιπών αρωμάτων. Δίνει πορτοκάλο-λέμονα και συνδυάζεται άριστα με τα τοπικά φαγητά μας.
Που την βρηκες μαστορα;Seven Island Brewery -Goddess of Magic (Theogony Project) σήμερα. Σαν πετρέλαιο χύνεται στο ποτήρι με ελάχιστο σκούρο αφρό. Μεστή, με γλυκά και πικρά αρώματα καφέ, καρεμέλας, σοκολάτας και κρέμας/βανίλιας. Πίνεται πολύ εύκολα αν και βαριά (11% ABV). Μια πάρα πολύ γεμάτη και γευστική Imperial Flavored Stout.
Ειλικρινά δε θυμάμαι τώρα, αλλά όντως είχε κάτι παράξενο σε γεύση και άρωμα. Δύσκολα έπινες την πρώτη, πόσο μάλλον δεύτερη.Υπάρχουν εξαιρετικές μπίρες με φρουτώδη γεύση. Αυτή ούτε εμένα μου άρεσε. Εκτός από φρούτα και άνθη από τους λυκίσκους εντόπισα και κάποιο άρωμα που μου θύμισε γλυκό λιβάνι.
Το πολύ. Και υπάρχει κόσμος που ορκίζεται στη γεύση της.Βαθμολογία 1,5/5 το πολύ.
Και η ακόμα καλύτερη κι από την Augustiner στην ίδια κατηγορία... Η απόλυτη. Το πόσο καλή είναι το καταλαβαίνεις κι όταν είναι χλιαρή.
εχω βρει μια μπυραρια/ζυθοποιια , taproom , κοντα στο μετρο του Αγ.Δημητριου που εχει απιστευτες δικιες του μπυρες, κατευθειαν απ τα βαρελια, εχει κ απο αλλες μικρες ζυθοποιιες εκτος Αθηνων και σε μπουκαλια εχει παλι απο μικρες ζυθοποιιες. οποιος ειναι απο Αθηνα κ γουστερει μπυρες ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να παει απο εκει
Υπάρχουν αρκετά online μαγαζιά με ελληνικές μπίρες. Και μιας και πήγαμε εκεί, μια ακόμα καλύτερη:Που την βρηκες μαστορα;
Την πρώτη δεν κατάφερα να την τελειώσω. Το αντίθετο της ισορροπημένης μπίρας. Έχει έντονο άρωμα που θυμίζει τυρί μετσοβόνε και κάτι σαν μπέικον. Όχι για μένα.Απο εμπορικές που βρισκεις στην Ελλάδα (για να μην πάμε σε βελγικες κλπ) πρώτη επιλογή αυτη :
και δεύτερη αυτή :
Το Paragon Brewery λες και θα δοκιμαστει και απο μενα μιας και μενα σχετικα κοντα.εχω βρει μια μπυραρια/ζυθοποιια , taproom , κοντα στο μετρο του Αγ.Δημητριου που εχει απιστευτες δικιες του μπυρες, κατευθειαν απ τα βαρελια, εχει κ απο αλλες μικρες ζυθοποιιες εκτος Αθηνων και σε μπουκαλια εχει παλι απο μικρες ζυθοποιιες. οποιος ειναι απο Αθηνα κ γουστερει μπυρες ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να παει απο εκει
Πολύ καλή !!! Αλλά μικρό μέγεθοςΣήμερα ήπιαμε μερικές. Έχω δοκιμάσει τρεις τύπους της, λιγότερο από όλες μου άρεσε η Blonde.
Και η ακόμα καλύτερη κι από την Augustiner στην ίδια κατηγορία... Η απόλυτη. Το πόσο καλή είναι το καταλαβαίνεις κι όταν είναι χλιαρή.
Βασικά προτιμώ μπύρες τύπου WeissΝα προσθέσω & τη MAMOS φυσικά & την κλασσική Kaiser