Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Αξίζει ;θέλω να γαμησω κωλο γιαυτο ρωτάω
Τα έχουμε πει κανα δυο φορές πριν τουλάχιστον μια 4ετιαΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα χαρω να την γνωρίσεις και από κοντα
Κοίτα είναι ανάλογα πως θέλεις την γυναίκα.Αξίζει ;θέλω να γαμησω κωλο γιαυτο ρωτάω
Καντα 14 τα χρόνια και όλα στο bora4 χρόνια περίπου πριν όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει, μπορεί και παραπάνω.
Ευχαριστώ για τις συστάσεις αγορίναΚοίτα είναι ανάλογα πως θέλεις την γυναίκα.
Σίγουρα στο σώμα έχει θέματα και η ηλικία της είναι άνω των 40 και βάλε.
Αλλά ό,τι χάνει στα παραπάνω, τα κερδίζει στο δια ταύτα.
Το ζει το γαμήσι ή τουλάχιστον κάποτε το ζούσε,γιατί τώρα δεν ξέρω τι και πως.
Στοματικό τέρμα βαθύ μέχρι τις αμυγδαλές και πολύ εύκολα και πίσω πόρτα πολύ δουλεμένη και πρόθυμη.
Εσυ αποφασίζεις. Είναι για ιδιαίτερα γούστα.
Σου ξαναλέω όμως οτι η εμπειρία μου είναι 4 χρόνια περίπου πριν όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει, μπορεί και παραπάνω.
Ευτυχώς έχουμε και σε εσάς τα σαινια βρεε που κρατατε αρχείο και καταστατικα, γνωρίζοντας καλύτερα άπο εμάς ποτέ ξεκινήσαμε και που βρισκομασταν!!!Καντα 14 τα χρόνια και όλα στο bora
ο μαντολατος(@pastelios) μετα τις 17.00 τον εχει βαλει τιμωρια η δασκαλα
πανουλη???
μετα τις 8 να λες.......εχει ζεστη ....ο μαντολατος(@pastelios) μετα τις 17.00 τον εχει βαλει τιμωρια η δασκαλα
σημερα αυριο δεν 42 θα παει επειδη γενικως προβλεπεται θερμο το 2024 ευτυχισμενο το 2025μετα τις 8 να λες.......εχει ζεστη ....
φίλε μπορεί να έχεις και δίκιο.Καντα 14 τα χρόνια και όλα στο bora
Δεν μπορώ να βοηθήσω διότι δεν είναι στην ειδικότητα μου η αγγειακή άνοια.Ευτυχώς έχουμε και σε εσάς τα σαινια βρεε που κρατατε αρχείο και καταστατικα, γνωρίζοντας καλύτερα άπο εμάς ποτέ ξεκινήσαμε και που βρισκομασταν!!!
Η διαφορά είναι ότι εμείς πληρώνουμε και θέλουμε να διαλέξουμε κάτι στα γούστα μας. Εσύ πληρώνεσαι και αναγκαστικά θα δεις και θα πας και με ανθρώπους που δεν είναι στα γούστα σουΕυχαριστώ για τις συστάσεις αγορίνα
Μακάρι να σε θυμόμουν αλλά η πληθώρα αρσενικών στη μνήμη δεν μου το επιτρέπει.
Δεν έχω αλλάξει, ως προς τις δυνατές υπηρεσίες μου.!!
Αντεχω και γουστάρωνα δίνω πόνο και καυλα σε σας. Για λίγο καιρό όμως ακόμα!!
Όπως είπες αναλόγως ο καθένας τι ζητάει και τι μπορεί βέβαια να εκτιμήσει από τη γυναίκα ως σύνολο και ως υπηρεσίες.
Υ.Γ.. (Ως προς το θέμα του σωματοτυπου που ανέφερες,συμπληρώνω για την κάθε κοπέλα ,μην ξεχνάτε αγορια , δεν είστε μονδελα ούτε διακεκριμένοι πορνοσταρ,( αν και πολλοί θελουν να το επιχειρησουν ,ανεπιτυχώς βεβαια) Του τεστιν έχω δει τα πάντα από ανδρικους σωματοτυπους ανεξάρτητος ηλικίας!!)
Να είσαι καλά, ευχαριστώ!!
Αυτό δεν αναιρει την αισθητική και τηΗ διαφορά είναι ότι εμείς πληρώνουμε και θέλουμε να διαλέξουμε κάτι στα γούστα μας. Εσύ πληρώνεσαι και αναγκαστικά θα δεις και θα πας και με ανθρώπους που δεν είναι στα γούστα σου
Η διαφορά είναι ότι εμείς πληρώνουμε και θέλουμε να διαλέξουμε κάτι στα γούστα μας. Εσύ πληρώνεσαι και αναγκαστικά θα δεις και θα πας και με ανθρώπους που δεν είναι σταΌχι καμάρι μου δεν έχω...
Μόνο τηλεφωνικώς ότι θέλεις
Καλημεραα
100 ευρώ για μια πίπα από υπέρβαρη 50ρα;Η διαφορά είναι ότι εμείς πληρώνουμε και θέλουμε να διαλέξουμε κάτι στα γούστα μας. Εσύ πληρώνεσαι και αναγκαστικά θα δεις και θα πας και με ανθρώπους που δεν είναι στα γούστα σου
Που έχει πάει το κόστος ζωής κύριοι;
100 ευρώ για μια πίπα από υπέρβαρη 50ρα;
Τι δεν την ξέρεις ;ΔΕΝ την ξέρω την γυναίκα, ΔΕΝ μπορώ να εκφέρω άποψη, ο καθένας όμως με το πορτοφόλι του, ότι γουστάρει κάνει στην τελική.