eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 1.056
οτιδήποτε στην ζωη θελει τροποΜε την παρένθεση τι εννοείς???
οτιδήποτε στην ζωη θελει τροποΜε την παρένθεση τι εννοείς???
Δεν το ξέρω αυτό ως γεγονός και δεν εχω λόγο να πω οτι ισχύει. Εχω μια περίεργη μνήμη όμως, περιστασιακά φωτογραφική και όταν είχες βάλει την πρώτη ποτε αγγελία, θυμάμε την φωτό σας χθες και θυμάμε οτι με το ιδιο τηλέφωνο υπήρχε αγγελία αναζήτησης εργασίας σε σουβλατζίδικο/ψητοπωλείο. Μέχρι εκεί. Πέρα απο εκεί δεν έχω ιδέα τη δουλειές έχεις κάνει/κάνεις πέρα απο την παροχή υπηρεσιών που έχεις καταχωρύσει εδώ.Πως τις βγάζετε αυτές τις φήμες από το τσερβελο σας ,άγνωστο.
Ουδέποτε έχω δουλέψει σε ψητοπωλείο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπερβολές κίτρινου τυπου
Ναι κάνει θαύματα στο πουτσοΩραία γλώσσα έχεις Άφρω!
Με το τηλ που τελειώνει σε 6115 ?Δεν το ξέρω αυτό ως γεγονός και δεν εχω λόγο να πω οτι ισχύει. Εχω μια περίεργη μνήμη όμως, περιστασιακά φωτογραφική και όταν είχες βάλει την πρώτη ποτε αγγελία, θυμάμε την φωτό σας χθες και θυμάμε οτι με το ιδιο τηλέφωνο υπήρχε αγγελία αναζήτησης εργασίας σε σουβλατζίδικο/ψητοπωλείο. Μέχρι εκεί. Πέρα απο εκεί δεν έχω ιδέα τη δουλειές έχεις κάνει/κάνεις πέρα απο την παροχή υπηρεσιών που έχεις καταχωρύσει εδώ.
Ξαναα welcome κουκλα μου να πανε ολα καλα οπως τα σχεδιαζειςΘα χαρω να τα πούμε και να τα κάνουμε κυριως απο κοντά !!
Διαθέσιμη από 10 το πρωί έως 9 το βράδυ!!
Κάνω ένα φουλ ολοκληρωμενο πρόγραμμα , με πρωκτικο ελευθ.στοματικο deepthroat
στα 100 ςυρω!! Βρίσκομαι Νέα Φιλαδέλφεια στο ξενοδοχείο Μπόρα Μπόρα. Αναλυτικά μπορείς να ενημερώθεις στην αγγελία μου !!
Για καλύτερη συνεννόηση κςι περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικως καθώς και
για κλείσιμο συναντησης !!!
Φιλιααα μάγκες....
Υ.Γ. αποκρύψεις τηλ, μυνηματα δεν απαντώνται!!
690 9119933
693 659 5156
Όσες θέλεις και μπορείς!καλησπερα κουκλα!! να ρωτηξω... σε 2ωρω ραντεβου ποσες εκτονωσεις επιτρεπονται? ευχαριστωω!
Ευχαριστώ πολύ αγορίνα γισ την ευγενή μεσολάβηση σου αλλά μπαα δεν παίζει κάτι τέτοιο, αφ 'ενος ότι δεν είμαι ενεργή εδώ μέσα όπως θα επρέπε όπως κάνουν τα άλλα κορίτσια με τα οποια έχουν άλλη επαφη ,αφ' ετέρου δεν με γνωρίζουν καλά και προφανώς τα γούστα τους είναι άλλα.Ας ρίξουν μια ματιά οι παίκτες στον τρέχοντα διαγωνισμό, μήπως και θέλουν να αναδείξουν την Afroditara ως μία από τις κορυφαίες ανεξάρτητες συνοδούς του 2024.
Κορυφαία Ανεξάρτητη Συνοδός 2024 - bourdela.com forum
Μέχρι και 5 επιλογές για την κορυφαία κατά την γνώμη μας Ανεξάρτητη Συνοδό για το 2024 ανεξαρτήτως κόστους, η ψηφοφορία τελειώνει στις 15/12/2024 Για διευκόλυνση λόγο αρκετών συμμετοχών, δίπλα στα ονόματα μερικών κοριτσιών σε παρένθεση αναγράφεται το nickname που έχουν στο προφίλ τους καλή...www.bourdela.com
Πάντως αυτό με το Μπόρα Μπόρα είναι λίγο δύσκολο. Είναι σαν να απευθύνεσαι σε ένα συγκεκριμένο κοινό της Αττικής .Θα χαρω να τα πούμε και να τα κάνουμε κυριως απο κοντά !!
Διαθέσιμη από 10 το πρωί έως 9 το βράδυ!!
Κάνω ένα φουλ ολοκληρωμενο πρόγραμμα , με πρωκτικο ελευθ.στοματικο deepthroat
στα 100 ςυρω!! Βρίσκομαι Νέα Φιλαδέλφεια στο ξενοδοχείο Μπόρα Μπόρα. Αναλυτικά μπορείς να ενημερώθεις στην αγγελία μου !!
Για καλύτερη συνεννόηση κςι περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικως καθώς και
για κλείσιμο συναντησης !!!
Φιλιααα μάγκες....
Υ.Γ. αποκρύψεις τηλ, μυνηματα δεν απαντώνται!!
690 9119933
693 659 5156
Πάντως αυτό με το Μπόρα Μπόρα είναι λίγο δύσκολο. Είναι σαν να απευθύνεσαι σε ένα συγκεκριμένο κοινό της Αττικής .
Btw , ηλικία δεν έχεις βάλει!!