Christos098
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 696
- Πόντοι
- 81
Μουνα καλή φαίνεται τύπε. Από εκεί και πέρα περιμένω κ άλλες φωτό.Μια ερώτηση τελικά αξίζει να δώσεις τα λεφτά που λέει ναι η όχι έχω μπερδευτεί
Μουνα καλή φαίνεται τύπε. Από εκεί και πέρα περιμένω κ άλλες φωτό.Μια ερώτηση τελικά αξίζει να δώσεις τα λεφτά που λέει ναι η όχι έχω μπερδευτεί
έχει τα κιλά της και σε όποιον αρέσει αυτό είναι οκ.Μουνα καλή φαίνεται τύπε. Από εκεί και πέρα περιμένω κ άλλες φωτό.
Τις τορπίλες που χεις για βυζαρες όμως θα τις θέλαμε!Μου λείπουν δύο βασικά δάχτυλα,και δρν είναι κομψό..
Σε κάλυψα ??
προσωπικά δεν έγραψα την λέξη αρσενικό, ούτε αξιοπρέπεια , τίποτα απο όλα αυτά και δεν καταλαβαίνω γιατί η κουβέντα πρέπει να πηγαίνει εκεί. Είμαι υπέρμαχος της καλής συμπεριφοράς αλλά και υπέρμαχος της μη κοροϊδίας.
Μπορώ να επιλέγω , έχω δικαίωμα να κρίνω, δεν έχω δικαίωμα να προσβάλω. Η προβολή δεν είναι μόνο απο την μια μεριά ( δηλαδή του άντρα προς την γυναίκα με απρεπές εκφράσεις) αλλά απο την γυναίκα που εκδίδεται προς τον άντρα στο τι προσφέρει και
προσωπικά δεν έγραψα την λέξη αρσενικό, ούτε αξιοπρέπεια , τίποτα απο όλα αυτά και δεν καταλαβαίνω γιατί η κουβέντα πρέπει να πηγαίνει εκεί. Είμαι υπέρμαχος της καλής συμπεριφοράς αλλά και υπέρμαχος της μη κοροϊδίας.
Μπορώ να επιλέγω , έχω δικαίωμα να κρίνω, δεν έχω δικαίωμα να προσβάλω. Η προβολή δεν είναι μόνο απο την μια μεριά ( δηλαδή του άντρα προς την γυναίκα με απρεπές εκφράσεις) αλλά απο την γυναίκα που εκδίδεται προς τον άντρα στο τι προσφέρει και πόσο.
Μπορώ να επιλέγω , έχω δικαίωμα να κρίνω, δεν έχω δικαίωμα να προσβάλω. Η προβολή δεν είναι μόνο απο την μια μεριά ( δηλαδή του άντρα προς την γυναίκα με απρεπές εκφράσεις) αλλά απο την γυναίκα που εκδίδεται προς τον άντρα στο τι προσφέρει και πόσο.
Οποτε θελήσεις live ,τις εχεις, στα μούτρα σου μεσααΤις τορπίλες που χεις για βυζαρες όμως θα τις θέλαμε!
Δεν σας γνωριζω κυρια μ επομενως δεν μπορω να εκφερω γνωμη για τις υπηρεσιες σας.ίδιες παραλόγες απαιτήσεις έχετε και εσείς γιατί τα θέλετε όλα με κέφι με μπρίο μ με καύλα τα κάνει όλα αυτά με ένα πενηντάρικο ε όχι δεν γίνεται ματάκια μου
**Το τι θα κοστολογήσει η κάθε κοπέλα με την πάροδο των χρόνων αυτό είναι δικός της λογαριασμός ανάλογα με τις απαιτήσεις τ της εκάστοτε περιόδου
αν πραγματικά το πιστευεις αυτό και δεν στο εγραψε ο ΚΑΛΧΑΣ...εχεις σοβαρό θέμα με το πως λειτουργει μια αγορά
Σε ευχαριστώ πολύ..
δεν πετυχε το πεντικιουρ τυπε.
σιμπερσμα τεσσερα κομα ενα το προμοτορακο το λενε καλχαΚουκουρουκου
Καλημέρα καυλοκοριτσο
να δηλωσουμε την εξαφανιση να βγει amber allertπου το είδες το καυλοκόριτσο; έχει να εμφανιστεί εδώ και δυο μήνες
δηλαδή όταν ήσουν Νεώτερη κατά 10 χρόνια ...το δωράκι σου ήταν 70 με anal ..Κράτα τα λεφτά σου κυμπαρη εσυ
Το τι θα κοστολογήσει η κάθε κοπέλα με την πάροδο των χρόνων αυτό είναι δικός της λογαριασμός ανάλογα με τις απαιτήσεις τ της εκάστοτε περιόδου δεν υποχρεώνουμε κανέναν να έρθει με το ζόρι δόξα τω θεώ υπάρχει πολύ ψευτιά στην αγορά απο γυναικείες παρουσίες το πραγματικό και το αληθινό πληρώνεται όσο για τα 70 που λες αυτό ήτανε πριν 10 χρόνια καλά κρασά ακόμα εκεί είσαι εσύ
Ποια ειναι η κυρια;Αυτό το διαμαντάκι γιατί δεν το αναφέρει κανείς. Έχω δοκιμάσει 3 φορές δεν χάνει η κοπέλα να ξέρετε @Afroditara . Και θα δοκιμάσω και άλλες
Πάτα πάνω στο όνομα φίλε μουΠοια ειναι η κυρια;
Κανα λινκ;
Έχει αναφερθεί στο παρελθόν ξανά κ όχι με καλά λόγια..βασικά παίζει να σαι ο πρώτος μέχρι τώρα που έχει κάτι καλό να πει...Αυτό το διαμαντάκι γιατί δεν το αναφέρει κανείς. Έχω δοκιμάσει 3 φορές δεν χάνει η κοπέλα να ξέρετε @Afroditara . Και θα δοκιμάσω και άλλες
Εγώ μια χαρά έχω περάσει φίλε μου όποτε καλά θα πω προφανώςΈχει αναφερθεί στο παρελθόν ξανά κ όχι με καλά λόγια..βασικά παίζει να σαι ο πρώτος μέχρι τώρα που έχει κάτι καλό να πει...