sprince190
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
@Afroditara έχεις σκοπό να ανέβεις στην συμπρωτεύουσα να μας αδειάσεις γιατί μόνο φόλα παίζει εδώ.;; Θα χαρώ να ακούσω θετική απάντηση
Τόσο πολύ πίκρα ρε αγορινα?@Afroditara έχεις σκοπό να ανέβεις στην συμπρωτεύουσα να μας αδειάσεις γιατί μόνο φόλα παίζει εδώ.;; Θα χαρώ να ακούσω θετική απάντηση
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Θα χαρώ να σε συναντήσω όταν επισκεφτώ την Αθήνα. Να είσαι καλά!!Τόσο πολύ πίκρα ρε αγορινα?
Τι διακο καμία δεν είναι δύναμη??
Δυστυχώς καμάρι μου δεν βγαίνω εκτός Αθηνών,! !
Ελπίζω αν καταφέρεις κάποια φορά και κατέβεις Αθήνα με μεγάλη μου χαρά να σε περιποιηθω!!
Φιλιαααα..
ΝαιΚάνεις ραντεβού και το σκ?
Τέτοια καύλα μόνο εσύ φαίνεταιΤόσο πολύ πίκρα ρε αγορινα?
Ελπίζω αν καταφέρεις κάποια φορά και κατέβεις Αθήνα με μεγάλη μου χαρά να σε περιποιηθω!!
Φιλιαααα..
Εγώ θα έρθω πάντως Αθήνα και περιμένω πως και πως να με περιποιηθείς καύλα αξεπέραστηΤόσο πολύ πίκρα ρε αγορινα?
Φιλιαααα..
Κανονικότατα...δουλευει η αφροδιτη ακομα?
Αυτή είναι η παλιά Αντα που δούλευε και σε σουβλατζίδικο?Κανονικότατα...
Η Αντα είναι σίγουρα,αλλα οντως δουλεύε σε σουβλατζιδικο?Αυτή είναι η παλιά Αντα που δούλευε και σε σουβλατζίδικο?
Η Αντα είναι και το έχει πει νομίζω η ίδια. Τώρα αν δούλευε σε σουβλατζίδικο, δεν έχω τέτοιες βαθιές γνώσεις!!Η Αντα είναι σίγουρα,αλλα οντως δουλεύε σε σουβλατζιδικο?
Νομίζω όταν είχε πρωτοβάλει αγγελία είχε και άλλη αγγελία με το ίδιο τηλέφωνο που ΄εψαχνε δουλειά σε ψητοπωλείο ή έιχε φωτό από το σουβλατζίδικο. Δεν θυμάμαι. Είναι πολλαααα χρόνια. Πάντως έκανε τα πάντα ολαΗ Αντα είναι και το έχει πει νομίζω η ίδια. Τώρα αν δούλευε σε σουβλατζίδικο, δεν έχω τέτοιες βαθιές γνώσεις!!
ο ορισμοs τηs μιλφαραs με τασειs μητρομανιαs
Πως τις βγάζετε αυτές τις φήμες από το τσερβελο σας ,άγνωστο.Αυτή είναι η παλιά Αντα που δούλευε και σε σουβλατζίδικο?
Υπερβολές κίτρινου τυπουο ορισμοs τηs μιλφαραs με τασειs μητρομανιαs
καλημερουδια σασ ,μιλφαρασ οπως ειπαν , η αληθεια να λεγεται ησουν κ εισαι ζουμερη γυναικαΠως τις βγάζετε αυτές τις φήμες από το τσερβελο σας ,άγνωστο.
Ουδέποτε έχω δουλέψει σε ψητοπωλείο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπερβολές κίτρινου τυπου
Με την παρένθεση τι εννοείς???καλημερουδια σασ ,μιλφαρασ οπως ειπαν , η αληθεια να λεγεται ησουν κ εισαι ζουμερη γυναικα
οπου αποδίδει τα μέγιστα [υπο σωστη διαχειριση των διαθέσιμων πορων]