You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οικονομική κατασκευή σπιτιού για ανεξαρτητοποίηση. Συμβουλές;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 82
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
καλως τον φίλο μαςMπηκαν οι μπαχαλακηδες να χαλασουν ενα ακομα ωραιο κυριακατικο νημα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
τύπε....ξύλινη κατασκευή και δίπλα στη θάλασσα με την υγρασία...καλύτερα να μείνεις μέσα σε μια βάρκαΓεια σας μαγκες. Λοιπον, εδω και πολυ καιρο θελω να φυγω απο το πατρικο μου σπιτι,δεν την παλευω αλλο..Εχουμε ενα οικοπεδο κοντα στην θαλασσα,και θελω να χτισω κατι εκει για να μεινω..Ενδιαφερομαι περισσοτερο για ξυλινη κατασκευη ή αν δεν σε καλυπτει κατι τετοιο σε περιπτωση σεισμου,κατι αλλο γυρω στα 50-80 τετραγωνικα...αρκει να ειναι οικονομικο και καλο βεβαιως...Κοστη;Συμβουλες;Εχω μαυρα μεσανυχτα πανω σε αυτο το θεμα,οποτε καταλαβαινετε.Και φυσικα δεν θελω να παω σε νοικι.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.748
- Πόντοι
- 3.656
Γεια σας μαγκες. Λοιπον, εδω και πολυ καιρο θελω να φυγω απο το πατρικο μου σπιτι,δεν την παλευω αλλο..Εχουμε ενα οικοπεδο κοντα στην θαλασσα,και θελω να χτισω κατι εκει για να μεινω..Ενδιαφερομαι περισσοτερο για ξυλινη κατασκευη ή αν δεν σε καλυπτει κατι τετοιο σε περιπτωση σεισμου,κατι αλλο γυρω στα 50-80 τετραγωνικα...αρκει να ειναι οικονομικο και καλο βεβαιως...Κοστη;Συμβουλες;Εχω μαυρα μεσανυχτα πανω σε αυτο το θεμα,οποτε καταλαβαινετε.Και φυσικα δεν θελω να παω σε νοικι.
τυπε με τις προϋποθεσεις που βαζεις σου εχω την πιο οικονομικη λυση
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.748
- Πόντοι
- 3.656
Μπατζετ 10.000 σχεδον
παρε τοτε ενα κλουβι για καναρινια τυπε
θα σου μεινουν και τα ρεστα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.748
- Πόντοι
- 3.656
Αυτό το "φυσικά δεν θέλω να πάω σε νοίκι" μας το εξηγείς λίγο καλύτερα;
Είναι σαν να λες μαλακες όλους αυτούς που νοικιάζουν.
Τι ξέρεις εσύ στα 27 σου που δεν ξέρουν οι άλλοι;
(Όχι ότι το σκεπτικό σου ξεφύγεις από το πατρικό είναι λάθος).
τυπε δεν ειπε τετοιο πραγμα ο τυπος
καποιοι χυστες δεχονται να μεινουνε στο νοικι,καποιοι αλλοι οχι,και θελουν να παρουν σπιτι
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.939
- Πόντοι
- 6.166
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.857
- Πόντοι
- 46.423
Container House - AEW Group
AEW group is leading manufacturer of container house and container office in India. All electrical and plumbing amenities ara incorporated.
aewgroup.in
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.942
- Πόντοι
- 6.946
τυπε με τις προϋποθεσεις που βαζεις σου εχω την πιο οικονομικη λυση
Τύπε, αν το οικόπεδο του τύπου έχει μέσα κανένα αψηλό δέντρο, θα μπορούσε να χτίσει ένα δεντρόσπιτο! Έτσι, δεν θα τον έτρωγε κανένα άγριο θηρίο στον ύπνο του... Συγχρόνως, θα μπορούσε να εντοπίζει από μακριά τα μουνέτα που βολτάρουν τριγύρω, και να κάνει καμάκι με τηλεβόα...
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Τόσα πρέπει να βγάζει τον μήνα η οδοντίατρός μου, όπως την έχω κόψει.Ναι βγαζω 10.500 το χρονο, ειμαι 27 χρονων,εχω ενημερωθει για το δανειο αυτο,αλλα δεν ξερω...Εχω τις επιφυλαξεις μου.
Τύπε, στα είπαν κι οι άλλοι. Ούτε στα παραμύθια δε γίνονται αυτά.
Πάρε ένα διαμερισματάκι με στεγαστικό και κάποια στιγμή πούλα το οικόπεδο.
Να παντελονιάσεις τα φράγκα για να 'σαι άνετος. Βρες κανα γατόνι μεσίτη, μην τσιγκουνευτείς τα λεφτά.
Βρίσκουν θύματα αυτοί, είναι στην πιάτσα χρόνια και τα πιάνουν κι απ' τις 2 πλευρές.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.942
- Πόντοι
- 6.946
Τύπε, κάνε το κονέ με τον τύπο του νήματος και την οδοντίατρο.... Έτσι, θα έχουν λεφτά να χτίσουν, στο οικόπεδο του τύπου, μια βιλλάρα γαμάτη, να ευτυχήσουν και να κάνουν φαμίλια...Τόσα πρέπει να βγάζει τον μήνα η οδοντίατρός μου, όπως την έχω κόψει.
Τύπε, στα είπαν κι οι άλλοι. Ούτε στα παραμύθια δε γίνονται αυτά.
Πάρε ένα διαμερισματάκι με στεγαστικό και κάποια στιγμή πούλα το οικόπεδο.
Να παντελονιάσεις τα φράγκα για να 'σαι άνετος. Βρες κανα γατόνι μεσίτη, μην τσιγκουνευτείς τα λεφτά.
Βρίσκουν θύματα αυτοί, είναι στην πιάτσα χρόνια και τα πιάνουν κι απ' τις 2 πλευρές.
Αν πετύχει, θα έχεις κάνει μια καλή πράξη, άσε που μπορεί να γίνεις και κουμπάρος.
Αν δεν πετύχει το προξενιό, τότε η οδοντίατρός σου θα είναι μια κατάπτυστη ελλεηνίδα που δεν καταδέχεται να ζευγαρώσει με άνδρα κατώτερης τάξης (και θα δικαιωθούν οι γνωστοί άγνωστοι του σχετικού νήματος των Ελλεηνίδων) .
tZorBas
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2023
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Γινωνται καποια σεμιναρια για κτισιμο ξυλινων σπιτιων, βαζω το λινκ πιο κατω. Σίγουτα κατι το οποιο θα φτιαξεις μονος σου ειναι το μονο που συμφερει. Το αλλο ειναι να αγορασες μεταχειρισμενο τροχοσπιτο.Γεια σας μαγκες. Λοιπον, εδω και πολυ καιρο θελω να φυγω απο το πατρικο μου σπιτι,δεν την παλευω αλλο..Εχουμε ενα οικοπεδο κοντα στην θαλασσα,και θελω να χτισω κατι εκει για να μεινω..Ενδιαφερομαι περισσοτερο για ξυλινη κατασκευη ή αν δεν σε καλυπτει κατι τετοιο σε περιπτωση σεισμου,κατι αλλο γυρω στα 50-80 τετραγωνικα...αρκει να ειναι οικονομικο και καλο βεβαιως...Κοστη;Συμβουλες;Εχω μαυρα μεσανυχτα πανω σε αυτο το θεμα,οποτε καταλαβαινετε.Και φυσικα δεν θελω να παω σε νοικι.
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
Το τροχοσπιτο θα ηταν πολυ καλη λυση,αν μεναμε σε χωρα με καλοκαιρινο καιρο,η καπου ζεστα,πχ φλοριντα,αριζονα,τωρα σε ελλαδα και ευρωπη,με 7,8 μηνες το χρονο κρυο,δεν νομιζω να μπορεις να μεινεις σε τροχοσπιτο,εγω πχ αν εμανφλοριντα θα αγοραζα ενα παλιο βαν,λεωφορειο,και θα το ανακαινιζα να μεινω μεσα
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.584
- Πόντοι
- 3.506
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Ούτε που ξανααπαντησε ο τύπος.
Κατάλαβε ότι αυτά που ζητούσε ήταν μόνο στα παραμύθια και λέει τι να κάθομαι τώρα να απαντάω.
Κατάλαβε ότι αυτά που ζητούσε ήταν μόνο στα παραμύθια και λέει τι να κάθομαι τώρα να απαντάω.
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Έχω εγώ φίλε Νιπλη , αλλά θα την δώσω σε εσένα που είσαι καλό παιδί να νοικοκυρευτειςΜηπως εχεις καμία κάβα να του κανεις κονέ ?