TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
λοιπον κατσε να φερω τον ιδιο εδω να τα πειτε τετ α τετ ;)ζητώ ταπεινά συγγνώμη!!!! Για το ντέρμπυ Πάμισος-Δοξα Μελιγαλά...έχουμε κάτι?
λοιπον κατσε να φερω τον ιδιο εδω να τα πειτε τετ α τετ ;)ζητώ ταπεινά συγγνώμη!!!! Για το ντέρμπυ Πάμισος-Δοξα Μελιγαλά...έχουμε κάτι?
ρε εσυ μαθε να το λες σωστα ημαρτον :-γάροι οχι γάιδαροιονοι
δεν μου λέει εμένα...δεν έχει σχέση με αναρχοσυριζοαθεομπαχαλοκονσερβοκουταδες....λοιπον κατσε να φερω τον ιδιο εδω να τα πειτε τετ α τετ ;)
ολο αυτο και εσυ ρε φιλε :- ουτε εγω θα σου μιλαγαδεν μου λέει εμένα...δεν έχει σχέση με αναρχοσυριζοαθεομπαχαλοκονσερβοκουταδες....
εγω μολις σταματισα :Sολο αυτο και εσυ ρε φιλε :- ουτε εγω θα σου μιλαγα
περιμενε ρε σε λιγο θα εχω προγνωστικα στα χερια ;) θα σε κανω με πολλα χαρτακιαεγω μολις σταματισα :S
κομφετίπεριμενε ρε σε λιγο θα εχω προγνωστικα στα χερια ;) θα σε κανω με πολλα χαρτακια
εδω μας τελειωσες πραγματικα :- καλα να περασειςΖουλευεται ρεεεεε...που να το γράψετε όλο αυτό!!!! Θα σας δώσω και άλλο πόνο,πάω στη Πάχη για ψαρόσουπα και φρεσκοτατη κουτσομούρα!!!
κανιβαλιζεις κιολας ρε?Ζουλευεται ρεεεεε...που να το γράψετε όλο αυτό!!!! Θα σας δώσω και άλλο πόνο,πάω στη Πάχη για ψαρόσουπα και φρεσκοτατη κουτσομούρα!!!
έπαιζες και εσύ με χαρτάκια? Τι στο καλό ρε όλοι κωλογεροι εδώ μέσα? Δεν υπάρχει κάποιος της ηλικίας μου,17-23????περιμενε ρε σε λιγο θα εχω προγνωστικα στα χερια ;) θα σε κανω με πολλα χαρτακια
ποσοέπαιζες και εσύ με χαρτάκια? Τι στο καλό ρε όλοι κωλογεροι εδώ μέσα? Δεν υπάρχει κάποιος της ηλικίας μου,17-23????
Αυτό είναι που λέμε γκολ στις καθυστερήσεις!!! Να επέμβει το VAR...κανιβαλιζεις κιολας ρε?
τόσο...
αργησες πολυ ειχαμε επισκεψεις ανωτάτου επιπέδου επι ξενου οικοπεδουΑλλο ενα ποιοτικο νημα που το καταστρεψατε.
Μπαχαλακηδες.
.....Αυτό είναι που λέμε γκολ στις καθυστερήσεις!!! Να επέμβει το VAR...
αργησες πολυ ειχαμε επισκεψεις ανωτάτου επιπέδου επι ξενου οικοπεδου
αργησες πολυ ειχαμε επισκεψεις ανωτάτου επιπέδου επι ξενου οικοπεδου