professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.116
- Πόντοι
- 11.096
Μήπως είσαι ό κουμπάρος;Παντρεύτηκε συναγωνιστή από εδώ
Μήπως είσαι ό κουμπάρος;Παντρεύτηκε συναγωνιστή από εδώ
Όχι , είμαι αυτός που του ευχήθηκε : παντρέψου να γαμήσουμεΜήπως είσαι ό κουμπάρος;
Θα συμφωνήσω με τον φίλο μας εδώ.. μόλις δεις το στήθος.... Μεγααααλο ξενέρωμα.Ναι για την ίδια πρόκειται, απλά έχουν περάσει κάποια χρονακια. Για την ηλικία της πάντως κρατιέται πολύ καλά, τό μόνο μείον επάνω της είναι τό στήθος.
Εγώ όταν την ειχα συναντήσει και ήρθε με τα εσώρουχα αποφάσισα να την κρατήσω με το σουτιέν, πολύ δυνατή πίσω κίνηση όμωςΘα συμφωνήσω με τον φίλο μας εδώ.. μόλις δεις το στήθος.... Μεγααααλο ξενέρωμα.
Ναι για την ίδια πρόκειται, απλά έχουν περάσει κάποια χρονακια. Για την ηλικία της πάντως κρατιέται πολύ καλά, τό μόνο μείον επάνω της είναι τό στήθος.
Ενώ δεν φαίνεται τόσο μεγάλος έχει πολύ πιάσιμο, πολύ μαλακός, σαν μαυρουλας καθόλου σφιχτός αλλά πολύ στητόςΚαι μόνο για την πίσω κίνηση όπως φαίνεται στις φωτογραφίες μάλλον αξίζει μια συνάντηση μαζί της
Ηλία Ηλιού και Βούρβαχη θα την βρεις...Το χάσαμε το Βικακι???
όχι ρε τι λες... σε στούντιο πήγε...Παντρεύτηκε συναγωνιστή από εδώ
Αμ.. έλα που δεν το ήξερα και επειδή η συμπεριφορά της είναι άψογη, ευγενική δεν ήθελα να προσβάλλω. Στα υπόλοιπα είναι δυνατή!Εγώ όταν την ειχα συναντήσει και ήρθε με τα εσώρουχα αποφάσισα να την κρατήσω με το σουτιέν, πολύ δυνατή πίσω κίνηση όμως
Δουλεύει σε στούντιο στα νησιά κάνει σεζόν ΧίοΤο τηλέφωνο πάντως που πήρα τις προάλλες λειτουργεί κανονικά
Αλλα δεν απαντησε
Από που αυτή η πληροφορία ;Δουλεύει σε στούντιο στα νησιά κάνει σεζόν Χίο
Μετά πάει Πάτρα
Τώρα δουλεύει Πάτρα στείλε μνμ να σου πωΑπό που αυτή η πληροφορία ;
Φίλε @Stavros38 καλημέρα. Έψαχνα τη Viki Ukraine που δυστυχώς μόλις πρόσφατα ανακάλυψα και είδα το σχόλιό σου ...Τώρα δουλεύει Πάτρα στείλε μνμ να σου πω
Μήνυμα δε μπορούμε να σου στείλουμε.Τώρα δουλεύει Πάτρα στείλε μνμ να σου πω
Καλησπέρα στείλε και σε έμενα κάποιες πληροφορίεςΑπό που αυτή η πληροφορία ;